Gå til innhold

Anders94

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Er det bedre å bruke sølvfolie istedenfor ildfast form? Tar du noe olje over eller noe? Og sikkert dumt spm, er de tint eller fryst når du stapper dem i ovnen?
 2. Hei, jeg spiser kylllingfillet og ris til lunsj så og si hver dag. Noen tips til hvordan man kan tilbrede det slik at det blir ekstra godt? Selv pleier jeg bare å steke det i panna, tar litt tid og er veldig tungvindt når jeg skal lage for flere dager. Krydrer med salt, pepper, rosmaring og chilli. Tips? Lurer også tilbehør, pleier som regel og slenge oppi litt brokkoli i matboksen også.
 3. Vet liksom ikke helt hva jeg skal spise. Før jeg ble dårlig pga allergi drakk jeg 2 liter h melk om dagen, spiste masse brød og spiste alt mulig. Nå er det så vanskelig pga allergiene. Vanskelig å finne noen gode enkle oppskrifter med masse kalorier også.
 4. Kan jo ta idag da. Spiser lite om dagen da jeg er så umotivert og lite inspirert. Frokost: Havregrøt, en banan og en proteinshake. Lunsj: En baguett, og nøttemix Middag: Tomatsuppe Kveld: 4 riskaker med kyllingfillet pålegg. Jepp, puslete
 5. Jeg er 182 høy og veier vel et sted mellom 60 og 70 kg. Målet er å øke masse. Jeg synes det å skulle planlegge alt er vanskelig, pluss at allergiene gjør ting litt vanskelig. Har veldig lite inspirasjon og har ikke peiling på hva jeg skal lage.
 6. Hei, er 20 år gammel student som har begynt å trene. Målet er å gå opp i vekt, men synes kosthold er vanskelig. Jeg har både glutenallergi og laktoseintoleranse. Noen tips til mat osv? Burde vel gå opp mot 3500 kalorier+
×
×
 • Opprett ny...