Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Kylling i fløtesaus

Legg kyllingen i en ildfast form

Krydre kylling med salt, pepper og paprikakrydder og gni inn med hvitløk, bruk mye krydder så det legger seg over hele formen

Hell fløte over kyllingen så det dekker bunnen ca 1 cm

Stekes på 200 g i 20 min

Hvis fløtesausen får litt rar konsistens, rør den ut med en gaffel og tilsett litt melk

Pestokylling

Skjær opp kyllingfileten sånn at den kan bankes flat

Bank flat

Smør på peste og dryss på revet parmesan

Rull sammen

Inn i ovnen på 200 g i 20 min

Kylling med honning-og sennepsmarinade

Skjær opp kyllingen i strimler

Bland sammen honning og sennep (50/50), tilsett litt olje - ha blandingen i en bolle eller pose

Legg kyllingen i marinaden og la det trekke en halvtimestid

Stek kyllingen i panne eller stekeovn eller grill

(perfekt til tapas!)

  • 2 uker senere...

Kyllingfilet

bacon i biter

fløte/creme fraiche

sennep

alt i en ildfast form inn i ovnen i ca.20-30 min

del opp kylling,

bland litt olje og krydder du liker og ha det sammen med kyllingen, la det godgjøre seg litt

stekes i panne

kutt opp div grønnsaker, salat som du liker

putt alt i pitabrød med en dæsh dressing du liker/eller bare lag en salat, eller som jeg gjør; ovnsbakt aubergin, cottagecheese, litt blandet salat og kyllingbiter

lag et snitt i kyllingfileten, butt i litt brie eller mozarella, legg en kvask rosmarin eller noen blader basilikum oppå, surr litt bacon rund, stek raskt i panna, deretter inn i ovenen i ca. 20 min. (spørs hvor store filetene er)

Spises med det du liker ;)

Kjærringa datt over en oppskrift som er OMGAWESOME!

Del opp kyllingen i store terninger

Legg i ildfastform, strø på litt krydder etter ønske (tikka masala krydder her i huset)

Ha på fløte til det nesten dekker

Sleng på peperoni

Strø over usaltede cashewnøtter

Et lag med ost

Noen cherrytomater som er delt i 2

Mer krydder

Ovn i ca 30-35 min, ca 225 grader

Kommer ikke over hvor godt og enkelt dette er :love:

Som en bonus, så er det tilogmed lavkarbo (om det er viktig)

(Hentet fra sundtoggodtregine.blogg.no )

Jeg pleier å krydre fileten med urtesalt, hvitløk, pepper, og sprut litt sitron over. Stek kylling filet på bakepapir i ovnen, jeg bruker grill (vifte og sånn tagger over) og 200grader, tar ca. 15min i ovnen (hvis man deler filten på langs tar det ikke 10min en gang. Mmmmm...

Kyllingnuggets

Kylling filet (skjørt i passe store biter, pleier å ta en filet i 4-5deler)

Egg (knuses i en bolle og vispes)

Fin Knuste mandler,( brød smuler)salt, pepper, permesan og toscanakrydder (blandes på en tallerken)

Filten vendes i egg og så i den tørre blandingen.

Stekes på middels varme i panna elr. I ovnen på bakepapir (grill og 200) tar man de ovnen er det en fordel å snu de ettterhvert og sett på 225 grader det siste min. :)

Annonse

Ovnsbakt kylling med wokgrønnsaker

Fra en av mine klienter

Næringsinnhold (401 kcal) per porsjon à 200 g kylling (med ost)50 g revet Synnøve Finden lettost (10% fett)

64 g proteiner

10 g karbohydrater

10 g fett

Næringsinnhold (291 kcal) per porsjon à 200 g kylling (uten ost)

48 g proteiner

10g karbohydrater

5 g fett

Ingredienser:

200 g kylling

1 fedd hvitløk

½ rød løk

½ paprika

½ ts fersk chili

1-2 ts chili explosion krydder (Santa Maria)

Salt

225 g wokgrønnsaker (frosne)

Sukkerfri ketchup

Oregano

50 g revet mozarellaost (kan droppes)

Fremgangsmåte:

Skjær kyllingen i terninger, stek sammen med hvitløk, løk og paprika. Tilsett krydder. Legg de frosne wokgrønnsakene i bunnen av en ildfast form. Legg kyllingen oppå. Skvis på litt ketchup. Fordel osten og dryss på oregano.

