Goldie Skrevet 11. desember 2011 Del Skrevet 11. desember 2011 Det er mye snakk om karbohydrater, fett, protein og alt mulig i media for tiden. Derfor lurer jeg, hva syns egentlig det norske folk om en real frokost/lunsj som havregrøt? Er det for lite proteiner selv om man koker den på melk? Er karbohydratinnholdet for høyt? For mye kalorier? Del din mening, jeg vil veldig gjerne høre hva dere mener! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stig Ingebrigtsen Skrevet 11. desember 2011 Del Skrevet 11. desember 2011 Elsker det! Men lager den mer proteinrik. Nå om dagen lages den slik. 140g havregryn 25g kruskakli 25g hvetekim 20g linfrø 1 liter vann Kokes opp, før jeg hiver oppi 3 eggehviter Lar det koke litt til før jeg heller det i et trau. Lar det kjøres ned før jeg tilsetter 50g Activate Pro Blend vanilje og strør over med kanel. Yum yum give me some! Jane 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Goldie Skrevet 11. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 11. desember 2011 Elsker det! Men lager den mer proteinrik. Nå om dagen lages den slik. 140g havregryn 25g kruskakli 25g hvetekim 20g linfrø 1 liter vann Kokes opp, før jeg hiver oppi 3 eggehviter Lar det koke litt til før jeg heller det i et trau. Lar det kjøres ned før jeg tilsetter 50g Activate Pro Blend vanilje og strør over med kanel. Yum yum give me some! Høres ut som en god og sunn oppskrift det der ja! Slettes ikke dumt å lage den mer proteinrik, kanskje jeg kan stjele noen av ingrediensene dine så min også blir litt mer proteinrik :whistling: Men smaker du noe til eggehvitene, eller gjør det den bare litt mer sammenhengende, på en måte? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stig Ingebrigtsen Skrevet 11. desember 2011 Del Skrevet 11. desember 2011 Nah man kjenner ikke noe av eggehviten mtp smak om man ikke får en stor bit i munnen. Det eneste man kjenner er konsistensen da den stivner når den blir kokt. Goldie 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fjonana Skrevet 11. desember 2011 Del Skrevet 11. desember 2011 Elsker havregrøt! Jeg pleier å ta litt kruskakli, gresskarkjerner og proteinpulver i. Nomnom:) Goldie 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 11. desember 2011 Del Skrevet 11. desember 2011 Elsker det! Men lager den mer proteinrik. Nå om dagen lages den slik. 140g havregryn 25g kruskakli 25g hvetekim 20g linfrø 1 liter vann Kokes opp, før jeg hiver oppi 3 eggehviter Lar det koke litt til før jeg heller det i et trau. Lar det kjøres ned før jeg tilsetter 50g Activate Pro Blend vanilje og strør over med kanel. Yum yum give me some! Yum yum give ME some God oppskrift ja Den har jeg også laget Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 11. desember 2011 Del Skrevet 11. desember 2011 Nah man kjenner ikke noe av eggehviten mtp smak om man ikke får en stor bit i munnen. Det eneste man kjenner er konsistensen da den stivner når den blir kokt. Biter av eggehvite.. Kan du ikke røre ordentlig? hehe... Jeg hadde i eggehviten etter den hadde kokt opp og har ikke fått noen klumper enda. Men nå har vel ikke jeg lagt like mange porsjoner som deg enda. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 11. desember 2011 Del Skrevet 11. desember 2011 Jeg elsker havregrøt. Men fyrer også opp proteininnholdet mitt litt. 40 gram gryn og 40 grom proteinpulver, blander i vannkokervann til en digg sjokolade eller moccagrøt Goldie 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Roger S Skrevet 11. desember 2011 Del Skrevet 11. desember 2011 Elsker det! Men lager den mer proteinrik. Nå om dagen lages den slik. 140g havregryn 25g kruskakli 25g hvetekim 20g linfrø 1 liter vann Kokes opp, før jeg hiver oppi 3 eggehviter Lar det koke litt til før jeg heller det i et trau. Lar det kjøres ned før jeg tilsetter 50g Activate Pro Blend vanilje og strør over med kanel. Yum yum give me some! Den skal prøves etter trening. Blir det ingen klumper av proteinpulveret? