Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Skrevet

Vil det si at om jeg lar være å kutte det av at det ''smelter'' å trekker inn i kjøttet, slik som på indrefilet av storfe etc?

Altså at kyllingen blir mørere og bedre i smaken av å la det være på, eller vil det ligge i sånne klumper fortsatt?

Annonse

Skrevet

Altså, nå må ingen tro jeg har fettfobi. Er det fett, er det spiselig for min del. Er det sener eller noe slags vev er det ikke mat i mine øyne - og jeg spurte kun fordi jeg var nyskjerrig og har lurt lenge på hva dette faktisk er:p

Skrevet
  "Lena Ludvigsen skrev:
Altså, nå må ingen tro jeg har fettfobi. Er det fett, er det spiselig for min del. Er det sener eller noe slags vev er det ikke mat i mine øyne - og jeg spurte kun fordi jeg var nyskjerrig og har lurt lenge på hva dette faktisk er:p

Vanskelig at det ikke skal være vev hvis det heller ikke skal være sener;)

Hverken muskel eller fettvev?

Skrevet
  "Raptorial skrev:
Vanskelig at det ikke skal være vev hvis det heller ikke skal være sener;)

Hverken muskel eller fettvev?

Er ikke så lærd på disse kroppslige greiene desverre - men så lenge det ikke er noe annet enn fett annser jeg det som u-ekkelt fra nå:-D

Skrevet

Når det er sagt, jeg veit ikke helt hva det er du peker til på bildet der...

Men dersom det er sener, så er det jo ingenting feil med å spise det...

Inneholder jo plenty bra stuff for deg.

Greit nok at enkelte synes det er ubehagelig å tygge i seg sener, men ernæringsmessig så er det ingenting feil med det.

Og hvis en antar at du er som andre studenter, så blir det jo for dumt å kaste mat når en ikke eier nåla i veggen :D

Skrevet

Jeg bor nok hjemme til mamma, har ikke studielån og jobber ofte og mye - så har det ikke så ille at jeg må spise sener for å overleve:P Men jo, det ser jo litt ekkelt ut, spesielt de gangene det er blodklumper/årer festet i dette.. urgggh

Annonse

Skrevet
  "Angeliqa skrev:
Ikke for å stjele tråden, men hva er skummet som kommer fra kylling/torsk ved steking f.eks? Noen sier det er prottis, næring, blod... ehm

Blodskum? Hvilket skum? Er nok i all hovedsak veske fra kjøttet som kommer til overflaten når det stekes.

Skrevet
  "Angeliqa skrev:
Ikke for å stjele tråden, men hva er skummet som kommer fra kylling/torsk ved steking f.eks? Noen sier det er prottis, næring, blod... ehm

Dette er koagulert protein.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...