Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

frokost-29.10.2011.jpg

Skikkelig gode ungarske pølser (mellom 80 - 90% kjøtt, glutenfritt) fra Aurskog Kjøtt (en slakter som anbfales på det varmeste), rester fra forrige dagens stekte karbonadedeig, rester av grønnsaker og et økologisk egg. Nam!

frokost-29.10.2011.jpg

Skikkelig gode ungarske pølser (mellom 80 - 90% kjøtt, glutenfritt) fra Aurskog Kjøtt (en slakter som anbfales på det varmeste), rester fra forrige dagens stekte karbonadedeig, rester av grønnsaker og et økologisk egg. Nam!

Vet du hva pølsene heter? :-)

Annonse

Annonse

Aner ikke hva det er, men det så sykt digg ut :D

Det er en BLT omelett... ;)

Stek opp baconskiver. Jeg bruker gjerne en pakke når jeg først er i gang. Deretter skjærer du tomat i skiver, og river opp litt crispi/vestfoldsalat. Stek opp en omelett som vanlig. Smelt noen skiver vellagret gauda på den ene halvparten mens omeletten steker. Når omeletten er ferdig legg den på en tallerken og legg baconskiver på den andre halvparten. Legg tomat på baconet, strø over litt maldonsalt. Legg salaten over tomatene. Brett ostehalvdelen over. Smak til med nykvernet pepper.

Nam!

kan vel notere de smulene jg hever i meg for øyeblikket...: 1 kesam blanda med fun, 450g bringebær, alt i en bolle toppa med kruskakli,sukrin og kanel:9 Kommer tilbake seinere inatt, med noe mer spennende:p

Hørte noen rykter om at du skulle raide 7/11?

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...