Berserkergang Skrevet 25. juli 2012 Skrevet 25. juli 2012 har en del kylling liggende i frysern men begynen rå bli dritlei min egene utgaver noen her som har noen oppskrifter som de har lyst å dele? Siter
Stig Ingebrigtsen Skrevet 25. juli 2012 Skrevet 25. juli 2012 Min er voldsom enkel. - Klipp opp kyllingen - Dynk den i hoffs pommes frites krydder - Stek - Spis med ris eller poteter Blir aldri lei det, saftig og god kylling everyday. Aisha, Berserkergang og Maethor 3 Siter
Storoe Skrevet 25. juli 2012 Skrevet 25. juli 2012 Del den opp i terninger, tilsett en halv løk og krydre med kjøtt og grillkrydder fra knorr og karri, smaker nydelig! Kjørt samme middag i snart en måned, er ikke lei enda. Siter
Gjest Skrevet 25. juli 2012 Skrevet 25. juli 2012 del den opp, stek med salt og pepper, og spis med salat og maaaasse sukkerfri ketchup, og kansje litt grillgkrydder...haha..enkelt og godt (syns jeg vertfall da, selvom de andre ser dumt på meg ) Siter
Gjest Skrevet 25. juli 2012 Skrevet 25. juli 2012 Min er voldsom enkel. - Klipp opp kyllingen - Dynk den i hoffs pommes frites krydder - Stek - Spis med ris eller poteter Blir aldri lei det, saftig og god kylling everyday. deet må jeg smake faktisk Siter
Aslak Skrevet 25. juli 2012 Skrevet 25. juli 2012 Surr det i bacon, sleng det pÅ grillen, lav varme, bruk lang tid;) Tuba 1 Siter
lisemk Skrevet 25. juli 2012 Skrevet 25. juli 2012 Kylling i fløtesaus Legg kyllingen i en ildfast form Krydre kylling med salt, pepper og paprikakrydder og gni inn med hvitløk, bruk mye krydder så det legger seg over hele formen Hell fløte over kyllingen så det dekker bunnen ca 1 cm Stekes på 200 g i 20 min Hvis fløtesausen får litt rar konsistens, rør den ut med en gaffel og tilsett litt melk Pestokylling Skjær opp kyllingfileten sånn at den kan bankes flat Bank flat Smør på peste og dryss på revet parmesan Rull sammen Inn i ovnen på 200 g i 20 min Kylling med honning-og sennepsmarinade Skjær opp kyllingen i strimler Bland sammen honning og sennep (50/50), tilsett litt olje - ha blandingen i en bolle eller pose Legg kyllingen i marinaden og la det trekke en halvtimestid Stek kyllingen i panne eller stekeovn eller grill (perfekt til tapas!) Cathrind 1 Siter
frusurdal Skrevet 6. august 2012 Skrevet 6. august 2012 skjer opp i strimler, tilsett masse gode grønnsakser som brokely, blomkål, paprika osv kryddre godt me hvitøk, litt salt og pepper, karri om en ønsker det... Og bland inn me litt krem fraiche... Siter
Wilhelmine Skrevet 7. august 2012 Skrevet 7. august 2012 Kyllingfilet bacon i biter fløte/creme fraiche sennep alt i en ildfast form inn i ovnen i ca.20-30 min del opp kylling, bland litt olje og krydder du liker og ha det sammen med kyllingen, la det godgjøre seg litt stekes i panne kutt opp div grønnsaker, salat som du liker putt alt i pitabrød med en dæsh dressing du liker/eller bare lag en salat, eller som jeg gjør; ovnsbakt aubergin, cottagecheese, litt blandet salat og kyllingbiter lag et snitt i kyllingfileten, butt i litt brie eller mozarella, legg en kvask rosmarin eller noen blader basilikum oppå, surr litt bacon rund, stek raskt i panna, deretter inn i ovenen i ca. 20 min. (spørs hvor store filetene er) Spises med det du liker Dag 1 Siter
