Oddis Skrevet 8. februar 2012 Skrevet 8. februar 2012 Stort sett meierismør. Holder med 3-4 gram i panna. Siter
H.W. Skrevet 8. februar 2012 Forfatter Skrevet 8. februar 2012 Stort sett meierismør. Holder med 3-4 gram i panna. Ja vel, jeg lurte egentlig på om man kunne bruke noe med mindre kcal i jeg. Siter
. Skrevet 8. februar 2012 Skrevet 8. februar 2012 Jeg bruker ingenting hvis jeg steker kylling eller torsk i ovnen. Legger det bare i folie så blir det saftig og godt Når jeg steker tunfisk og biff bruker jeg rapsolje Siter
Jane Skrevet 8. februar 2012 Skrevet 8. februar 2012 Ja vel, jeg lurte egentlig på om man kunne bruke noe med mindre kcal i jeg. 1 kcal spray. Husker ikke helt hva den heter da jeg aldri har brukt den selv. Men lurer på om det er Fry e.l. Siter
Oddis Skrevet 8. februar 2012 Skrevet 8. februar 2012 Ja vel, jeg lurte egentlig på om man kunne bruke noe med mindre kcal i jeg. Stek i teflonpanne og mariner kjøttet litt i f.eks currypasta. Da kan du fint steke uten fett og det blir likevel saftig og godt. Men med mindre man går på PSMF så skal man jo ha litt fett i maten likevel så da gjør det jo ikke noe med noen gram godt smør eller f.eks kokosolje. Man kan ha litt vann i etterhvert for å få krydder og smak til å sette seg i kjøttet. Siter
Gjest Hanne_ Skrevet 8. februar 2012 Skrevet 8. februar 2012 Tar litt olivenolje eller kokosolje på et papir og gnir rundt i panna før den blir varm Siter
Silje K Skrevet 8. februar 2012 Skrevet 8. februar 2012 Kokosolje i teflonpanne. Bruker silikonbørste, og da holder det med 1-2 g Siter
Therese Skrevet 8. februar 2012 Skrevet 8. februar 2012 cocosa - uansett diett eller ikke Ninian 1 Siter
H.W. Skrevet 8. februar 2012 Forfatter Skrevet 8. februar 2012 cocosa - uansett diett eller ikke Cocosa har jeg hørt mye bra om. Men er litt usikker på om den er kaloririk eller ikke? Siter
Therese Skrevet 8. februar 2012 Skrevet 8. februar 2012 Cocosa har jeg hørt mye bra om. Men er litt usikker på om den er kaloririk eller ikke? Som all annen fett og olje(1gram = 9kcal), men kokosolje inneholder MCT-fettsyrer(overkant av 50%) som ikke lagres i kroppen men blir direkte brukt som energi - grovt fortalt I tillegg er det en mettet fettsyre, så ypperlig å bruke til å steke i Siter
Uhlen Skrevet 9. februar 2012 Skrevet 9. februar 2012 Bruker 1 kcal spray, tror den heter fry light, eller noe sånt. Kan kjøpes på meny og andre butikker med litt utvalg. Har ikke brukt den så lenge, men fornøyd så langt! Siter
H.W. Skrevet 9. februar 2012 Forfatter Skrevet 9. februar 2012 Ingenting eller cocosa Jeg har prøvd dette en stund nå, men funker ikke helt. Lurer på om jeg nå investere i en bedre stekepanne. Siter
Oddis Skrevet 9. februar 2012 Skrevet 9. februar 2012 Jeg har prøvd dette en stund nå, men funker ikke helt. Lurer på om jeg nå investere i en bedre stekepanne. Ofte er de billigste teflonpannene de som har best non-stick belegg. Men de må selvsagt ikke brukes på høy varme eller med skarpe redskaper. Hadde en billig panne fra Ikea (70 kr) som varte lenge og aldri noe brant seg fast i. Siter
FrkHoel Skrevet 9. februar 2012 Skrevet 9. februar 2012 Jeg har prøvd dette en stund nå, men funker ikke helt. Lurer på om jeg nå investere i en bedre stekepanne. Steikepanna må være ganske ny og ha eventuell teflonbelegg i orden, ellers svis maten fast med en gang.. måtte kjøpe ny steikepanne for et par uker siden nettopp pga det, haha Siter
morten Skrevet 10. februar 2012 Skrevet 10. februar 2012 Jeg ville stekt med cocosa/rapsolje eller bakt/stekt det i ovnen. Jeg bruker ingenting hvis jeg steker kylling eller torsk i ovnen. Legger det bare i folie så blir det saftig og godt Når jeg steker tunfisk og biff bruker jeg rapsolje Hvorfor steker du tunfisk? Siter
. Skrevet 10. februar 2012 Skrevet 10. februar 2012 Jeg ville stekt med cocosa/rapsolje eller bakt/stekt det i ovnen. Hvorfor steker du tunfisk? Fordi det er godt Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.