Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg bruker ingenting hvis jeg steker kylling eller torsk i ovnen. Legger det bare i folie så blir det saftig og godt :)

Når jeg steker tunfisk og biff bruker jeg rapsolje :)

Skrevet
Ja vel, jeg lurte egentlig på om man kunne bruke noe med mindre kcal i jeg.

1 kcal spray.

Husker ikke helt hva den heter da jeg aldri har brukt den selv. Men lurer på om det er Fry e.l.

Skrevet
Ja vel, jeg lurte egentlig på om man kunne bruke noe med mindre kcal i jeg.

Stek i teflonpanne og mariner kjøttet litt i f.eks currypasta. Da kan du fint steke uten fett og det blir likevel saftig og godt.

Men med mindre man går på PSMF så skal man jo ha litt fett i maten likevel så da gjør det jo ikke noe med noen gram godt smør eller f.eks kokosolje. Man kan ha litt vann i etterhvert for å få krydder og smak til å sette seg i kjøttet.

Skrevet

Tar litt olivenolje eller kokosolje på et papir og gnir rundt i panna før den blir varm :)

Skrevet
Cocosa har jeg hørt mye bra om. Men er litt usikker på om den er kaloririk eller ikke?

Som all annen fett og olje(1gram = 9kcal), men kokosolje inneholder MCT-fettsyrer(overkant av 50%) som ikke lagres i kroppen men blir direkte brukt som energi - grovt fortalt

I tillegg er det en mettet fettsyre, så ypperlig å bruke til å steke i

Skrevet

Bruker 1 kcal spray, tror den heter fry light, eller noe sånt. Kan kjøpes på meny og andre butikker med litt utvalg. Har ikke brukt den så lenge, men fornøyd så langt!

Skrevet
Jeg har prøvd dette en stund nå, men funker ikke helt. Lurer på om jeg nå investere i en bedre stekepanne.

Ofte er de billigste teflonpannene de som har best non-stick belegg. Men de må selvsagt ikke brukes på høy varme eller med skarpe redskaper. Hadde en billig panne fra Ikea (70 kr) som varte lenge og aldri noe brant seg fast i.

Skrevet
Jeg har prøvd dette en stund nå, men funker ikke helt. Lurer på om jeg nå investere i en bedre stekepanne.

Steikepanna må være ganske ny og ha eventuell teflonbelegg i orden, ellers svis maten fast med en gang.. måtte kjøpe ny steikepanne for et par uker siden nettopp pga det, haha

Skrevet

Jeg ville stekt med cocosa/rapsolje eller bakt/stekt det i ovnen.

Jeg bruker ingenting hvis jeg steker kylling eller torsk i ovnen. Legger det bare i folie så blir det saftig og godt :)

Når jeg steker tunfisk og biff bruker jeg rapsolje :)

Hvorfor steker du tunfisk? :p

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...