Gå til innhold

Carina Irene

Medlemmer
 • Innholdsteller

  79
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Cc ala Keso i sverige finnes i 2 varianter fant jeg ut. Ikke rart noen syntes den var fetere. Finnes en med dobbelt fettinnhold også. Men jeg hamstret inn av den med mindre fett innhold, og gjett hva, den var helt perfekt. Billiger også
 2. Holder på as we speaking Å for å være helt ærlig hater jeg å stå å stirre på hver en matvare inne i butikken. Ser ut som den freaken.. Hehe. Så synes det er litt greit å få tips å info av medlemmer her inne som også er i samma situasjon å dele litt info istede. Men seff, vi alle har jo vær sin smak, så er ikke alltid ting feller i smak for alle. Men ting må prøves for å lykkes
 3. Kyllingfilet fryst 2 kg 129 kr på Prix butikker Veldig gode. Samme pris som svenskene sine.
 4. Men kan vel hende man sparer på det "hele" vis prisene er betraktelig billigere enn her hjemme?
 5. Mye dårlig protein pulver som smaker høgg, så vil forsikre meg at jeg ikke kjøper inn noe som ikke blir brukt Får goggle litt å se på den
 6. Ja har hørt noen har sagt at den er mye fetere også, så litt greit å høre andres meninger/prøvelser så man ikke kaster så mye penger i søpplen Skal nok være nøye på innholdsfortegnelsen. Er motstander av salt, så vil helst ha produkter uten, så dette var bra du sa.
 7. Da blir det litt innkjøp av nye produkter ser jeg Gøy med nye bedre matvarer. Å særlig når det er sundt/sunnere. Liker selv ikke så mye smør ved steking, å særlig ikke olje da jeg føler porene mine blir "skittne" /tette. Kanskje bare min oppfatning, men har fått helt motstand mot det Så Sprayen skal absolutt prøves. Pannekaker er jo så godt, så denne skal også prøves. Takk for masse tips.
 8. Kalorifri spray på boks, hva er dette? Navn på sukkerfritt syltetøyet? Celsius, er dette noe du synes fungerer? Buckwheat pannekakemiks, er di gode på smak?
 9. Noen som har prøvd og kan si noe om dette Dalblad`s three in one ? Svensk protein pulver.
 10. Kylling og Svinekjøttet er meget billig i Norge ( Stor takk til Rema 1000 og Prix ), så den blir handlet her Spiser og drikker en god del av Kesam, protein pulver, så er mer ute etter meieriprodukter av denne sorten. Skal bare til storlien denne gang, så det er vel mindre muligheter for å finne kost tilskudd.
 11. Ja det er noe av dette jeg er ute etter
 12. Skal til Sverige å handle førstkommende lørdag. Har hørt at det er mye bra, sunn mat som er billigere der. Noen som vil komme med tips om matvarer som er lik med de vi har her i Norge, som er lurt å få i i Sverige? Da tenker jeg på slike matvarer med bra protein, lite karb og fett. Kanskje protein pulver, vitaminer, omega 3 er billigere også? Noen som vet?
 13. Dette så lekende lett ut Men helt klart noe jeg skal prøve ut på morgendagens trening. Er ute etter å finne noe som jeg klarer å mestre, og ikke minst trives med. Så dette blir spennende
 14. Har loggbok Men øvelsene som finnes i trenings programmet mitt består av Benkpress, Knebøy, benpress, Utfall, sittende roing, mage med ball og sykkling. Dette er noe av det som går igjen for det meste. Andre øvelser er jeg bare innom for å prøve. Så har ikke noe inndirekte på armer. Føler ikke jeg har funnet noe som passer for meg. Men har da ikke prøvd noe av det du nevnte, så dette skal absolutt prøves.
×
×
 • Opprett ny...