InaL Skrevet 27. oktober 2011 Del Skrevet 27. oktober 2011 Havregryn, ass. Hahahaha - DIGG! Andy 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/160-siste-m%C3%A5ltid-tr%C3%A5den/page/24/#findComment-29134 Del på andre sider Flere delingsvalg…
wheysted Skrevet 27. oktober 2011 Del Skrevet 27. oktober 2011 Sist måltid ble det en del kyllingfilet stekt sammen med litt purre og krydret med hvitløk, ingefær og salt. Ble kjempegodt! Tilbehør var 450g brokkoli, en cherrytomat (hehe, variasjon på tallerkenen vet du!) og litt paprika Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/160-siste-m%C3%A5ltid-tr%C3%A5den/page/24/#findComment-29200 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sungrazer Skrevet 29. oktober 2011 Del Skrevet 29. oktober 2011 Skikkelig gode ungarske pølser (mellom 80 - 90% kjøtt, glutenfritt) fra Aurskog Kjøtt (en slakter som anbfales på det varmeste), rester fra forrige dagens stekte karbonadedeig, rester av grønnsaker og et økologisk egg. Nam! Madeleine, Cheesecake og heisveis 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/160-siste-m%C3%A5ltid-tr%C3%A5den/page/24/#findComment-30106 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Madeleine Skrevet 29. oktober 2011 Del Skrevet 29. oktober 2011 Skikkelig gode ungarske pølser (mellom 80 - 90% kjøtt, glutenfritt) fra Aurskog Kjøtt (en slakter som anbfales på det varmeste), rester fra forrige dagens stekte karbonadedeig, rester av grønnsaker og et økologisk egg. Nam! Vet du hva pølsene heter? :-) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/160-siste-m%C3%A5ltid-tr%C3%A5den/page/24/#findComment-30133 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sungrazer Skrevet 29. oktober 2011 Del Skrevet 29. oktober 2011 Vet du hva pølsene heter? Ja, de heter Ungarsk Pølse, laget av Aurskog Kjøtt. Det er en slakter på Aurskog som lager alt fra grunnen av. http://www.aurskogkjott.com/ Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/160-siste-m%C3%A5ltid-tr%C3%A5den/page/24/#findComment-30138 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Madeleine Skrevet 29. oktober 2011 Del Skrevet 29. oktober 2011 Ja, de heter Ungarsk Pølse, laget av Aurskog Kjøtt. Det er en slakter på Aurskog som lager alt fra grunnen av. http://www.aurskogkjott.com/ Herlig! Takk Kjekt å vite! Har familie fra Ungarn. Mye god mat der! :-) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/160-siste-m%C3%A5ltid-tr%C3%A5den/page/24/#findComment-30264 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Madeleine Skrevet 29. oktober 2011 Del Skrevet 29. oktober 2011 Gode lapper! [ATTACH]1396[/ATTACH] Cheesecake 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/160-siste-m%C3%A5ltid-tr%C3%A5den/page/24/#findComment-30270 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Andy Skrevet 29. oktober 2011 Del Skrevet 29. oktober 2011 Ikke undervurder omelett med ordentlig god ost! Lagde meg nettopp en omelett med ekte nederlandsk gauda. Ketchupen ble ikke brukt på omeletten i dag, for å si det sånn Cheesecake 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/160-siste-m%C3%A5ltid-tr%C3%A5den/page/24/#findComment-30282 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sungrazer Skrevet 29. oktober 2011 Del Skrevet 29. oktober 2011 Ikke undervurder omelett med ordentlig god ost! Enig, jeg bruker å lage en slik: LiveFailLearn og Andy 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/160-siste-m%C3%A5ltid-tr%C3%A5den/page/24/#findComment-30284 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Andy Skrevet 29. oktober 2011 Del Skrevet 29. oktober 2011 Aner ikke hva det er, men det så sykt digg ut Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/160-siste-m%C3%A5ltid-tr%C3%A5den/page/24/#findComment-30288 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cheesecake Skrevet 29. oktober 2011 Del Skrevet 29. oktober 2011 Ikke undervurder omelett med ordentlig god ost! Lagde meg nettopp en omelett med ekte nederlandsk gauda. Ketchupen ble ikke brukt på omeletten i dag, for