AuroraMarie Skrevet 24. september 2013 Skrevet 24. september 2013 Hva gjør dere med søtpoteten? Kom gjerne med oppskrifter eller forskjellige tilberedninger. Kan være det finnes en tråd som dette allerede, men fant ikke når jeg søkte. Siter
Xena Skrevet 24. september 2013 Skrevet 24. september 2013 Veldig gode på grillen med litt olje og grov salt AuroraMarie 1 Siter
AuroraMarie Skrevet 24. september 2013 Forfatter Skrevet 24. september 2013 Moser den!!!! Hvordan da? etter du har kokt de lissom? Siter
02-snapper Skrevet 24. september 2013 Skrevet 24. september 2013 Jepp:) Kok opp, gjerne sammen med andre ting som feks brokkoli, hell av vannet. Lag potetmos/grønnsaksmos ved å bruke stavmikser e.l. krydre godt og rør gjerne inn kesam, smør, smøreost eller liknende Veeldig godt med mosen lagt i ildfast form og karbonadedeig, løk og sopp lagt oppå. Litt ost helt øverst å gratiner i ovnen tinas_stil og AuroraMarie 2 Siter
ielill Skrevet 24. september 2013 Skrevet 24. september 2013 Skjærer dem opp i båter, krydrer med noe digg, og hiver dem i ovnen FitFish, Norael, Janne Bø Løtvedt og 3 andre 6 Siter
Kristin Charm Skrevet 24. september 2013 Skrevet 24. september 2013 Noen ekstra tips her: http://forum.fitnessbloggen.no/threads/tips-til-tilberedning-av-s%C3%B8tpotet.2543/ Siter
Aurelius Skrevet 24. september 2013 Skrevet 24. september 2013 Legg i form i varm ovn til gjennomkokt og 110% mør, ta av skinnet, og kjør poteten på stavmikser med salt, pepper, sukker, creme fraiche og smør. Siter
Lena Ludvigsen Skrevet 25. september 2013 Skrevet 25. september 2013 Legg i form i varm ovn til gjennomkokt og 110% mør, ta av skinnet, og kjør poteten på stavmikser med salt, pepper, sukker, creme fraiche og smør. Haha, du og det smøret! Til ts; Strimle som pommes frites og stek i ovnen:-D Synes kålrot og søtpotet funker mye bedre enn det enn vanlig potet fordi de har så mye mer smak i seg! ellers er mos knallgodt, som sagt over Siter
Therese_J Skrevet 25. september 2013 Skrevet 25. september 2013 Jeg damper dem, kjøler dem ned og spiser dem etter trening Supert for gjenoppfylling av glykogenlagrene! Bruker de også en del til middagsmat, da blir de gjerne dampet og deretter most sammen med en GOD dæsj meierismør eller fløte. Ovnsbakte søtpoteter er også supergodt Siter
Magnusj Skrevet 25. september 2013 Skrevet 25. september 2013 Koker med chilli og lime i vann. Heller av vannet og fjerner chilli og lime. Tilsetter litt smør og salt og cottage cheese og går løs på det hele med stavmikser. Siter
Ulrik Skrevet 25. september 2013 Skrevet 25. september 2013 This: Vasker med oppvaskbørste i varmt vann (så den blir lettere og kutte opp+rein) Kutter i biter Putter på stekeplate med frosne grønnsaker og kyllingfillet Krydrer masse med 3-4 av de ulike urter/kryddersakene jeg har skapet Steker i 15min på 220 grader Har på litt tacosous og/eller hakka tomater Elsk det. Fenris, AuroraMarie, Senss og 7 andre 10 Siter
Afterall Skrevet 25. september 2013 Skrevet 25. september 2013 [ATTACH=full]119513[/ATTACH][ATTACH=full]119514[/ATTACH]This: Vasker med oppvaskbørste i varmt vann (så den blir lettere og kutte opp+rein) Kutter i biter Putter på stekeplate med frosne grønnsaker og kyllingfillet Krydrer masse med 3-4 av de ulike urter/kryddersakene jeg har skapet Steker i 15min på 220 grader Har på litt tacosous og/eller hakka tomater Elsk det. Ser godt ut, men blir ikke kyllingen litt småvassen om en ikke bruner den i panna først? Ulrik 1 Siter
Ulrik Skrevet 25. september 2013 Skrevet 25. september 2013 Ser godt ut, men blir ikke kyllingen litt småvassen om en ikke bruner den i panna først? Jepp. Er konge Noppe. Den blir saftig og digg (men ikke del den opp med mindre den er giga) Malin Solodden Wiik 1 Siter
Felicie Skrevet 25. september 2013 Skrevet 25. september 2013 [ATTACH=full]119513[/ATTACH][ATTACH=full]119514[/ATTACH] Nå ble jeg sulten.. lag litt til meg og a Ulrik 1 Siter
Lea Skrevet 25. september 2013 Skrevet 25. september 2013 Søtpoteter er såå godt! Jeg pleier å steke dem i ovnen i en ildfastform. Smører bunnen i formen med litt olje, skjærer søtpotetene i biter og legger i formen. Krydrer godt med pepper og litt salt, og steker på 220 grader i ca 20 min. Etter cirka 10 minutter åpner jeg opp, og rører litt rundt. Det er også godt å lage søtpotetchips som man kan ha til kveldssnacks. Skjærer da søtpoteten i tynnere skiver (cirka slik som vanlige chips er), og legger utover på ett stekebrett på bakepapir. (Ikke la de ligge oppå hverandre, for da blir de ikke så sprø). AuroraMarie 1 Siter
Minni M Skrevet 26. september 2013 Skrevet 26. september 2013 koker i mikroen med litt vann. Spises med MASSE kanel og ekte smør Siter
AuroraMarie Skrevet 26. september 2013 Forfatter Skrevet 26. september 2013 Så mange gode forslag, NAM! Siter
Bris Skrevet 27. september 2013 Skrevet 27. september 2013 [ATTACH=full]119513[/ATTACH][ATTACH=full]119514[/ATTACH]This: Vasker med oppvaskbørste i varmt vann (så den blir lettere og kutte opp+rein) Kutter i biter Putter på stekeplate med frosne grønnsaker og kyllingfillet Krydrer masse med 3-4 av de ulike urter/kryddersakene jeg har skapet Steker i 15min på 220 grader Har på litt tacosous og/eller hakka tomater Elsk det. Stemmer det med kun 15 min i ovnen? Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.