Gå til innhold

ØyvindMm

Medlemmer
 • Innholdsteller

  24
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om ØyvindMm

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 02. jan. 1983
 1. Det er på tide at det startes salg av foliehatter på fitnessbloggen, her er det åpenbart et stort marked!
 2. String Latéral Flash Bleu Alter Det nye innen undertøy
 3. Hodge twins har noen enkle og gode treningsoppsett. How to Build Muscle Fast: Our Muscle Building Routines
 4. Guns don't kill people, people do... Så man må gjøre noe med barneoppdragelsen her, hvem har påvirket de 4 åringene til å ville drepe andre?
 5. Er det noen fordeler med å være "overvektig"/bulket når man trener styrke? Hører stadig fra noen bros at man trenger en del fett på kroppen for å effektivt bygge muskler. Jeg har alltid trodd det holdt å spise det kroppen krever per dag for å bygge, tar jeg feil? Så noe helt annet. Jeg ser i mange av loggbøkene her inne at folk kjører 9-10 øvelser med opptil 4-6 sett. Hvor lang tid trener dere da? Tenker på pauser mellom settene osv. Står ingenting om at det kjøres supersett, så jeg antar at man pauser i noen minutter mellom settene. Selv praktiserer jeg 2 min pauser konsekvent.
 6. En kompis av meg så en fet rutine i dag. Ikke på gymmen riktig nok, men den bør nevnes likevel Han hadde en kunde som kjøpte varmtvannsbereder.. hadde ikke plass i bilen fordi kona var med.. Så han ba kona ta bussen hjem (ca 10km) og la ned setet. Vips! Inn med VVB og gratulerer på kvinnedagen! :-D ... ho står og venter på bussen ennå..
 7. Luft har evne til å oppta mer fuktighet jo høyere temperaturen er. Grunnen til at det føles fuktigere når natten nærmer seg er at luften blir kald og ikke lenger har evne til å holde på all fuktigheten. Dermed oppleves omgivelsene som mer fuktige da vannet går fra gassform til flytende form
 8. http://www.youtube.com/watch?v=tt3dgVmhghE Videoen er muligens mer imponerende enn musikken er god for trening
 9. Jeg har viet ett og annet blikk i ny og ne for å se romper på trening, men å benytte en time er vel å pushe det litt... Lukter kukerundtsyndromet med hard-on...
 10. Utdannet bygningsingeniør og arbeider som takstmann
×
×
 • Opprett ny...