Hedvig Skrevet 27. august 2012 Skrevet 27. august 2012 Som regel ordentlig smør, av og til litt rapsolje hvis jeg steker på lav varme. Smør smaker jo best, og trenger ikke store mengder av det akkurat, så at det er kaloritett synes jeg virkelig ikke gjør så mye. Siter
Andy Skrevet 27. august 2012 Skrevet 27. august 2012 Steker som regel bare maten i panna. En panne med teflon/slippbelegg, altså... Siter
Aurelius Skrevet 27. august 2012 Skrevet 27. august 2012 God glovarm støpejernspanne, som aldri har sett snurten til hverken Zalo eller Plumbo, så den har sitt eget lille nonstickbelegg, med enten andefett , ghee, eller smør. Siter
Aisha Skrevet 27. august 2012 Skrevet 27. august 2012 God glovarm støpejernspanne, som aldri har sett snurten til hverken Zalo eller Plumbo, så den har sitt eget lille nonstickbelegg, med enten andefett , ghee, eller smør. oufff.. Ghee smaker ape Siter
Assie Skrevet 27. august 2012 Skrevet 27. august 2012 Olje, 1kcal spray eller kokkosolje. Kommer ann på hva jeg lager. Siter
Aurelius Skrevet 27. august 2012 Skrevet 27. august 2012 oufff.. Ghee smaker ape åå? er nå bare syrnet og klaret smør? Siter
Aisha Skrevet 27. august 2012 Skrevet 27. august 2012 åå? er nå bare syrnet og klaret smør? apesmør Siter
Tineh Skrevet 27. august 2012 Skrevet 27. august 2012 Ovnen, rapsolje eller vann( funker fett på kyllingfilet) Siter
kerand Skrevet 27. august 2012 Skrevet 27. august 2012 I en stekepanne. StiligeCecilie og STRONG DAD 2 Siter
StiligeCecilie Skrevet 28. august 2012 Skrevet 28. august 2012 Teflonpanne, trenger lite stekefett. Ofte bare et par sprayer med Fry Light. Siter
Oddis Skrevet 28. august 2012 Skrevet 28. august 2012 Hvis jeg bruker noe er det meierismør eller kokosolje Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.