daek Skrevet 10. januar 2014 Del Skrevet 10. januar 2014 Heisann! Har vært å operert litt inne i munnen så får ikke spist ordentlig mat på en god stund. Så lurer på om noen vet om god og sunn flytende mat? Tips? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27029-tips-til-flytende-mat/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lisa Skrevet 10. januar 2014 Del Skrevet 10. januar 2014 Melk + banan + proteinpulver + havregryn + stavmikser Jane og daek 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27029-tips-til-flytende-mat/#findComment-923897 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Astriiiixxx Skrevet 10. januar 2014 Del Skrevet 10. januar 2014 rødbetsuppe:love: (ikke bli redd om du driter eller pisser rødt dagen etter:D) Jordskokk supper smoothies Minni M og Aurelius 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27029-tips-til-flytende-mat/#findComment-923904 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Janne Bø Løtvedt Skrevet 10. januar 2014 Del Skrevet 10. januar 2014 Smoothie: et eple, en banan, en håndfull spinat, en daddel (eventuelt søtningsmiddel) og en moden avocado. Tilsett nok vann til å få det så flytende du vil ha den Jeg liker at den er flytende nok til at den kan drikkest med sugerør, så jeg bruker ca 2dl vann daek 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27029-tips-til-flytende-mat/#findComment-923912 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Janne Bø Løtvedt Skrevet 10. januar 2014 Del Skrevet 10. januar 2014 Eventuelt god hjemmelaget tomatsuppe med litt raspet ost eller rømme på daek 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27029-tips-til-flytende-mat/#findComment-923913 Del på andre sider Flere delingsvalg…
daek Skrevet 10. januar 2014 Forfatter Del Skrevet 10. januar 2014 rødbetsuppe:love: (ikke bli redd om du driter eller pisser rødt dagen etter:D) Jordskokk supper smoothies Jeg elsker rødbeter! Har du oppskrift på suppa? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27029-tips-til-flytende-mat/#findComment-923943 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rakker Skrevet 10. januar 2014 Del Skrevet 10. januar 2014 Lapskaus! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27029-tips-til-flytende-mat/#findComment-923947 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stig Ingebrigtsen Skrevet 10. januar 2014 Del Skrevet 10. januar 2014 Smeltet is! Åh, du sa sunn mat... Smeltet is! Harit, Aurelius, FrkDiaz og 6 andre 9 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27029-tips-til-flytende-mat/#findComment-923959 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Astriiiixxx Skrevet 10. januar 2014 Del Skrevet 10. januar 2014 Jeg elsker rødbeter! Har du oppskrift på suppa? nope. bruker ikke slikt. bare ha masse rødbeter, litt potet, litt løk og hvitløk, damp det til det nesten detter sammen av segselv, litt grønnsaksbuljong, mos med stavmikser Pedrikke, Aurelius og vesen 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27029-tips-til-flytende-mat/#findComment-923967 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lena Ludvigsen Skrevet 10. januar 2014 Del Skrevet 10. januar 2014 Blomkålsuppe og kyllingsuppe!!:-D Janne Bø Løtvedt 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27029-tips-til-flytende-mat/#findComment-923973 Del på andre sider Flere delingsvalg…
daek Skrevet 10. januar 2014 Forfatter Del Skrevet 10. januar 2014 Smeltet is! Åh, du sa sunn mat... Smeltet is! Tja, tenkte hovedsaklig på middager! Meen må jo ha noe å kose meg med i helga også :-D Stig Ingebrigtsen 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27029-tips-til-flytende-mat/#findComment-924043 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Muffin_topp Skrevet 13. januar 2014 Del Skrevet 13. januar 2014 nope. bruker ikke slikt. bare ha masse rødbeter, litt potet, litt løk og hvitløk, damp det til det nesten detter sammen av segselv, litt grønnsaksbuljong, mos med stavmikser buljong? følger ikke det med salt der da? salt er jo noe en burde unngå ... ? