Anders94 Skrevet 19. juni 2015 Del Skrevet 19. juni 2015 Hei, jeg spiser kylllingfillet og ris til lunsj så og si hver dag. Noen tips til hvordan man kan tilbrede det slik at det blir ekstra godt? Selv pleier jeg bare å steke det i panna, tar litt tid og er veldig tungvindt når jeg skal lage for flere dager. Krydrer med salt, pepper, rosmaring og chilli. Tips? Lurer også tilbehør, pleier som regel og slenge oppi litt brokkoli i matboksen også. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33937-hvordan-tilbreder-dere-kyllingfillet/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
suckness Skrevet 19. juni 2015 Del Skrevet 19. juni 2015 Kutter opp i biter og lager fajitas\burrito med tilsvarende krydder Kutter opp i biter eller "river" den istykker og lager green\red curry med kokkosmelk Stekern i panna så den blir tørr og kjip med ris Stekt litt i panna og litt i ovn og blir tørr og kjip, gjerne med ris Exen min lagde den snurret inn i bacon, ble himmelsk, klarer ikke replikere, blir tørr og kjip FitFish 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33937-hvordan-tilbreder-dere-kyllingfillet/#findComment-1149371 Del på andre sider Flere delingsvalg…
WebPT Skrevet 19. juni 2015 Del Skrevet 19. juni 2015 Har akkurat lagaet min for de neste dagene ! 2kg kyllingfilet spredt oppå sølvfolie på en langpanne. Så dekker jeg med nytt lag sølvfolie og har i ovnen på 200grader i 20min. SAFTIG kylling som holder seg leenge i kjøleskapet ! Enkelt og slipper å stå å steke ! Lager som regel 2-4kg om gangen. 2 langpanner. Før jeg baker dem i ovnen så har jeg på paprikakrydder, hvitløkskrydder, litt salt og pepper ! Så er det bare å sette i kjøleskapet ! FitFish og Lea 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33937-hvordan-tilbreder-dere-kyllingfillet/#findComment-1149375 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anders94 Skrevet 19. juni 2015 Forfatter Del Skrevet 19. juni 2015 Er det bedre å bruke sølvfolie istedenfor ildfast form? Tar du noe olje over eller noe? Og sikkert dumt spm, er de tint eller fryst når du stapper dem i ovnen? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33937-hvordan-tilbreder-dere-kyllingfillet/#findComment-1149404 Del på andre sider Flere delingsvalg…
WebPT Skrevet 19. juni 2015 Del Skrevet 19. juni 2015 Er det bedre å bruke sølvfolie istedenfor ildfast form? Tar du noe olje over eller noe? Og sikkert dumt spm, er de tint eller fryst når du stapper dem i ovnen? Sølvfolie har du rundt uansett om du bruker ilfast form. Dette gjør dem saftig ! Ingen olje, og steker dem TINT. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33937-hvordan-tilbreder-dere-kyllingfillet/#findComment-1149405 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Inger-Lise Skrevet 19. juni 2015 Del Skrevet 19. juni 2015 For litt luksusfeel kan jeg anbefale å snitte filetene opp i midten og putte brie/muggost/vanlig ost/feta inni! Da blir de saftige og gode varer som sickalicious her sier i flere dager i kjøleskapet. En og annen gang, når jeg har god tid, kan jeg også lage flere kg, noen fileter i ovnen, og resten stekt som strimler/biter. Så fryser jeg de ned i plastikkposer i posjoner på ca 150gr (middagsporsjon). Slipper jeg å spise kylling hver dag, og de dagene jeg vil ha kylling tar jeg bare opp en pose om morgenen TEW 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33937-hvordan-tilbreder-dere-kyllingfillet/#findComment-1149413 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Darach_Ùr Skrevet 20. juni 2015 Del Skrevet 20. juni 2015 Varierer etter hvor mye tid jeg gidder å bruke:) Som nevnt over, aluminiumsfolie og ovn er raskt og enkelt. Når jeg gidder, så steker jeg dem i en panne med litt olje og krydder før de går i ovnen(for å få en stekeskorpe). Da blir de hakket bedre enn når de går rett i ovnen. vesen 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33937-hvordan-tilbreder-dere-kyllingfillet/#findComment-1149441 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nozoki Skrevet 20. juni 2015 Del Skrevet 20. juni 2015 Jeg tilbeder kyllingfillet i vannbad. Vakuumpakker dem med noe krydder eller marinade, slenger dem oppi på 63,5 grader og lar dem ligge i minst 2 timer. Kjøler dem ned i kaldt vann, skjærer dem opp og posisjonerer dem i luft tette bokser for bruk resten av uken. Oppbevarer dem i kjøleskap på jobb, holder seg saftige og gode. Har vanligvis salat til, så kanskje ikke det mest spennende tilbehøret. Aurelius 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33937-hvordan-tilbreder-dere-kyllingfillet/#findComment-1149446 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest =xXx= Skrevet 20. juni 2015 Del Skrevet 20. juni 2015 Har du det travelt, kan du banke filletene flate. Tar mye kortere tid i panna og så blir de litt sprøere. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33937-hvordan-tilbreder-dere-kyllingfillet/#findComment-1149488 Del på andre sider Flere delingsvalg…
