Jump to content

Sarane

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Sarane

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 10/01/1988
 1. Do your best, all the time!

 2. Jeg ville jo anbefale å gjøre som du nevnte over, å gå opp ca 200-300 i kalorier på treningsdager, og kanskje ha 1300 som grunnlag når du har treningsfri/cardio. Samtidig vil jeg jo nevne det er veldig lett å få litt panikk når du etter å ha gått ned jevnt over tid, plutselig stagnerer. Så lenge styrken øker og du ikke går sulten, så er det bra. Utholdenhet er vanskelig når en går i underskudd, det betyr nødvendigvis ikke at noe er feil. Hvis du eventuelt vil øke kaloriene enda mer, kan du også få i deg mer proteiner, da dette er kroppens byggesteiner. Vet ikke på hva du ligger på, men ville anbefalt å alltid ha like mye proteiner hver dag, samtidig som du går ned på karbo på ikke treningsdager. En god pekepinn basert på din vekt og høyde, kan være 150g proteiner, 150g karbo og 45g fett, dette tilsvarer ca 1600 kcal. Dette er noe du kan ha på styrkedager, mens på ikke-treningsdager går du ned til 80g karbohydrater, noe som tilsvarer ca 1300 kcal. Lykke til
 3. Sarane

  ris!?

  Anbefaler deg å prøve "pasta" laget av fullkornsris! Superyummy http://www.iherb.com/Lundberg-Rotini-Brown-Rice-Pasta-10-oz-284-g/12755?ic=2&flt=0000
 4. Dette proteinpulveret brukte jeg for ca 1 år siden, fantastisk til kaffe også Hadde et proteintilskudd på ca 120-150g om dagen. Denne shaken tok jeg som regel rett før trening, rett etterpå og noen ganger når jeg trengte litt ekstra påfyll på jobb. Har ikke merket noe forskjell etter å ha byttet til nytt proteinpulver med mer karbohydrater.
 5. Jeg klarer ikke helt å forstå hvordan hun kan mene kjøtt inneholder karbohydrater ? Rent kjøtt inneholder ikke karbohydrater. Problemet her i Norge er at ernæringsfysiologer generelt ikke har like meninger lenger. Uansett, hvilket proteinpulver er det snakk om? Har du lyst til å sende meg en link?
 6. Dette virker veldig rart, da når du spiser proteiner kan det stimulere insulinproduksjonen som da vil føre til at proteinene blir transportert inn i muskelcellene. Kroppen klarer i tillegg å gjøre om proteiner til glukose.
 7. Er du ikke glad i å løpe rundt som en hamster på tredemølle, anbefaler jeg deg intervaller. Dette kan du variere i det uendelige, og er FANTASTISK om du ikke vil bruke lang tid på cardio. Du kan bruke sykkel, tredemølle (m/stigning), trapper, bakker ++ Prøv gjerne en dag på tredemølle : 5-10 min oppvarming, stigning 5-10%, sprint så fort du kan i 15-30 sekunder, pause i 30-60 sekunder. Repeat 6-10 ganger, 5 min nedtrapping. VIPS, over på 20-30 min Hvis du gjennomfører dette 2 ganger i uken i tillegg til å virkelig fokusere på kosthold og styrketrening, så skal jeg love du merker forskjell ganske fort!
 8. Hip-thrust, strakmark, utfall (bulgarske,baklengst,på step), nedtrekk (dersom du ikke klarer chins og pull-ups), skulderpress, brystpress (hvis du vil variere benkpress) og roing er noen øvelser som absolutt er verdt å ha med i programmet ditt. Da har du et helkroppsprogram som fungerer kjempebra!
 9. Imponerende! Alle kan hvis de vil
 10. Har du prøvd Quorn? Den nye versjonen av Quorn biter/fileer/farse osv er virkelig forbedret! Mye proteiner, lite fett og karbo. Quorn bitene kan du jo bruke til alle oppskrifter som er ment for svin, kylling og t.o.m fisk. Supergodt!! Og veldig lett
×
×
 • Create New...