sstrand Skrevet 2. november 2013 Skrevet 2. november 2013 Kan någon förklara för mig vad det är som är så bra med att spisa ris i förbindelse med styrketräning/muskelväxt i jämförelse med andra kolhydratkällor? En väninna av mig fick kostschema från en PT där det var ris, ris, ris… Siter
Tiwas Skrevet 2. november 2013 Skrevet 2. november 2013 Billig, kjapt, energitett, lavt fett, glutenfritt, lett tilgjengelig. Trenger du mer? sstrand 1 Siter
Lena Ludvigsen Skrevet 3. november 2013 Skrevet 3. november 2013 og ikke minst godt! "Tiwas skrev: Billig, kjapt, energitett, lavt fett, glutenfritt, lett tilgjengelig. Trenger du mer? Siter
Tiwas Skrevet 3. november 2013 Skrevet 3. november 2013 "Lena Ludvigsen skrev: og ikke minst godt! Og lett å lage variasjoner på! Risgrøt, forskjellige krydder, kokt i tomatsaus i stedet for vann er konge - det samme er å koke det sammen med forskjellige buljonger. sstrand og chubby2champ 2 Siter
Jerry V Skrevet 3. november 2013 Skrevet 3. november 2013 20 milioner kineser kan ikke ha feil. stingi, Indiska, LeanMachine og 5 andre 8 Siter
FitFish Skrevet 3. november 2013 Skrevet 3. november 2013 "lele skrev: Vet noen hva er det som gjør ris så mye sunnere enn pasta (type grov/spelt)? Fordi pasta er laget av mel mm, og derfor er et produkt som ikke er 100% rent. +at det er noe man lett utvikler allergi/overfølsomhet for. Ris derimot, er 100% fritt for tilsetning, selv om den hvite risen er polert, så er den hvertfall naturlig. lele og sstrand 2 Siter
Oddis Skrevet 3. november 2013 Skrevet 3. november 2013 Ris, potet og mais er regnet som de mest allergivennlige karbohydratkildene vi har. Derfor er det veldig enkelt å sette disse opp i kostholdsplaner siden ingen har problemer med de. FitFish og sstrand 2 Siter
-Fredrik Skrevet 3. november 2013 Skrevet 3. november 2013 Hvorfor ha en fast "karbo" kilde? Man tilbereder jo selvfølgelig det som passer best til retten. Jeg lager aldri ris og tomatsaus, eller curry med pasta.. Lena Ludvigsen og ThereseHag 2 Siter
Gymgo Skrevet 3. november 2013 Skrevet 3. november 2013 Ris er det beste som finnes! På de tøffeste treningsdagene kan jeg spsie opp mot en halv kilo ris eller enda mere potet! Kombinert med litt kokosolje, kylling og grønnsaker..! Siter
Tiwas Skrevet 3. november 2013 Skrevet 3. november 2013 "-Fredrik skrev: Jeg lager aldri ris og tomatsaus Hvorfor ikke? Det er jo fantastisk godt! Stek opp kjøttdeig, hell over tomatsaus og tørr ris, legg på lokk og la putre i 20 minutter... timich, FitFish, LeanMachine og 1 annen 4 Siter
LeanMachine Skrevet 3. november 2013 Skrevet 3. november 2013 Ris er nam. Men må si jeg holder en knapp på poteter faktisk Men ris passer til det aller meste og det er en fin mate å få gainz på. Haha Siter
Rakker Skrevet 3. november 2013 Skrevet 3. november 2013 Alt det som er sagt over + at ris med litt soyasaus over er namnam sstrand 1 Siter
-Fredrik Skrevet 3. november 2013 Skrevet 3. november 2013 Personlig syntes jeg ris er kjedlig og meningsløst. Bruker det kun når jeg lager risengrynsgrøt. Mmm, fløte smør og melk. Godt det ikke er lenge til jul nå kjenner jeg sstrand 1 Siter
Sunni Skrevet 3. november 2013 Skrevet 3. november 2013 Har selv et ganske ikke-forhold til ris, og synes ris både smaker, ser og er kjedelig. Det som jeg derimot er storforbruker av er fullkornspasta, fullkornscouscous og quiona!! Nam,nam! sstrand 1 Siter
02-snapper Skrevet 3. november 2013 Skrevet 3. november 2013 Er ikkeglad i ris... Unntaket er en god risotto; gjerne med sopp sstrand 1 Siter
Kaiman Skrevet 3. november 2013 Skrevet 3. november 2013 [ATTACH]122773[/ATTACH] Iso, Afterall, ThereseHag og 11 andre 14 Siter
Sarane Skrevet 7. november 2013 Skrevet 7. november 2013 "lele skrev: I see, takk for svar! Jeg spiser mest pasta fordi jeg tåler det og fordi det er fem ganger bedre enn ris. Har aldri forstått hvorfor ris blir ansett som ja-mat og pasta-nei mat. Har tenkt det var en myte med tanke på at næringsinnholdet er såpass likt, men nå skjønner jeg hvorfor folk ser det slik. Kommer riktignok aldri til å gi opp pastaen min<3 Anbefaler deg å prøve "pasta" laget av fullkornsris! Superyummy http://www.iherb.com/Lundberg-Rotini-Brown-Rice-Pasta-10-oz-284-g/12755?ic=2&flt=0000 Siter
harefroken Skrevet 7. november 2013 Skrevet 7. november 2013 Tips til type ris? Tenker at hurtigris ikke er så veldig sunt? Siter
LeanMachine Skrevet 7. november 2013 Skrevet 7. november 2013 Det er ikke noe som heter sunt eller ikke sunt. Det er snakk om mengder. Sarane og lele 2 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.