Stekes midt i ovnen på 225 g i ca 20 minutter. Kan serveres med pasta eller ris. Evt. kan man legge pastaskruer i selve formen.

Kylling med chilli- og tomatopping (ca 350 kcal)

200-300 g kyllingfilet

4 store tomater

1 fedd hvitløk

½ ts fersk chili

1-2 ts chili explosion krydder (Santa Maria)

Fersk basilikum

1-2 ss balsamicoeddik

Maldonsalt

Bland sammen hvitløk, chilli balsamicoeddik, salt, chilikrydder og basilikum. Bland sammen med finhakkede tomater. Legg kyllingfiletene i en ildfast form (IKKE smør formen med olje eller smør). Fordel «toppingen» på de to filetene. Stekes midt i ovnen ved 230◦C 20 minutter.

Serveres med grillede asparges. Gi de et rask oppkok. Legg de i stekepannen med en dæsj balsamicoeddik og et lite dryss med maldonsalt. La de surre på middels varme i 2-3 min.

Vil man skeie ut kan man skjære av 2-3 flak med parmesanost med ostehøvel og legge opp på aspargesene. Smaker også godt med båndspaghetti og en dråpe sort trøffelolje i blandetJ

Kylling i fløtesaus

Legg kyllingen i en ildfast form

Krydre kylling med salt, pepper og paprikakrydder og gni inn med hvitløk, bruk mye krydder så det legger seg over hele formen

Hell fløte over kyllingen så det dekker bunnen ca 1 cm

Stekes på 200 g i 20 min

Hvis fløtesausen får litt rar konsistens, rør den ut med en gaffel og tilsett litt melk

Pestokylling

Skjær opp kyllingfileten sånn at den kan bankes flat

Bank flat

Smør på peste og dryss på revet parmesan

Rull sammen

Inn i ovnen på 200 g i 20 min

Kylling med honning-og sennepsmarinade

Skjær opp kyllingen i strimler

Bland sammen honning og sennep (50/50), tilsett litt olje - ha blandingen i en bolle eller pose

Legg kyllingen i marinaden og la det trekke en halvtimestid

Stek kyllingen i panne eller stekeovn eller grill

(perfekt til tapas!)

Åhhh Pestokylling! MÅ prøves... IDAG!! :) Takk for tips

Kjærringa datt over en oppskrift som er OMGAWESOME!

Del opp kyllingen i store terninger

Legg i ildfastform, strø på litt krydder etter ønske (tikka masala krydder her i huset)

Ha på fløte til det nesten dekker

Sleng på peperoni

Strø over usaltede cashewnøtter

Et lag med ost

Noen cherrytomater som er delt i 2

Mer krydder

Ovn i ca 20-30 min, ca 180-200 grader (litt usikker, hun som lager akkurat denne ;) )

Kommer ikke over hvor godt og enkelt dette er :love:

Som en bonus, så er det tilogmed lavkarbo (om det er viktig)

Å hælledussan det der hørtes helt fantastisk nydelig ut! :greedy: Kan ikke du spørre madammen om eksakt steketid/temp a?=):blush::woot:

Kylling på grønnsaker i stekepose180-200 grader i 20-25 minutt (avhenger av din ovn, og antall fileter, legg posen på rist og ikke stekeplate, for å sørge for at den er gjennomstekt!)

Krydre en kyllingfilet med ønskede krydder

Skjær opp paprika,løk og annet i ønsket mengde.

Legg grønnsakene nederst i en stekepose, legg kyllingfileten oppå, tilsett gjerne en ss olje.

Kyllingen vil nå stekes i ovnen og grønnsakene vil koke fra saft/olje, slik at kyllingen koker og steker litt samtidig, og blir supersaftig.

Serveres gjerne med ris.

Å hælledussan det der hørtes helt fantastisk nydelig ut! :greedy: Kan ikke du spørre madammen om eksakt steketid/temp a?=):blush::woot:

Spurte nå, og 30-35min, 225*C.

Oppskriften er visstnok lagt ut her før, og for å ikke tråkke noen på tærne

Hentet fra : sundtoggodtregine.blogg.no :)

(oppdaterte i samme slengen posten over ;)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...