Gå til innhold

Kirill W.

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1 397
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Kirill W.

 1. Snøen hadde jo akkurat smeltet siden Stannis ""No need for water when you're burning your daughter" Baratheon hadde en liten BBQ fest rett før slaget.
 2. Noen på reddit har hatt alt for mye fritid og laget denne:
 3. Han skulle ha gjort d...
 4. Relevant som alltid:
 5. Alle døde. Som vanlig. #JustGameofThronesThings
 6. Hoho! Tenk å havne i north-south kimura da.
 7. Så lenge du ska trene styrke så e det helt greit. Det blir værre om noen stinker når de skal holde på med kontaktsport som f eks bryting. DET er nasty det.
 8. Sitter og ser på post fight presskonferansen nå, og Anthony Johnson må seriøst være verdens greieste fyr.
 9. Hoho, dette kortet va ikke akkurat kjedelig nei
 10. Å fy faen.... Æ ble seriøst trist av å se d bildet av han
 11. Meh, æ tviler på at Zingano kommer til å vare i 3 runder mot Ronda. BJJScout hadde en ganske bra breakdown av den kommende kampen her:
 12. Hææææææææææ? Den kampen va dødsbra.
 13. Yup! Æ tror nok at de fleste av oss ville hatt horer og kokain til frokost hver dag om vi hadde vært i Jones sin posisjon.
 14. Hahaha, da er vi igang igjen!
 15. Det hadde blitt interessant å se han gå mot enten Edgar eller Mendes først. Connor er nå ranket som nummer 5 i vektklassen sin, og får en tittelkamp uten å ha slått noen som var over #5. Jeg vil bare se han gå mot en god bryter, for å se om han klarer å holde kampen stående.
 16. http://www.mmafighting.com/2015/1/1/7479381/conor-mcgregor-gets-shot-at-jose-aldo-with-win-over-dennis-siver Connor har klart å Chael Sonnenne seg til en tittelkamp.
 17. Jeg tror ikke at Cormier kommer til å ta Jones ned. Med rekkevidden til Jones så seg jeg ikke hvordan Cormier skal klare å komme nært nok til å kunne skyte inn for en takedown. Jeg ser for meg at dette kommer til å bli en meget frustrerende kamp for Cormier der han kommer til å spise jabs mot hodet i 5 runder og tape på poeng.
 18. mmatracker tenker æ Jeg mener personlig at terskelen for å resette kampen burde vært LANGT høyere enn hva den er idag i UFC. Det er en stor forskjell på å stalle, og det å ta ting med ro/være forsiktig for å ikke miste posisjonen. Det er ekstremt fort gjort å miste f eks side control når man slipper tak med en ene hånden for å slå. Altså, om noen sitter øverst i half guard og kaster ut et slag hvert 5-10 sekund, så ser jeg ikke noen poeng i å resette kampen. Jeg skjønner at det ikke er kjempespennende å se på, men jeg er ikke enig med å ta fordelen bort ifra han som har jobbet hardt
 19. "Bare legge seg over" ja... Det er jo trossalt dritlett å holde nede en person som gjør alt han kan for å komme seg opp på beina. Hvis du klarer å ta noen ned, og holde de der mens du slår de eller går framover i "posisjonsrekka" så syns jeg at du fortjener å vinne kampen.
 20. Man "må" aldri, men det er greit å bruke belte etterhvert som stanga blir tung.
 21. Jeg tenkte mer på BJJ når jeg skreiv det, ikke på japansk jujitsu. I alle fall slik som judo er per idag, så ville jeg valgt BJJ over Judo (noe jeg også gjorde ) hvis jeg skulle ha valgt èn nærkontaktsform. Dette er fordi mens Judo folk er generelt sett veldig flinke til å få kampen ned til bakkenivå, så er folk som trener BJJ vanligvis mye bedre på bakken siden vi bruker mye mer tid på dette aspektet av grappling . Men heldigvis er det ingenting som hindrer folk i å trene flere kampsporter samtidig (selv om det internationale judoforbundet prøver HARDT å hindre folk som trener judo i å konkur
×
×
 • Opprett ny...