Dag Skrevet 7. august 2012 Skrevet 7. august 2012 Kan jo ikke lese denne tråden rett før lunsj... Emiliemo og renovatio09 2 Siter
Thombr86 Skrevet 7. august 2012 Skrevet 7. august 2012 Kjærringa datt over en oppskrift som er OMGAWESOME! Del opp kyllingen i store terninger Legg i ildfastform, strø på litt krydder etter ønske (tikka masala krydder her i huset) Ha på fløte til det nesten dekker Sleng på peperoni Strø over usaltede cashewnøtter Et lag med ost Noen cherrytomater som er delt i 2 Mer krydder Ovn i ca 30-35 min, ca 225 grader Kommer ikke over hvor godt og enkelt dette er Som en bonus, så er det tilogmed lavkarbo (om det er viktig) (Hentet fra sundtoggodtregine.blogg.no ) Lagertha 1 Siter
linek86 Skrevet 7. august 2012 Skrevet 7. august 2012 Jeg pleier å krydre fileten med urtesalt, hvitløk, pepper, og sprut litt sitron over. Stek kylling filet på bakepapir i ovnen, jeg bruker grill (vifte og sånn tagger over) og 200grader, tar ca. 15min i ovnen (hvis man deler filten på langs tar det ikke 10min en gang. Mmmmm... Siter
linek86 Skrevet 7. august 2012 Skrevet 7. august 2012 Kyllingnuggets Kylling filet (skjørt i passe store biter, pleier å ta en filet i 4-5deler) Egg (knuses i en bolle og vispes) Fin Knuste mandler,( brød smuler)salt, pepper, permesan og toscanakrydder (blandes på en tallerken) Filten vendes i egg og så i den tørre blandingen. Stekes på middels varme i panna elr. I ovnen på bakepapir (grill og 200) tar man de ovnen er det en fordel å snu de ettterhvert og sett på 225 grader det siste min. Siter
BluebearWebcoaching Skrevet 7. august 2012 Skrevet 7. august 2012 Ovnsbakt kylling med wokgrønnsaker Fra en av mine klienter Næringsinnhold (401 kcal) per porsjon à 200 g kylling (med ost)50 g revet Synnøve Finden lettost (10% fett) 64 g proteiner 10 g karbohydrater 10 g fett Næringsinnhold (291 kcal) per porsjon à 200 g kylling (uten ost) 48 g proteiner 10g karbohydrater 5 g fett Ingredienser: 200 g kylling 1 fedd hvitløk ½ rød løk ½ paprika ½ ts fersk chili 1-2 ts chili explosion krydder (Santa Maria) Salt 225 g wokgrønnsaker (frosne) Sukkerfri ketchup Oregano 50 g revet mozarellaost (kan droppes) Fremgangsmåte: Skjær kyllingen i terninger, stek sammen med hvitløk, løk og paprika. Tilsett krydder. Legg de frosne wokgrønnsakene i bunnen av en ildfast form. Legg kyllingen oppå. Skvis på litt ketchup. Fordel osten og dryss på oregano. Stekes midt i ovnen på 225 g i ca 20 minutter. Kan serveres med pasta eller ris. Evt. kan man legge pastaskruer i selve formen. Kylling med chilli- og tomatopping (ca 350 kcal) 200-300 g kyllingfilet 4 store tomater 1 fedd hvitløk ½ ts fersk chili 1-2 ts chili explosion krydder (Santa Maria) Fersk basilikum 1-2 ss balsamicoeddik Maldonsalt Bland sammen hvitløk, chilli balsamicoeddik, salt, chilikrydder og basilikum. Bland sammen med finhakkede tomater. Legg kyllingfiletene i en ildfast form (IKKE smør formen med olje eller smør). Fordel «toppingen» på de to filetene. Stekes midt i ovnen ved 230◦C 20 minutter. Serveres med grillede asparges. Gi de et rask oppkok. Legg de i stekepannen med en dæsj balsamicoeddik og et lite dryss med maldonsalt. La de surre på middels varme i 2-3 min. Vil man skeie ut kan man skjære av 2-3 flak med parmesanost med ostehøvel og legge opp på aspargesene. Smaker også godt med båndspaghetti og en dråpe sort trøffelolje i blandetJ Asster, Maethor og Berserkergang 3 Siter
