Tutogkjør Skrevet 11. desember 2013 Skrevet 11. desember 2013 Noe krydder/urter nødvendig til disse? Jeg bruker maldonsalt, sitronpepper og dill, ellers kan man vel krydre dem etter eget ønske. myhli 1 Siter
myhli Skrevet 12. desember 2013 Forfatter Skrevet 12. desember 2013 Neste gang skal jeg prøve søtpotet. I går ble det ovnsstekte potetbåter med sopp, oliven, soltørka tomater, fetaost og rosmarin. Hadde også brokkoli og asparges som ble kokt opp i kyllingbuljong. Hvilken type biff liker dere best? Siter
Rakker Skrevet 12. desember 2013 Skrevet 12. desember 2013 Tar litt tid å lage, men en skikkelig god potetterrin can't be beat! Siter
Miss Iron Skrevet 12. desember 2013 Skrevet 12. desember 2013 strimle biffen, ha i tomatsaus og basilikum og hvitløk, white vinegar, litt sukker og salt og pepper. serveres med amadinepoteter Bluecharm 1 Siter
Miss Iron Skrevet 12. desember 2013 Skrevet 12. desember 2013 evnt server biff med ostehøvlet søtpotet stekt med olje, litt sukker og salt og pepper Siter
Rakker Skrevet 12. desember 2013 Skrevet 12. desember 2013 strimle biffen, Myr, Raptorial og thooomas 3 Siter
Rakker Skrevet 12. desember 2013 Skrevet 12. desember 2013 Sånn til hverdags så er det jo godt med enten en (type gresk) salat eller pommes frites som tilbehør. Siter
thooomas Skrevet 12. desember 2013 Skrevet 12. desember 2013 Kjøtt (biff) og karbs Helst noe jeg får ned mye av, som ris. Siter
Raptorial Skrevet 12. desember 2013 Skrevet 12. desember 2013 pingle;) Pingle for å strimle biffen? Nei, steik heller biffen ordentlig og strimle etterpå. Men, hey. Fuck det. Et annet alternativ til myhli. Veit ikke om du har gjort det før, men det anbefales på det sterkeste. Skaff deg en ordentlig biff av hest. Billigere enn okse, latterlig mye mørere og bedre på smak. Wilhelmina og wingeer 2 Siter
burny_ Skrevet 12. desember 2013 Skrevet 12. desember 2013 Ostegratinerte potetbåter + rødvinssaus!!! Siter
OhMickey Skrevet 12. desember 2013 Skrevet 12. desember 2013 Soppstuing, ostegratinert brokkoli, løkringer, rødvinssaus, fritert schampi, brokkoli- og blomkålstuing, wokka gulrot med salt og pepper, skikkeli godt kryddra potetbåter, potetmos med baconbiter og purreløk, syltet ingefær, bakt potet med masse kryddersmør, asparges evt surret i bacon eller serranoskinke, stekt squash i terninger med salt og pepper, frisk ruccolasalat med fetaost, soltørkede tomater, valnøtter, sesamfrø og olivenolje, grillede tomatskiver med salt og pepper, stekte sjampijongskiver i smør med salt og pepper, smørstekt mais med salt, paprika fyllt med ris, erter og mais, augergin eller squash fylt med most aubergin, moste bønner, krydder, mais og ost på toppen gratinert i ovn eller stekte cherry-tomater. Ikke alt sammen da... HEHE kødda, alt sammen samtidig :D:D:D Keegil, Ole-Mats Moskvil, Aequitas og 2 andre 5 Siter
Ole-Mats Moskvil Skrevet 12. desember 2013 Skrevet 12. desember 2013 Jeg har det med å bli så ekstatisk over den fine biffen jeg har kjøpt at jeg glemmer å kjøpe tilbehør. Har derfor prøvd ut biff med brød og biff med H-melk. Begge deler helt ok, føler det er biffen som trekker opp måltidet, tilbehøret var godt under middels. xZinix, myhli og Tutogkjør 3 Siter
Raptorial Skrevet 12. desember 2013 Skrevet 12. desember 2013 Jeg har det med å bli så ekstatisk over den fine biffen jeg har kjøpt at jeg glemmer å kjøpe tilbehør. Har derfor prøvd ut biff med brød og biff med H-melk. Begge deler helt ok, føler det er biffen som trekker opp måltidet, tilbehøret var godt under middels. http://www.youtube.com/watch?v=A7NdIs7QTLo 16 minutter inn. Italiererne har skjønt t-bone. Siter
FatUnicorn Skrevet 12. desember 2013 Skrevet 12. desember 2013 Skjønner at jeg må lære meg å like biff... OhMickey 1 Siter
pChristian Skrevet 12. desember 2013 Skrevet 12. desember 2013 Soppstuing med basilikum + bakt potet funker meget bra;-) Siter
Aequitas Skrevet 12. desember 2013 Skrevet 12. desember 2013 Sulten............................................... myhli 1 Siter
myhli Skrevet 12. desember 2013 Forfatter Skrevet 12. desember 2013 Pingle for å strimle biffen? Nei, steik heller biffen ordentlig og strimle etterpå. Men, hey. Fuck det. Et annet alternativ til myhli. Veit ikke om du har gjort det før, men det anbefales på det sterkeste. Skaff deg en ordentlig biff av hest. Billigere enn okse, latterlig mye mørere og bedre på smak. Ja, hestebiff, that will be a first. Da må man vel til en slakter? Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.