å si det sånn undervurder aldri en OST!!!! Lily 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/160-siste-m%C3%A5ltid-tr%C3%A5den/page/24/#findComment-30291 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Andy Skrevet 29. oktober 2011 Del Skrevet 29. oktober 2011 undervurder aldri en OST!!!! Du er selvsagt favorittosten, men kunne aldri funnet på å bruke deg i omeletten min Cheesecake 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/160-siste-m%C3%A5ltid-tr%C3%A5den/page/24/#findComment-30292 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cheesecake Skrevet 29. oktober 2011 Del Skrevet 29. oktober 2011 kan vel notere de smulene jg hever i meg for øyeblikket...: 1 kesam blanda med fun, 450g bringebær, alt i en bolle toppa med kruskakli,sukrin og kanel:9 Kommer tilbake seinere inatt, med noe mer spennende:p Andy 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/160-siste-m%C3%A5ltid-tr%C3%A5den/page/24/#findComment-30294 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sungrazer Skrevet 29. oktober 2011 Del Skrevet 29. oktober 2011 Aner ikke hva det er, men det så sykt digg ut Det er en BLT omelett... Stek opp baconskiver. Jeg bruker gjerne en pakke når jeg først er i gang. Deretter skjærer du tomat i skiver, og river opp litt crispi/vestfoldsalat. Stek opp en omelett som vanlig. Smelt noen skiver vellagret gauda på den ene halvparten mens omeletten steker. Når omeletten er ferdig legg den på en tallerken og legg baconskiver på den andre halvparten. Legg tomat på baconet, strø over litt maldonsalt. Legg salaten over tomatene. Brett ostehalvdelen over. Smak til med nykvernet pepper. Nam! Andy 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/160-siste-m%C3%A5ltid-tr%C3%A5den/page/24/#findComment-30296 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Andy Skrevet 29. oktober 2011 Del Skrevet 29. oktober 2011 kan vel notere de smulene jg hever i meg for øyeblikket...: 1 kesam blanda med fun, 450g bringebær, alt i en bolle toppa med kruskakli,sukrin og kanel:9 Kommer tilbake seinere inatt, med noe mer spennende:p Hørte noen rykter om at du skulle raide 7/11? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/160-siste-m%C3%A5ltid-tr%C3%A5den/page/24/#findComment-30305 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cheesecake Skrevet 29. oktober 2011 Del Skrevet 29. oktober 2011 Hørte noen rykter om at du skulle raide 7/11? trur jg skal raide konkurrenten rett over gata as:p Deli som får jobben med å tilfredstille min appetitt:p Andy 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/160-siste-m%C3%A5ltid-tr%C3%A5den/page/24/#findComment-30307 Del på andre sider Flere delingsvalg…
------------- Skrevet 29. oktober 2011 Del Skrevet 29. oktober 2011 nesten en halv boks cottage cheese med litt fun light. en lompe med litt ketchup, og en kvart kyllingpølse. og et par tomater og druer. Nå skal jeg strax spise en hjemmelaga skolebolle. tror jeg Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/160-siste-m%C3%A5ltid-tr%C3%A5den/page/24/#findComment-30361 Del på andre sider Flere delingsvalg…
lillefrøken Skrevet 29. oktober 2011 Del Skrevet 29. oktober 2011 Findus fra frysedisken: mexicana! (nesten som paella). Med litt grønt på siden, smeltet ost, yoghurt naturell og litt tacosaus! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/160-siste-m%C3%A5ltid-tr%C3%A5den/page/24/#findComment-30461 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sungrazer Skrevet 29. oktober 2011 Del Skrevet 29. oktober 2011 Entrecôte av elg med sjampinjong, pastinakk og litt hvitløk. Krydret med salt og pepper. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/160-siste-m%C3%A5ltid-tr%C3%A5den/page/24/#findComment-30505 Del på andre sider Flere delingsvalg…
lillefrøken Skrevet 29. oktober 2011 Del Skrevet 29. oktober 2011 den middagen der så litt bedre ut en min jah Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/160-siste-m%C3%A5ltid-tr%C3%A5den/page/24/#findComment-30506 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.