Cathrind Skrevet 7. august 2012 Skrevet 7. august 2012 Kylling i fløtesaus Legg kyllingen i en ildfast form Krydre kylling med salt, pepper og paprikakrydder og gni inn med hvitløk, bruk mye krydder så det legger seg over hele formen Hell fløte over kyllingen så det dekker bunnen ca 1 cm Stekes på 200 g i 20 min Hvis fløtesausen får litt rar konsistens, rør den ut med en gaffel og tilsett litt melk Pestokylling Skjær opp kyllingfileten sånn at den kan bankes flat Bank flat Smør på peste og dryss på revet parmesan Rull sammen Inn i ovnen på 200 g i 20 min Kylling med honning-og sennepsmarinade Skjær opp kyllingen i strimler Bland sammen honning og sennep (50/50), tilsett litt olje - ha blandingen i en bolle eller pose Legg kyllingen i marinaden og la det trekke en halvtimestid Stek kyllingen i panne eller stekeovn eller grill (perfekt til tapas!) Åhhh Pestokylling! MÅ prøves... IDAG!! Takk for tips Siter
granny Skrevet 9. august 2012 Skrevet 9. august 2012 lag ett par snitt i kyllingen, fyll med kremost med urter. surr rundt serano skinke eller bacon, naaaaam! Siter
Lagertha Skrevet 9. august 2012 Skrevet 9. august 2012 Kjærringa datt over en oppskrift som er OMGAWESOME! Del opp kyllingen i store terninger Legg i ildfastform, strø på litt krydder etter ønske (tikka masala krydder her i huset) Ha på fløte til det nesten dekker Sleng på peperoni Strø over usaltede cashewnøtter Et lag med ost Noen cherrytomater som er delt i 2 Mer krydder Ovn i ca 20-30 min, ca 180-200 grader (litt usikker, hun som lager akkurat denne ) Kommer ikke over hvor godt og enkelt dette er Som en bonus, så er det tilogmed lavkarbo (om det er viktig) Å hælledussan det der hørtes helt fantastisk nydelig ut! Kan ikke du spørre madammen om eksakt steketid/temp a?=) OhMickey 1 Siter
Ztaeyn Skrevet 9. august 2012 Skrevet 9. august 2012 Kylling på grønnsaker i stekepose180-200 grader i 20-25 minutt (avhenger av din ovn, og antall fileter, legg posen på rist og ikke stekeplate, for å sørge for at den er gjennomstekt!) Krydre en kyllingfilet med ønskede krydder Skjær opp paprika,løk og annet i ønsket mengde. Legg grønnsakene nederst i en stekepose, legg kyllingfileten oppå, tilsett gjerne en ss olje. Kyllingen vil nå stekes i ovnen og grønnsakene vil koke fra saft/olje, slik at kyllingen koker og steker litt samtidig, og blir supersaftig. Serveres gjerne med ris. Asster 1 Siter
OhMickey Skrevet 9. august 2012 Skrevet 9. august 2012 Skal personlig lage denne i morgen! OPPSKRIFT PÅ KYLLING MED MOZZARELLA - Kylling med mozzarella - Spise Siter
Thombr86 Skrevet 9. august 2012 Skrevet 9. august 2012 Å hælledussan det der hørtes helt fantastisk nydelig ut! Kan ikke du spørre madammen om eksakt steketid/temp a?=) Spurte nå, og 30-35min, 225*C. Oppskriften er visstnok lagt ut her før, og for å ikke tråkke noen på tærne Hentet fra : sundtoggodtregine.blogg.no (oppdaterte i samme slengen posten over Lagertha 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.