Jump to content
Sweat

Siste måltid - tråden!

Recommended Posts

Fortsetter under...

For tiden prøver jeg å vende meg til mager kesam (det er noe med den sure smaken som jeg virkelig sliter med å få til å like :( ). I dag testet jeg den som ingrediens i både middag og dessert, og ble faktisk gledelig overrasket:

Tacopizza med karbonadedeig på bunn av spelt polarbrød, salat med "hamburgerdressing" lagd på basis av mager kesam:

post-1830-14440833665986_thumb.jpg

Og så dessert:D ; eggehvitefluff blandet med mager kesam. Testet med to forskjellige smaker: en med frosne skogsbær og en med kakaopulver/litt saft fra appelsin/hakkede biter av 70% sjokolade og salte cashewnøtt. Sto i frysen ca 1/2 time før det ble inntatt.

post-1830-14440833673857_thumb.jpg Sistnevnte er allerede en favoritt! :) men herregud så mektig og hvor mye fluff det blir av 2 eggehviter gitt:eek: Bildet viser bare en brøkdel av hele herligheten :huh:

Jeg er og forblir et matvrak :p

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 boks tunfisk, rødløk, kinakål, paprika, to STORE ss skyr naturell/kesam/creme freche/majones, salt+pepper+ønsket krydder

NAM! og et MUST er fetaostenpå toppen! fetaost+tunfisk=kjærlighet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

@KristinE - Spiser du mager kesam naturelt?

Nei, naturell mager kesam makter jeg rett og slett ikke å svelge uten at jeg brekker meg :( Derfor tester jeg den ut sammen med andre ingredienser og med diverse smaktilsetninger og krydder :) Er heller ikke begeistret for vaniljevarianten. Skyr derimot liker jeg veldig godt :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nettopp laget meg protein Is som ligg i frysen å blir godt te lørdagskos imorra :thumbsup:

Mens jeg sitter i slikker i meg en nyyyyyyyydelig fluff. Min første sådan, å etter mine øyne å smaks sanser, så blir det ikke den siste jeg inntar :p

2/3 scoop Scitec Nutrition Protein Delite m/ jordbærsmak og hvit sjokolade

1 posjonspose (100g) frossn Ananas, Papaya og Mango

1 liten dose, ca 0,5 dl skummet melk

Tips for dagen:

1. Man bør bruke stavmikser før kjøkkenvisp ( fluffy fluffy )

2. La det være igjen noen småbiter av den frossne bæra

3. Injoy. Det gjorde jeg :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
For tiden prøver jeg å vende meg til mager kesam (det er noe med den sure smaken som jeg virkelig sliter med å få til å like :( ). I dag testet jeg den som ingrediens i både middag og dessert, og ble faktisk gledelig overrasket:

Tacopizza med karbonadedeig på bunn av spelt polarbrød, salat med "hamburgerdressing" lagd på basis av mager kesam:

[ATTACH=full]11448[/ATTACH]

Og så dessert:D ; eggehvitefluff blandet med mager kesam. Testet med to forskjellige smaker: en med frosne skogsbær og en med kakaopulver/litt saft fra appelsin/hakkede biter av 70% sjokolade og salte cashewnøtt. Sto i frysen ca 1/2 time før det ble inntatt.

[ATTACH=full]11458[/ATTACH] Sistnevnte er allerede en favoritt! :) men herregud så mektig og hvor mye fluff det blir av 2 eggehviter gitt:eek: Bildet viser bare en brøkdel av hele herligheten :huh:

Jeg er og forblir et matvrak :p

Gjør litt om på det, make it 3 eggehviter -DA ligner det noe :p

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nei, naturell mager kesam makter jeg rett og slett ikke å svelge uten at jeg brekker meg :( Derfor tester jeg den ut sammen med andre ingredienser og med diverse smaktilsetninger og krydder :) Er heller ikke begeistret for vaniljevarianten. Skyr derimot liker jeg veldig godt :)

Men da ville jeg byttet om til skyr istedenfor! Skyr naturell kan brukes på så og si akkurat samme måte som mager kesam ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Gjør litt om på det, make it 3 eggehviter -DA ligner det noe :p

3 eggehviter??:eek: oh dear! :rofl:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Men da ville jeg byttet om til skyr istedenfor! Skyr naturell kan brukes på så og si akkurat samme måte som mager kesam ;)

I know:p Dette er mer et eksperiment "Kristin SKAL lære seg å like mager kesam":D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

I know:p Dette er mer et eksperiment "Kristin SKAL lære seg å like mager kesam":D

Jeg hadde et sånt eksperiment med cottage cheese også. Jeg klarte å like det et par ganger, men så var det over. Jeg tror ikke cottage cheese er noe for meg :sick: Lykke til med eksperimentet da ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
[ATTACH=full]11503[/ATTACH]

Et bilde sier mer enn tusen ord!!!!

Tallerknene står faretruende langt ut på kanten!:eek:............................................. :p

Share this post


Link to post
Share on other sites

Forsøk på å lage iskaffe/frappucino-shit. Ble ganske awesome. Fikk ca. et og et halvt glass.

Laget med kaffe, isbiter, melk, eggehvitefluff, proteinpulver, sukrin, kakaopulver og sjokoladebiter :D

Totalt næringsinnhold: 250 kcal/25g protein/23g karb/8,3g fett.

Sjokoladebitene gjorde ikke så mye for hele greia, kan sikkert droppes. De alene er jo 46 kcal.

post-4044-14440833858218_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jeg hadde et sånt eksperiment med cottage cheese også. Jeg klarte å like det et par ganger, men så var det over. Jeg tror ikke cottage cheese er noe for meg :sick: Lykke til med eksperimentet da ;)

Da har du iallfall prøvd:thumbsup: Det er sånn jeg også tenker :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...