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sara Skrevet 11. desember 2011 Del Skrevet 11. desember 2011 Elsker havregrøt! Det blir gjerne litt mye karbohydrater og litt lite proteiner om man lager den på vanlig måte, så jeg går for en litt annen utgave: - 40g havregryn - vann, og eventuelt en skvett melk - 100 g cottage cheese - sukrin og kanel Noen ganger tar jeg også i proteinpulver (myoprotein med moccasmak) og/ eller valnøtter.. og en sjelden gang en klatt smør. Goldie 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zeph Skrevet 11. desember 2011 Del Skrevet 11. desember 2011 Ikkje noko stor fan av havregraut, lagar pannekaker av det i staden for. 100g havregryn2-3 egg1 banan40g proteinpulverSitronsaft, vanlijeessens, kardemommePeanøttsmør og eplemost oppå Med mjølk attåt blir det ein frukost på 1200kc. :thumbsup: Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 11. desember 2011 Del Skrevet 11. desember 2011 Den skal prøves etter trening. Blir det ingen klumper av proteinpulveret? Ikke om du lar det kjøle seg ned litt i alle fall. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fjonana Skrevet 11. desember 2011 Del Skrevet 11. desember 2011 Den skal prøves etter trening. Blir det ingen klumper av proteinpulveret? Jeg pleier å blande prottispulveret med havregrynene før jeg koker, har aldri fått noen klumper før. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Goldie Skrevet 11. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 11. desember 2011 Ikkje noko stor fan av havregraut, lagar pannekaker av det i staden for. 100g havregryn2-3 egg1 banan40g proteinpulverSitronsaft, vanlijeessens, kardemommePeanøttsmør og eplemost oppå Med mjølk attåt blir det ein frukost på 1200kc. :thumbsup: Høres kjempegodt ut! Skal definitivt testes ut, er stor fan av både havregrøt og pannekaker Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 12. desember 2011 Del Skrevet 12. desember 2011 - havregryn - vann - eggehviter - flytende natreen og/eller sukrin (melis) Kok opp vann og havregryn til havregrynene sveller en del. Putt oppi ønsket mengde søtning Visp fort inn eggehviter (for å forhindre eggehviteklumper) gjerne med en miksmaster La det koke litt videre for å varmebehandle eggene også. Varmebehandlede egg er bedre enn rå egg Serveres med sukrin og kanel etter eget ønske :thumbsup: Goldie 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bikini Skrevet 14. desember 2011 Del Skrevet 14. desember 2011 Delicious! Elsker havregrøt. Spiser det med ekstra glede hvis jeg skal ut og ri. Samme frokost som hesten Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
K89S Skrevet 14. desember 2011 Del Skrevet 14. desember 2011 Elsker grøt! Spiser det alltid til frokost, ofte til lunch og/eller kvelds i tillegg... 40g store havregryn kokes opp med vann, kakaopuler, kanel, kardemomme, salt og. Har oppi et par eggehvitter på slutten, rører godt og lar det koke opp en gang til, før jeg sluker det med litt nøtter/frø og sukrin på toppen. ninnen og Goldie 2 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
gul_krakk Skrevet 14. desember 2011 Del Skrevet 14. desember 2011 Elsker havregrøt. En real dæsj gryn (jeg veier ikke mat, men tipper det er rundt 100 gr), 40 gr sjoko- eller vaniljeprotein, en håndfull frosne bær (tyttebær er forbausende godt) for smak og nedkjøling, samt litt hakkede mandler. NAM! Evt så er det gulrotkakegrøt. Kok opp grøten, tilsett en reven gulrot og kanel etter eget ønske. Litt hakkede nøtter. For meg er havregrøten et perfekt måltid, det kan varieres i det uendelige og kan lages med vannkokervann på lesesal og jobb. Jeg er litt småspist og sliter med å få i meg nok mat på jobbhelger. Da er det kjekt med en havregrøt som jeg lett kan tilsette ekstra kalorier i og fortsatt spise raskt. Goldie 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Msis Skrevet 14. desember 2011 Del Skrevet 14. desember 2011 Jeg spiser havregrøt HVER dag! Bruker alltid cottage c i havregrøten min, til tider en skje sukkerfritt syltetøy hvis det finnes i kjøleskapet også. Har maaaasse kanel og sukrin på grøten, så CC fungerer nesten som en dip ved siden av. Nomnom:p Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Adrian94 Skrevet 14. desember 2011 Del Skrevet 14. desember 2011 Havrelapper>havregrøt 170g havregryn 35g mel 300g skummet kulturmelk 2 egg 1ts bakepulver 1/2 ts natron stevia, sukrin, splenda, sukker osv.. Kjør alt i med stavmixer og la svelle minst 30 min Blir ca 6-8 stk Goldie 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.