sstrand Skrevet 2. november 2013 Del Skrevet 2. november 2013 Kan någon förklara för mig vad det är som är så bra med att spisa ris i förbindelse med styrketräning/muskelväxt i jämförelse med andra kolhydratkällor? En väninna av mig fick kostschema från en PT där det var ris, ris, ris… Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/25380-ris/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tiwas Skrevet 2. november 2013 Del Skrevet 2. november 2013 Billig, kjapt, energitett, lavt fett, glutenfritt, lett tilgjengelig. Trenger du mer? sstrand 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/25380-ris/#findComment-882268 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lena Ludvigsen Skrevet 3. november 2013 Del Skrevet 3. november 2013 og ikke minst godt! Billig, kjapt, energitett, lavt fett, glutenfritt, lett tilgjengelig. Trenger du mer? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/25380-ris/#findComment-882283 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tiwas Skrevet 3. november 2013 Del Skrevet 3. november 2013 og ikke minst godt! Og lett å lage variasjoner på! Risgrøt, forskjellige krydder, kokt i tomatsaus i stedet for vann er konge - det samme er å koke det sammen med forskjellige buljonger. chubby2champ og sstrand 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/25380-ris/#findComment-882296 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry V Skrevet 3. november 2013 Del Skrevet 3. november 2013 20 milioner kineser kan ikke ha feil. stingi, sstrand, KiVi og 5 andre 8 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/25380-ris/#findComment-882302 Del på andre sider Flere delingsvalg…
FitFish Skrevet 3. november 2013 Del Skrevet 3. november 2013 Vet noen hva er det som gjør ris så mye sunnere enn pasta (type grov/spelt)? Fordi pasta er laget av mel mm, og derfor er et produkt som ikke er 100% rent. +at det er noe man lett utvikler allergi/overfølsomhet for. Ris derimot, er 100% fritt for tilsetning, selv om den hvite risen er polert, så er den hvertfall naturlig. lele og sstrand 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/25380-ris/#findComment-882314 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddis Skrevet 3. november 2013 Del Skrevet 3. november 2013 Ris, potet og mais er regnet som de mest allergivennlige karbohydratkildene vi har. Derfor er det veldig enkelt å sette disse opp i kostholdsplaner siden ingen har problemer med de. sstrand og FitFish 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/25380-ris/#findComment-882315 Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fredrik Skrevet 3. november 2013 Del Skrevet 3. november 2013 Hvorfor ha en fast "karbo" kilde? Man tilbereder jo selvfølgelig det som passer best til retten. Jeg lager aldri ris og tomatsaus, eller curry med pasta.. ThereseHag og Lena Ludvigsen 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/25380-ris/#findComment-882400 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gymgo Skrevet 3. november 2013 Del Skrevet 3. november 2013 Ris er det beste som finnes! På de tøffeste treningsdagene kan jeg spsie opp mot en halv kilo ris eller enda mere potet! Kombinert med litt kokosolje, kylling og grønnsaker..! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/25380-ris/#findComment-882427 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tiwas Skrevet 3. november 2013 Del Skrevet 3. november 2013 Jeg lager aldri ris og tomatsaus Hvorfor ikke? Det er jo fantastisk godt! Stek opp kjøttdeig, hell over tomatsaus og tørr ris, legg på lokk og la putre i 20 minutter... Emiliemo, timich, FitFish og 1 annen 4 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/25380-ris/#findComment-882478 Del på andre sider Flere delingsvalg…
LeanMachine Skrevet 3. november 2013 Del Skrevet 3. november 2013 Ris er nam. Men må si jeg holder en knapp på poteter faktisk Men ris passer til det aller meste og det er en fin mate å få gainz på. Haha Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/25380-ris/#findComment-882541 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rakker Skrevet 3. november 2013 Del Skrevet 3. november 2013 Alt det som er sagt over + at ris med litt soyasaus over er namnam sstrand 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/25380-ris/#findComment-882571 Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fredrik Skrevet 3. november 2013 Del Skrevet 3. november 2013 Personlig syntes jeg ris er kjedlig og meningsløst. Bruker det kun når jeg lager risengrynsgrøt. Mmm, fløte smør og melk. Godt det ikke er lenge til jul nå kjenner jeg sstrand 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/25380-ris/#findComment-882589 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sunni Skrevet 3. november 2013 Del Skrevet 3. november 2013 Har selv et ganske ikke-forhold til ris, og synes ris både smaker, ser og er kjedelig. Det som jeg derimot er storforbruker av er fullkornspasta, fullkornscouscous og quiona!! Nam,nam! sstrand 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/25380-ris/#findComment-882675 Del på andre sider Flere delingsvalg…
02-snapper Skrevet 3. november 2013 Del Skrevet 3. november 2013 Er ikkeglad i ris... Unntaket er en god risotto; gjerne med sopp sstrand 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/25380-ris/#findComment-882688 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kaiman Skrevet 3. november 2013 Del Skrevet 3. november 2013 [ATTACH]122773[/ATTACH] poyekhali, KiVi, Tiwas og 11 andre 14 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/25380-ris/#findComment-882759 Del på andre sider Flere delingsvalg…
sstrand Skrevet 4. november 2013 Forfatter Del Skrevet 4. november 2013 tack för många bra svar! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/25380-ris/#findComment-883666 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sarane Skrevet 7. november 2013 Del Skrevet 7. november 2013 I see, takk for svar! Jeg spiser mest pasta fordi jeg tåler det og fordi det er fem ganger bedre enn ris. Har aldri forstått hvorfor ris blir ansett som ja-mat og pasta-nei mat. Har tenkt det var en myte med tanke på at næringsinnholdet er såpass likt, men nå skjønner jeg hvorfor folk ser det slik. Kommer riktignok aldri til å gi opp pastaen min<3 Anbefaler deg å prøve "pasta" laget av fullkornsris! Superyummy http://www.iherb.com/Lundberg-Rotini-Brown-Rice-Pasta-10-oz-284-g/12755?ic=2&flt=0000 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/25380-ris/#findComment-885580 Del på andre sider Flere delingsvalg…
harefroken Skrevet 7. november 2013 Del Skrevet 7. november 2013 Tips til type ris? Tenker at hurtigris ikke er så veldig sunt? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/25380-ris/#findComment-885595 Del på andre sider Flere delingsvalg…
LeanMachine Skrevet 7. november 2013 Del Skrevet 7. november 2013 Det er ikke noe som heter sunt eller ikke sunt. Det er snakk om mengder. Sarane og lele 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/25380-ris/#findComment-885596 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.