gammelkaffe Skrevet 27. juni 2015 Del Skrevet 27. juni 2015 Den beste kyllingen jeg har smakt er først svidd (=stekt slik at den får en gylden stekeskorpe) og krydret (blant annet med timian), for å deretter settes i 150 graders ovn i 20 min og 15 min kun på ettervarme. Gammelt husmortriks. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33937-hvordan-tilbreder-dere-kyllingfillet/#findComment-1150605 Del på andre sider Flere delingsvalg…
gammelkaffe Skrevet 27. juni 2015 Del Skrevet 27. juni 2015 Den beste kyllingen jeg har smakt er først svidd (=stekt slik at den får en gylden stekeskorpe) og krydret (blant annet med timian), for å deretter settes i 150 graders ovn i 20 min og 15 min kun på ettervarme. Gammelt husmortriks. Svidd i stekepanne...før ovnen.. skulle det være Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33937-hvordan-tilbreder-dere-kyllingfillet/#findComment-1150606 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Danielishhh Skrevet 28. juni 2015 Del Skrevet 28. juni 2015 Jeg er også fan av ovnen! Tiner først kyllingen, krydrer lett med litt tacokrydder og gurkemeie som gir en fantastisk smak på kyllingen. Deretter er er det sølvfolie og 20-30 min på 200 grader Det gjør den utrolig god! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33937-hvordan-tilbreder-dere-kyllingfillet/#findComment-1150615 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest =xXx= Skrevet 28. juni 2015 Del Skrevet 28. juni 2015 Jeg er også fan av ovnen! Tiner først kyllingen, krydrer lett med litt tacokrydder og gurkemeie som gir en fantastisk smak på kyllingen. Deretter er er det sølvfolie og 20-30 min på 200 grader Det gjør den utrolig god! Tacokrydder var genialt! Fru Stilken drysser på tørket oregano før steking. Det smakte overraskende bra. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33937-hvordan-tilbreder-dere-kyllingfillet/#findComment-1150643 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Danielishhh Skrevet 28. juni 2015 Del Skrevet 28. juni 2015 Det du også kan gjøre er å finne en lett yoghurt, ta masse gurkemeie og helle det i en brødpose også legge kyllingen oppi. Det fungerer som marinade å gjør kyllingen ekstremt saftig. Det er populært hos indere og flaks for meg så har jeg bodd med en inder. Du kan også bruke cayennepepper eller litt chili ved siden av gurkemeien. Vedder på at du kan bruke den tørker oreganoen også :-) 02-snapper 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33937-hvordan-tilbreder-dere-kyllingfillet/#findComment-1150645 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Loco Skrevet 29. juni 2015 Del Skrevet 29. juni 2015 Kutter opp i strimler. Legger de deretter i en pose med olivenolje, tørket chili, hvitløk og basilikum. Ligger så i kjøleskapet over natten. Kutter gjerne opp mye om gangen. Grilles deretter på høy varme på grillen. Smaker meget godt og kan fint ligge i marinaden i flere dager. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33937-hvordan-tilbreder-dere-kyllingfillet/#findComment-1150911 Del på andre sider Flere delingsvalg…
02-snapper Skrevet 11. juli 2015 Del Skrevet 11. juli 2015 Crock pot med krydder, sopp, løk, og søtpotet! 10minutters innsats = en ukes verdt av lunsj Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33937-hvordan-tilbreder-dere-kyllingfillet/#findComment-1152678 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Strølle Skrevet 12. juli 2015 Del Skrevet 12. juli 2015 BBQ-saus Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33937-hvordan-tilbreder-dere-kyllingfillet/#findComment-1152730 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 21. juli 2015 Del Skrevet 21. juli 2015 Vannbad på 62*c i en time, svir så av skinnsiden med salt og hvitløksfedd og masse urter og så litt smør, så lar jeg den lunke seg varm i ovnen. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33937-hvordan-tilbreder-dere-kyllingfillet/#findComment-1153972 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Inger-Lise Skrevet 21. juli 2015 Del Skrevet 21. juli 2015 Prøvde denne i dag: http://www.prior.no/fersk-kylling/kyllinglar-i-stekepose-med-salt-og-pepper-article36664-16717.html NAMM! Ble helt perfekt stekt, mør og god! Står at skulle være 25 minutt i ovnen. Jeg tok den 22minutt og deretter flippa de i høyest temperatur på panna i ett minutt på hver side etterpå - nydelig! Hadde jeg ikke hatt smørfobi ser jeg for meg at de hadde blitt enda ett hakk bedre dersom ble flippa i smør Aurelius 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33937-hvordan-tilbreder-dere-kyllingfillet/#findComment-1154029 Del på andre sider Flere delingsvalg…
kIngkOng90 Skrevet 22. juli 2015 Del Skrevet 22. juli 2015 Kryder med salt, pepper, tandori og kajennepepper. Steker så på høy varme ca 90 sek på hver side, for og så ta ned på lav varme og steke i ca 5 min med lokk over stekepanna. perfekt juizy fillett! Men, jeg skal definitivt prøve meg på langpanne i stekeovnen når jeg skal steke opp for flere dager ! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/33937-hvordan-tilbreder-dere-kyllingfillet/#findComment-1154070 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.