Jump to content

Marly

Members
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

 1. Teller du kalorier hver dag? Eller har du 'ja mat' og 'nei mat' lista klart i hodet hvis jeg spør...? Har opplevd lignende i en fase hvor jeg var superstrikt på hverdager. (Dette trenger ikke bety at du spiser 800 kcal, men at du har en veldig bestemt idé om hvordan du skal spise) Å ha dagen foran meg å ha en klar idé om hva som var 'bra og ikke bra' gikk bra en stund, fram te det ble små spiseorgier ut av det når man først sprakk- er det noe hjernen vår hater så er det å si til seg selv "dette kan jeg slettes ikke få"! For meg var det en stor sekk av ryggen når man sakte men sikkert klarte å si te seg selv at alt er lov; vil jeg spise 10 brødskiver er det helt greit, vil jeg spise en hel pizza; værsågo, vil jeg kjøpe smågodt for alt jeg har i lommeboka; topp! Da forsvant 'kicket' sakte men sikkert, for veldig sjelden hadde jeg jo faktisk lyst på 10 brødskiver. ...
 2. Har denne sykt digge t-skjorta fra Nike liggende, som har blitt brukt maks et par ganger da den er...kremt... litt i tighteste laget for meg dessverre! Den passer best en S, eventuelt en M som liker stramme topper. Stoffet er magisk mykt, masse stretch og sånn svettetransporterende magi. Befinner seg i Trondheim, eller jeg sender om du plusser på 30,- for å dekke porto. Sorry krøllete, har liggi bretta i skuffen noen måneder for lenge.
 3. Rett og slett at jeg ikke liker smaken av sukrin eller peanøttsmør-greiene og baker aldri så gudene vet hva jeg skulle med psyllum husk-saken...
 4. Dere ser på bildene hva det er, alt er åpnet men kun tatt en skje av. (Sukrinen har jeg brukt 0,5 dl av kanskje) Hentes i Trondheim om noen vil ha, i bytte mot noen bokser cottage cheese:)
 5. Svært lite brukt, men vanvittig digg på! Har 3 stk og er ikke så glad i rød så denne blir alltid bare liggende! Selges for 100,-. (Kan sende eller overlevere i Trondheim)
 6. Marly

  Sulten konstant!

  Mer. Protein. Metthetsfølelsen slår det meste, og gunstig for muskelvekst og vektnedgang. Du sier du spiser "normal middag og kvelds", om det betyr Ola Nordmann-kost kan det fort være det er litt lite proteiner? Anbefaler at du faktisk tar utgangspunkt i vekta di og anbefalinger pr kg kroppsvekt for proteininntak, og deretter går inn på matvaretabellen.no eller lignende og faktisk ser hvor mye protein du får i deg per dag i den kosten du har idag. Jeg har kjørt et par runder med PSMF og kun spist skarve 900kcal dagen, (men så og si kun proteiner) og jeg har vært kronisk mett- noe som ville vært utenkelig på 800kcal fra karbohydrater f.eks.
 7. Det er jeg med på! lager du? (så kan du sende gruppenavn på innboks te meg og peanøtt? )
 8. Uff, dette er et godt spørsmål...Kjenner meg igjen i problemstillingen! Det er innmari vanskelig, særlig med noen du kjenner godt; for du ser jo at de gradvis blir litt tyngre, men skal man kommentere det? Jeg har tenkt tanken flere ganger selv, men inntil videre har jeg konkludert med: - så lenge personen ikke er syk/har plager pga. vekten - så lenge personen virker glad og fornøyd, har hobbier, er sosial etc. - så lenge personen ikke må velge bort ting pga vekt så holder jeg tankene mine for meg selv. Nå vet jeg jo ikke hvor stor vennen din er, men som mange her er inne på; hun er nok svært klar over sin egen vekt. Vekt-kommentarer er et minefelt jeg ikke tør hoppe ut i med mindre jeg virkelig mente det var alvor, og det faktisk står helseproblemer på døra. Jeg kan bare tenke meg hva jeg selv ville følt om noen av mine nærmeste hadde kommentert min vekt, til tross for at den er ganske normal. Man veit aldri hva slags angstforhold man kan være i fare for å trigge med vekt/mat-prat, og om det i tillegg kommer fra en av kanskje få man føler er en trygg og nær venn? Skjønner godt at du bare vil det beste for vennen din, men med mindre du tror fysiske/psykiske ting er på ferde tror jeg mitt råd vil være å prøve å være en sporty venn som heller inviterer på skogsturer eller sunne bakedager. Lykke te!
 9. Velkommen skal du være Peanøtt! Dag 1 imorgen, og neste tirsdag blir måledag & resultater!
 10. Okay, hva med: Hvis man detter av, må man bestille en pose Whey-80 proteinpulver (169,-) te den andre? (Hvis du bruker pulver da, om ikke er jeg åpen for det meste annet. Jeg er forresten ei jente på 25, bor i Trondheim og er maks utålmodig på å gå ned noen buksestr..! Ligger på ca 40 idag, vil gjerne ned te 36 med tid. Har for øyeblikket veldig stillesittende hverdag, men da jeg muligens snart får en kafé- jobb håper jeg det blir litt bedre fettforbrenning..! Liker best vekttrening & løping, misliker sterkt smaken av tunfisk men trøkker den i meg lell og er koffeinavhengig. Your turn!
 11. Jammen hurra! Start fra imorgo, også oppdateringer hver kveld på mat/form etc? Skal vi ha en "straff" om vi detter av? :happy:
 12. Heia godtfolk! Kjørte PSMF en uke i begynnelsen av januar, som funka veldig bra for min del: var alltid mett, hadde energi, og gikk ned 10cm totalt og 1,5 kg. Nå har jeg hatt en meget slakk uke i mellomtiden, med masse god mat og gode treninger. Kg er derfor "tilbake" (hallo vannvekt) men cm er det samme, så virker virkelig som detta opplegget tar knekken på litt underhudsfett-og det liker vi! Tenkte å kjøre 7 dager til før jeg sier takk for meg og går over til mer moderat diett. Men etter deilige karbohydrater sitter det litt hardt inne og dra fram tunfiskbokser te frokost igjen.. Så, tenkte å høre om noen hadde lyst te å henge seg på? Om noen kunne tenke seg det, kan vi poste "oppdatering" hver kveld om dagens spennende meny (wrahahahah) , energinivå, treninger etc? Og dag 7 kan vi dele før/etter målinger og matpornobilder?
 13. Heia! På tide å bare kvitte seg med de jeansa som "kommer te å passe en dag" etter noen år bakerst i skapet! Lee & Miss Sixty er brukt et par ganger, Diesel buksa aldri vært på. Kan overleveres i Trondheim om noen interesserte skulle bo der, eller sendes. Linker te bildene på finn.no da jeg og bildeopplastninga her inne ikke er venner. http://www.finn.no/finn/torget/annonse?editAd=true&finnkode=54090093
×
×
 • Create New...