Gamla Skrevet 23. februar 2013 Skrevet 23. februar 2013 Er ikke vannet i trondheimsfjorden bra? Tror ikke vannet i dokkene borti gata her er helt delikat:confused: Siter
Aurelius Skrevet 23. februar 2013 Skrevet 23. februar 2013 Er det nå man skal påpeke at det mest sannsynligvis ikke er fra dokkene på Dora fisken du spiser på kommer fra? =) Siter
Gamla Skrevet 23. februar 2013 Skrevet 23. februar 2013 Er det nå man skal påpeke at det mest sannsynligvis ikke er fra dokkene på Dora fisken du spiser på kommer fra? =) Dokkene på Dora er vel nesten lengst vekk herfra:P Spiser bare laks fra butikken jeg.. Aurelius 1 Siter
Aurelius Skrevet 23. februar 2013 Skrevet 23. februar 2013 Dokkene på Dora er vel nesten lengst vekk herfra:p Spiser bare laks fra butikken jeg.. Hmmm..da gjettet jeg feil på hvilke dokkene du siktet til,my bad! =) Siter
Gamla Skrevet 23. februar 2013 Skrevet 23. februar 2013 Hmmm..da gjettet jeg feil på hvilke dokkene du siktet til,my bad! =) Jupp:D Siter
selters Skrevet 23. februar 2013 Skrevet 23. februar 2013 vanlg kjøttdeig har 14 gram fett pr 100 gram vare. ikke 18, som er nevnt flere ganger i tråden. Siter
noen22 Skrevet 23. februar 2013 Skrevet 23. februar 2013 [ATTACH=full]91102[/ATTACH] Yummy! JordbærIS Siter
Metal_Barbie Skrevet 23. februar 2013 Skrevet 23. februar 2013 [ATTACH=full]91102[/ATTACH] Yummy! Fyttekatta:/ Siter
PlastBox Skrevet 25. februar 2013 Skrevet 25. februar 2013 [ATTACH=full]91102[/ATTACH] Yummy! Og hvordan mener du farse av kylling skal se ut? Kids these days.. *sukk* Hugo2 1 Siter
Azure Skrevet 25. februar 2013 Skrevet 25. februar 2013 [ATTACH=full]91102[/ATTACH] Yummy! Så ut som frozen yogurth Siter
Gjest Skrevet 2. mars 2013 Skrevet 2. mars 2013 Jeg må bare si det... Hvorfor i all verden skal en fjerne fettet fra kjøttdeigen? det tar jo bort mye av smaken og ikke minst næringsinnholdet.. Fett er en bra næringskilde! Nei jeg sier ikke at du skal drikke smult men litt fett i kosten er jo bra! altfor mange som har fettfobi! Fett er bra! Ja til og med for tynne fitnessjenter Mulig jeg kaster stein i glasshus her, men karbonadedeig er aaaaltfor dyrt i forhold til andre produkter, ytrefilet av svin ligger jo i samme prisklasse... Kanskje til og med billigere.... qqq, PlastBox og fff 3 Siter
Vegard L Skrevet 3. mars 2013 Skrevet 3. mars 2013 Jeg må bare si det... Hvorfor i all verden skal en fjerne fettet fra kjøttdeigen? det tar jo bort mye av smaken og ikke minst næringsinnholdet.. Fett er en bra næringskilde! Nei jeg sier ikke at du skal drikke smult men litt fett i kosten er jo bra! altfor mange som har fettfobi! Fett er bra! Ja til og med for tynne fitnessjenter Mulig jeg kaster stein i glasshus her, men karbonadedeig er aaaaltfor dyrt i forhold til andre produkter, ytrefilet av svin ligger jo i samme prisklasse... Kanskje til og med billigere.... Syns ikke karbonadedeig til rundt 80kr/kg (coop) er så voldsomt dyrt. De har heller ikke fjernet fettet, det er oppmalt kjøtt fra magrere deler av dyret. Jane, M. M og Daniel Sol 3 Siter
Gjest Skrevet 3. mars 2013 Skrevet 3. mars 2013 Syns ikke karbonadedeig til rundt 80kr/kg (coop) er så voldsomt dyrt. De har heller ikke fjernet fettet, det er oppmalt kjøtt fra magrere deler av dyret. Jeg burde ha sitert innlegget jeg svarte på, det var innlegget som ville at en skulle steike kjøttdeigen halvveis for så helle av fett, legge kjøttet på papir for å la det renne av seg, og gjenta prosessen etter enda litt steking av kjøttet, ser for meg smakløst og tørt kjøtt etter en slik behandling. Kirill W. og Vegard L 2 Siter
Vegard L Skrevet 3. mars 2013 Skrevet 3. mars 2013 Jeg burde ha sitert innlegget jeg svarte på, det var innlegget som ville at en skulle steike kjøttdeigen halvveis for så helle av fett, legge kjøttet på papir for å la det renne av seg, og gjenta prosessen etter enda litt steking av kjøttet, ser for meg smakløst og tørt kjøtt etter en slik behandling. Totalt enig x1000! Kirill W. og PlastBox 2 Siter
Chillestad Skrevet 6. april 2013 Skrevet 6. april 2013 Kyllinglår på Rema 100: 2 kg for 40,- Svinekjøtt i strimler på Rema tror jeg ligger på en 25,- Du får også frossen fisk til 29.90-39.90,- i frysedisken. Kyllingkjøttdeig har nå blitt latterlig billig 16.90,- på Kiwi. Torsk i frysedisken koster rundt 30,-. Mat er ikke dyrt. Her lukter det salter, estoffer og muk lang vei du.. Siter
sianze Skrevet 6. april 2013 Skrevet 6. april 2013 Jeg vil svare på spørsmålet ditt å si JA! All form for ferdige farser som du får kjøpt i butikkene er "dritt". Det inneholder svært lite rent kjøtt og ofte mye fett og salt. Chillestad 1 Siter
PlastBox Skrevet 8. april 2013 Skrevet 8. april 2013 Jeg vil svare på spørsmålet ditt å si JA! All form for ferdige farser som du får kjøpt i butikkene er "dritt". Det inneholder svært lite rent kjøtt og ofte mye fett og salt. Hva er galt med salter? Vet du hva e-stoffer er? Farseprodukter du kjøper i butikken inneholder akkurat så mye fett som f.eks. medisterfarse skal inneholde, og akkurat like mye kjøtt som om en hvilken som helst bestemor hadde kjøpt fra slakter og laget det fra bunn. Snobbete tulleargumenter. M. M og Tor 2 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.