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27029-tips-til-flytende-mat/#findComment-926322 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Astriiiixxx Skrevet 13. januar 2014 Del Skrevet 13. januar 2014 buljong? følger ikke det med salt der da? salt er jo noe en burde unngå ... ? Med litt grønnsaksbuljong i rødbetsuppa slipper man å tilsette noe annet krydder. Og det er ikke mye buljong man trenger for å gi smak i suppa. om man bør unngå salt eller ikke er jo alt etter hvor mye salt man får i seg resten av dagenhar man ett kosthold med lite salt, så trenger man ikke være supernazi på alle områder, bruker man mye salt bør man derimot redusere saltet i hele kostholdet uansett Aurelius 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27029-tips-til-flytende-mat/#findComment-926344 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Muffin_topp Skrevet 14. januar 2014 Del Skrevet 14. januar 2014 Med litt grønnsaksbuljong i rødbetsuppa slipper man å tilsette noe annet krydder. Og det er ikke mye buljong man trenger for å gi smak i suppa. om man bør unngå salt eller ikke er jo alt etter hvor mye salt man får i seg resten av dagenhar man ett kosthold med lite salt, så trenger man ikke være supernazi på alle områder, bruker man mye salt bør man derimot redusere saltet i hele kostholdet uansett riktig det, men er det så lett å unngå salt i dagens samfunn? tross alt er mye mat "mettet" med saltløsninger for å få frem smaken som er tatt bort av prosessen. men å erstatte grønnsakskraft og andre krydder? oregano, chilli, løk, paprika etc. med buljong? da kan en jo like så godt bare kjøpe prosess-mat da? eller mener du jeg er helt på bærtur? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27029-tips-til-flytende-mat/#findComment-926526 Del på andre sider Flere delingsvalg…
alexan Skrevet 14. januar 2014 Del Skrevet 14. januar 2014 Melk, proteinpulver, peanøttsmør, havregryn og banan daek 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27029-tips-til-flytende-mat/#findComment-926542 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 14. januar 2014 Del Skrevet 14. januar 2014 Kok, juster, smak til:) Enkleste/beste suppeoppskriften i verden:) Potet og purreløksuppe: Kok potet og purreløk (50-50) til det er overmørt, kjør på blender, juster opp med blåskjellkraft og rømme. Smakes til med salt, sukker , sitron og cayennepepper. Garneres med blåskjell, brent agurk og olivenolje. daek 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27029-tips-til-flytende-mat/#findComment-926654 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Astriiiixxx Skrevet 14. januar 2014 Del Skrevet 14. januar 2014 riktig det, men er det så lett å unngå salt i dagens samfunn? tross alt er mye mat "mettet" med saltløsninger for å få frem smaken som er tatt bort av prosessen. men å erstatte grønnsakskraft og andre krydder? oregano, chilli, løk, paprika etc. med buljong? da kan en jo like så godt bare kjøpe prosess-mat da? eller mener du jeg er helt på bærtur? Vel, jeg lager så og si all mat jeg spiser fra bunnen av. Kjøttdeig/karbonadedeig kjøper jeg hos slakterforettninger(nykværnet, usaltet og uten tilsettning av vann), så jeg er ikke så nøye med saltinnholdet i mat, fordi all salt jeg får i meg på daglig basis er det jeg tilsetter selv, noe som ikke er så veldig mye. Man kan selvfølgelig lage grønnsakskraft selv, men de aller fleste er for late til det, meg selv inkludert. Noen slakterforettninger har også kraft fryst som man kan kjøpe, men det er hovedsaklig kjøttkraft, noe jeg mener ikke skal være i grønnsakssupper. Og de glassene med kraft synes jeg smaker død og djævelskap. Jeg bruker grønnsaksbuljong i pulverisert form, som da gjør det mye enklere å beregne rett mengde. Og når jeg lager rødbetsuppe på jobb bruker jeg ca 1,5 ss på 15 porsjoner. Noe jeg vil påstå er relativt lite, det smaker ikke noe annet enn rødbet av suppa, men smaken blir litt fremhevet av å tilsette buljong, og på en helt annen måte enn med å bare bruke salt og pepper, for da smaker det salt og pepper :/ Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27029-tips-til-flytende-mat/#findComment-926736 Del på andre sider Flere delingsvalg…
daek Skrevet 15. januar 2014 Forfatter Del Skrevet 15. januar 2014 Blæ... Salt i maten er godt! Ikke snakk om at jeg fjerner det! Handler om mengder Groenhaug og Astriiiixxx 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27029-tips-til-flytende-mat/#findComment-927401 Del på andre sider Flere delingsvalg…
InaL Skrevet 15. januar 2014 Del Skrevet 15. januar 2014 Banan-is Frys en banan i biter, la den tine bitte litt, ha i ønsket mengde proteinpulver (helst sjokolade og gjerne casein), litt lettmelk og mos alt med stavmisker Blir som softis! Laget det til samboeren når han hadde operert i november Ellers er byggrynsgrøt godt Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27029-tips-til-flytende-mat/#findComment-927449 Del på andre sider Flere delingsvalg…
daek Skrevet 15. januar 2014 Forfatter Del Skrevet 15. januar 2014 Banan-is Frys en banan i biter, la den tine bitte litt, ha i ønsket mengde proteinpulver (helst sjokolade og gjerne casein), litt lettmelk og mos alt med stavmisker Blir som softis! Laget det til samboeren når han hadde operert i november Ellers er byggrynsgrøt godt Mmm! Hørtes digg ut! InaL 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27029-tips-til-flytende-mat/#findComment-927456 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.