Myralill Skrevet 16. mai 2012 Skrevet 16. mai 2012 Veier, teller og registrerer alt Siden jeg har lyst å gå ned i vekt er det viktig for meg å vite hva jeg får i meg av kalorier, karbohydrater, fett og protein. Siter
Craze Skrevet 28. mai 2012 Skrevet 28. mai 2012 Siden jeg prøver å komme meg opp i vekt så passer jeg på at jeg ligger i kalorioverskudd, prøver og få i meg mest mulig sunn mat Siter
Monica7 Skrevet 28. mai 2012 Skrevet 28. mai 2012 Jeg fører inn det jeg spiser på mylog, da jeg prøver å gå ned i vekt. Men veier ikke og måler alt, for noe kan jeg fint ta på øyemål. Spesielt grønnsaker. Siter
sn00py Skrevet 28. mai 2012 Skrevet 28. mai 2012 Jeg veier og måler nye matretter, men det jeg spiser til vanlig og ofte tar jeg på mål (øyemål) og ikke vekt. Siter
Cilla Skrevet 9. juni 2012 Skrevet 9. juni 2012 Jeg veide maten og talte kcal en periode i starten, men da endte jeg opp med å slutte å spise, og selv om det var effektivt på vekta, så var det ikke effektivt på muskelbygging og trivsel Aisha 1 Siter
Moniique Skrevet 9. juni 2012 Skrevet 9. juni 2012 Nr 2 til vanlig, men nå har jeg nettopp begynt å logge alt på diett.no så da blir det mye veing, litt interessant å se hva enn egentlig får i seg i løpet av en dag! Men tror nok ikke jeg orker å holde på med det så lenge! Siter
kl99 Skrevet 10. juni 2012 Skrevet 10. juni 2012 Styrer etter sult og speilet. Men burde vel strengt tatt få noe skikkelig orden på det... Siter
Lita__ Skrevet 10. juni 2012 Skrevet 10. juni 2012 Jeg tar det på øyemål og registrerer det. Grunnen for min del er at det skal ikke så mye til før jeg overskrider maks av daglig inntak, siden jeg er en liten småspiser. For en stund siden hadde jeg det med å bare drikke "litt" melk gjennom dagen. Når jeg registrerte det, så gikk det jo utover det meste, spesielt siden jeg ville ligge i underskudd av b.la kalorier. Siter
MSol Skrevet 14. juni 2012 Skrevet 14. juni 2012 Jeg skal ned i vekt, og må holde en viss kontroll. Men passer heller på at jeg spiser sunt, og til jeg er passe mett enn å veie maten. Det blir for mye styr for meg. nolita 1 Siter
jento Skrevet 20. juni 2012 Skrevet 20. juni 2012 jeg har en viss oversikt - ren mental logging, men prøver vende meg av med det. Jeg var vektstabil og normaltvekting i alle år før jeg utvikliet spiseforstyrrelser, og da spiste jeg når jeg var sulten, trente regelmessig og var jevt over aktiv i hverdagen. Det er det jeg vil tilbake til. Ser for meg at dersom jeg logger alt på diett.no/mylog.no(eller whatnot..) så blir jeg "avhengig" av det. For meg er det en utfordring å akseptere at jeg må spise "nok". I mitt hode skurrer det etter x-antall kalorier. Dersom jeg logger alt lyser kaloriene mot meg, og jeg restrikterer inntaket. Derfor har jeg kuttet ut å notere kalorier. Tenk så lengde menneskeheten har klart seg uten regneark med kalorioversikt ? MSol og Asta 2 Siter
nolita Skrevet 26. juni 2012 Skrevet 26. juni 2012 Jeg veier alt jeg ikke kan se på forpakningen hvor mye som er i/hvor mye jeg skal ha av den. Fører nøye kaloriregnskap via myfitnesspal også. Når man er såpass overvektig som det jeg er, er det tydelig at man ikke har hatt kontroll på maten sin, og man skjønner ikke hvor "lite" som skal til før man faktisk kan oppnå positive resultater. Det er en helt fantastisk opplevelse å se og kjenne resultatene av hva jeg nå spiser bare fra en dag til en annen. Ofte tror man nok at "dagen idag betyr ingenting", men når man over natten mister 1 kg i vannvekt fordi man har vært veldig nøye bare et par dager, sitter gleden og følelse av mestring løst Jeg kommer definitivt til å fortsette å veie og regne kalorier til jeg er der jeg vil være og stoler på at jeg kan vedlikeholde, eller til jeg har kalorioversikten på de matvarene jeg normalt spiser under god kontroll Siter
Thomas O Skrevet 27. juni 2012 Skrevet 27. juni 2012 Kommer til å coaches av Roger Lawson fra mandag av, og kommer til å føre kaloriregnskap da. Har ført tidligere for å bli bedre på øyemål også. Siter
Sungrazer Skrevet 7. juli 2012 Skrevet 7. juli 2012 Jeg veier maten av og til og mest for å kontrollere om jeg ligger på 65/25/10 E% av FPK, men ellers så spiser jeg etter sultfølelsen. Bryr meg mer om hva jeg putter i meg enn hvor mye. Det regulerer seg selv da det er begrenset hvor mye man får i seg av naturlig mat. Siter
Kirill W. Skrevet 7. juli 2012 Skrevet 7. juli 2012 Jeg veier maten av og til og mest for å kontrollere om jeg ligger på 65/25/10 E% av FPK, men ellers så spiser jeg etter sultfølelsen. Bryr meg mer om hva jeg putter i meg enn hvor mye. Det regulerer seg selv da det er begrenset hvor mye man får i seg av naturlig mat. wat Diet Percentages: Part 1 | BodyRecomposition - The Home of Lyle McDonald Siter
Levitate Skrevet 7. juli 2012 Skrevet 7. juli 2012 Teller ikke kalorier. Jeg vet at om jeg begynner med dette, blir jeg sykelig opphengt i det og det vil jeg ikke (har skjedd før). Men ser ofte raskt over næringsinnholdet for å sjekke hvor mye karb, fett, proteiner osv som er i det jeg spiser. Og når det kommer til godteri bruker jeg som oftest å regne ut kcal. Siter
Sungrazer Skrevet 7. juli 2012 Skrevet 7. juli 2012 wat Diet Percentages: Part 1 | BodyRecomposition - The Home of Lyle McDonald Jaja, skjønner det. Hadde det vært bedre om jeg sa at jeg spiser ca. et kilo kjøtt og et kilo grønnsaker per dag, og fyller opp med fett om jeg kjenner at jeg blir sulten? Erfaringsmessig så blir dette (for meg) omtrent 65, 25 og 10 prosent av henholdsvis fett, protein og karbohydrater. Eller rundt 180 - 190 gram fett, 160 - 170 gram protein, og 60 - 70 gram karbohydrat. Siter
Gjest Skrevet 7. juli 2012 Skrevet 7. juli 2012 har drevet med kosthold og slikt i snart 8 aar nu Vegard.. saa i dag er det mer overslag med bakgrunnskunnskap paa hvor mye hvert maaltid bruker aa inneholde =) Siter
Gjest Skrevet 22. juli 2012 Skrevet 22. juli 2012 Før var det definitivt nr. 1.. Nå er jeg glad jeg er mer over på nr. 2 og etterhvert enda lenger vekke fra det Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.