Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Jeg lurer litt, er det bare meg som er snål (sikkert) ? Eller flere som har slik erfaring?

- jeg likte ikke kaffi...begynte med kakao blandet med bittelitt kaffi og økte etterhvert til det kun var kaffi...nå ELSKER jeg kaffi...

-jeg syntes kesam og cc var blæ...men tvinga det i meg fordi det var sunt...nå kunne jeg levd kun på det...namnam

- Sukkerfri brus og saft var også grusomt, men måtte ufrivillig slutte da kroppen reagerer negativt på sukker...nå FATTER jeg ikke åssen jeg kunne drikke sånn sirup..

++++ andre rare tilfeller.....

Hva skjer inni hodet siden man tar slike usvinger i smak o.l.? :)

Flere som har erfart dette??

Lenke til kommentar
https://forum.fitnessbloggen.no/topic/9878-trene-opp-hodet-til-det-man-vil/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Er man veldig sulten , så smaker også mat man ikke liker , godt.. Ja kroppen er tilpasningsdyktig og det er også smaksløkene våre :) De kan trenes opp akkurat som mange andre egenskaper.

Sant. Bortsett fra oliven.:( Jeg spiser oliven hver gang jeg får sjansen, men liker det enda ikke. Jeg vil!!:p

Jeg lurer litt, er det bare meg som er snål (sikkert) ? Eller flere som har slik erfaring?

- jeg likte ikke kaffi...begynte med kakao blandet med bittelitt kaffi og økte etterhvert til det kun var kaffi...nå ELSKER jeg kaffi...

-jeg syntes kesam og cc var blæ...men tvinga det i meg fordi det var sunt...nå kunne jeg levd kun på det...namnam

- Sukkerfri brus og saft var også grusomt, men måtte ufrivillig slutte da kroppen reagerer negativt på sukker...nå FATTER jeg ikke åssen jeg kunne drikke sånn sirup..

++++ andre rare tilfeller.....

Hva skjer inni hodet siden man tar slike usvinger i smak o.l.? :)

Flere som har erfart dette??

Det er jo en kjempefin måte du har brukt å tilnærme deg de nye tingene på da, det må jeg si. Man kan "lure" hodet til alt mulig tror nå jeg! Jeg er ikke så kjempeglad i kokte grønnsaker f.eks, men pøser på med masse chilikrydder og annet spice og da går det ned på høykant (det blir ikke heelt det samme som du har gjort da, men et eks på å "gjøre noe bedre med det man ikke liker så godt").

Annonse

Var også sånn jeg lærte å like meg kaffe, var veldig glad i cappuchino med sukker - eller det var vel heller melk og sukker med litt kaffe :D

Men til slutt dristet jeg meg til kaffe med melk og litt mindre sukker osvosv.. (så gikk jeg også over fra sukker -> kunstig søtning - ah, the knowledge..)

Det eneste jeg ikke klarer, for ellers spiser og smaker jeg på alt - er crabsticks og lakris(noe lakris går, men tyrkesshots etc..:sick:)

Jeg har lært meg å like oliven, vin, sukkerfri brus og rosenkål. Hehe! De tingene jeg per idag ikke liker (svart kaffe, kokt gulrot, agurk, paprika, snegler, innvoller o.l.) er ting jeg egentlig ikke har noe behov for å like, hehe.

Oliven er forresten helt fantastisk! blir helt ekstatisk når jeg kommer over ferske, store oliven - gjerne med hvitløksfyll eller mandel inni. Kan lett droppe lørdagsgodis for et par never oliven *sikle*

Jeg spiser det meste (alt går i grisen:blush:), men eksempler på mat som tidligere har gitt meg brekningsfornemmelser er rømme, kesam (til og med vaniljekesam, kan du skjønne?? :huh:). Oliven strevde jeg også lenge med. Når man første gang setter tenna i en oliven og forventer at det skal smake som en blå drue, blir man jo litt skuffet for å si det mildt, hehe :eek::p Som trådstarter har jeg også "tvunget" meg selv til å spise disse matvarene noen ganger...og som sant som sagt: vips nå elsker jeg det!!!

Har til og med lært meg til å like å drikke akevitt med pinnekjøttet på julaften ;):D:unsure:

Annonse

Avhengig av hvilken kryddersmak du liker:) f.eks. Sitronpepper, tandoori, carry, nacho cheddar (den fra kernel seasons).. Det er også veldig godt å blande i koriander (fersk) med sitronpepper og rømme:) da kan jeg garantere tunfisksmaken blir borte! Bare husk å ta i nok;)

  • 2 uker senere...

Newbie, min favoritt tunfisk-rett: lag smellgod pastasaus-tunfiskgryte! Sopp og løk freses litt, litt mer enn et halv glass rema1000 pastasaus (5,90 uten masse rart i) og en boks tunfisk varmes i kjele. Server med salat og litt ost på toppen, kongemat te ca 15 spenn.

Ellers funker det å steike den skikkelig (og jeg mener skikkelig!) tørr, og teppebombe den med chicken & steak krydder! Smaker kylling (tørr vel og merke..;)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...