Lena Ludvigsen Skrevet 30. september 2013 Skrevet 30. september 2013 Det hvite som alltid ligger i strimler langs kyllingfiletene? Kutter det alltid av da det som regel er litt rødt og sånt med på det, og i frykt for at det er diverse sener o.l .. Noen som vet hva det er? Siter
Lena Ludvigsen Skrevet 30. september 2013 Forfatter Skrevet 30. september 2013 Vil det si at om jeg lar være å kutte det av at det ''smelter'' å trekker inn i kjøttet, slik som på indrefilet av storfe etc? Altså at kyllingen blir mørere og bedre i smaken av å la det være på, eller vil det ligge i sånne klumper fortsatt? Siter
Indiska Skrevet 30. september 2013 Skrevet 30. september 2013 Ja og nei. Om du vil ha bedre stekt kylling anbefaler jeg smør. Jeg synes den kanten blir litt sånn ekkel og geleaktig. Siter
Lena Ludvigsen Skrevet 30. september 2013 Forfatter Skrevet 30. september 2013 Altså, nå må ingen tro jeg har fettfobi. Er det fett, er det spiselig for min del. Er det sener eller noe slags vev er det ikke mat i mine øyne - og jeg spurte kun fordi jeg var nyskjerrig og har lurt lenge på hva dette faktisk er:p Siter
Angeliqa Skrevet 30. september 2013 Skrevet 30. september 2013 Ikke for å stjele tråden, men hva er skummet som kommer fra kylling/torsk ved steking f.eks? Noen sier det er prottis, næring, blod... ehm Siter
Raptorial Skrevet 30. september 2013 Skrevet 30. september 2013 "Lena Ludvigsen skrev: Altså, nå må ingen tro jeg har fettfobi. Er det fett, er det spiselig for min del. Er det sener eller noe slags vev er det ikke mat i mine øyne - og jeg spurte kun fordi jeg var nyskjerrig og har lurt lenge på hva dette faktisk er:p Vanskelig at det ikke skal være vev hvis det heller ikke skal være sener;) Hverken muskel eller fettvev? Siter
Lena Ludvigsen Skrevet 30. september 2013 Forfatter Skrevet 30. september 2013 "Raptorial skrev: Vanskelig at det ikke skal være vev hvis det heller ikke skal være sener;) Hverken muskel eller fettvev? Er ikke så lærd på disse kroppslige greiene desverre - men så lenge det ikke er noe annet enn fett annser jeg det som u-ekkelt fra nå:-D Siter
Raptorial Skrevet 30. september 2013 Skrevet 30. september 2013 Når det er sagt, jeg veit ikke helt hva det er du peker til på bildet der... Men dersom det er sener, så er det jo ingenting feil med å spise det... Inneholder jo plenty bra stuff for deg. Greit nok at enkelte synes det er ubehagelig å tygge i seg sener, men ernæringsmessig så er det ingenting feil med det. Og hvis en antar at du er som andre studenter, så blir det jo for dumt å kaste mat når en ikke eier nåla i veggen Siter
Sondre Aalbotsjord Skrevet 30. september 2013 Skrevet 30. september 2013 Vi skjærer de bort når vi lager middag her hjemme, for de er veldig seig og ekle å tygge synes jeg. Siter
Lena Ludvigsen Skrevet 30. september 2013 Forfatter Skrevet 30. september 2013 Jeg bor nok hjemme til mamma, har ikke studielån og jobber ofte og mye - så har det ikke så ille at jeg må spise sener for å overleve:P Men jo, det ser jo litt ekkelt ut, spesielt de gangene det er blodklumper/årer festet i dette.. urgggh Siter
Espenc Skrevet 30. september 2013 Skrevet 30. september 2013 Trenger ikke skjære den vekk, den kan draes av Siter
runforit123 Skrevet 1. oktober 2013 Skrevet 1. oktober 2013 Er fett og sener. Jeg synes det smaker ekkelt så jeg fjerner det. Siter
Platon Skrevet 1. oktober 2013 Skrevet 1. oktober 2013 Synd de legger til disse ekle tingene på kjøtt når de dyrker det på fabrikken Rakker, Tutogkjør, Afterall og 3 andre 6 Siter
Ove_68 Skrevet 1. oktober 2013 Skrevet 1. oktober 2013 "Platon skrev: Synd de legger til disse ekle tingene på kjøtt når de dyrker det på fabrikken :LOL: Platon 1 Siter
Rakker Skrevet 1. oktober 2013 Skrevet 1. oktober 2013 "Platon skrev: Synd de legger til disse ekle tingene på kjøtt når de dyrker det på fabrikken Hehe dagens! Siter
Gjest Jester Skrevet 1. oktober 2013 Skrevet 1. oktober 2013 "Angeliqa skrev: Ikke for å stjele tråden, men hva er skummet som kommer fra kylling/torsk ved steking f.eks? Noen sier det er prottis, næring, blod... ehm Blodskum? Hvilket skum? Er nok i all hovedsak veske fra kjøttet som kommer til overflaten når det stekes. Siter
Rakker Skrevet 1. oktober 2013 Skrevet 1. oktober 2013 "Angeliqa skrev: Ikke for å stjele tråden, men hva er skummet som kommer fra kylling/torsk ved steking f.eks? Noen sier det er prottis, næring, blod... ehm Dette er koagulert protein. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.