Keegil Skrevet 17. september 2011 Del Skrevet 17. september 2011 Etter kveldens rimelig mislykkede forsøk på proteinpizza, tenkte jeg det var på sin plass å spørre om noen av dere kjøkkenkyndige har en godt testet og velsmakende oppskrift på en stor langpannepizza som dere har lyst til å dele. Stort sett pleier jeg bare å slenge sammen litt av hvert; mandelmel, bakeprotein, hi-maize, egg etc. Noen ganger blir det knallbra, andre ganger blir det elendig. Noen som har en 100% velfungerende oppskrift på en god proteinpizzabunn, med nøyaktige mål og alt? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/333-oppskrift-p%C3%A5-proteinpizza-anyone/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
textsurfer Skrevet 17. september 2011 Del Skrevet 17. september 2011 Mener Martin Berkhan linket til en "Meatsa" en gang. Altså en pizzabunn laget av kjøtt. Sett den? Selv sørger jeg for å få proteinet (og fettet) oppå bunnen.. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/333-oppskrift-p%C3%A5-proteinpizza-anyone/#findComment-5267 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Adrian94 Skrevet 17. september 2011 Del Skrevet 17. september 2011 Meatza http://theshrinkingline.com/2011/08/24/meatlovers-meatza/ Jørgen Andreassen og The Shrinking Line 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/333-oppskrift-p%C3%A5-proteinpizza-anyone/#findComment-5279 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Nicolai Roness Skrevet 17. september 2011 Del Skrevet 17. september 2011 hva med å lage modifisert "vanlig" pizzabunn? jeg brukte siktet hvetemel, men tipper speltmel kan funke vel så bra i tillegg brukte jeg kruskakli og havremel http://www.klikk.no/multimedia/archive/00291/PIZZABUNN__2__291608a.JPG 8-9 dl mel (f.eks 50/40/10 med spelt, havre og kruskakli) 3 dl vann (2 hydrogen 1 oksygen... pass på så du ikke får 2 oksygen, da smeller det i kjeften på deg) 1 pk gjær 2 ts salt 1 ss olje (kan sløyfes, men da bør du elte som en helt!) topping står du for selv antar jeg, men jeg liker å gønne på med en tomatsaus med litt løk, chili og hvitløk samt oregano, basilikum salt og pepper rekkefølge: pizzabunn, tomatsaus, ost, resten for ekstra protein kan du vel kjøre på med andre typer mel vil jeg anta... hakke prøvd. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/333-oppskrift-p%C3%A5-proteinpizza-anyone/#findComment-5280 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Nicolai Roness Skrevet 17. september 2011 Del Skrevet 17. september 2011 ang. forrige post... speltmel er det som er brukt i en annen ...typ... fitness-pizza ellers har soyamel mye prots ser jeg, men jeg ANER IKKE hvordan det smaker! Soyamel 36.8 gr proteiner pr 100 gr Navn Soyamel Spiselig del 100.0 % Kjoule 1980.0 Kalorier 474.0 Protein 36.8 g Karbohydrater 23.5 g Fett 23.5 g Mettet fett 2.9 g Enumettet fett 4.5 g Flerumettet fett 11.4 g Stivelse 12.3 g Mono og disakkerider 11.2 g Kostfiber 10.7 g Beta-karoten 66.0 µg Vitamin A 6.0 RAE Vitamin D 0.0 µg Vitamin E 0.5 alfa-TE Vitamin B1, tiamin 0.75 mg Vitamin B2, riboflavin 0.28 mg Niacin 2.0 mg Niacin ekvivalenter 2.0 NE Vitamin B6 0.46 mg Folat 345.0 µg Vitamin B12 0.0 µg Vitamin C 0.0 mg Kalsium 210.0 mg Jern 6.9 mg Natrium 9.0 mg Kalium 1660.0 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/333-oppskrift-p%C3%A5-proteinpizza-anyone/#findComment-5281 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Espen Espelund Skrevet 17. september 2011 Del Skrevet 17. september 2011 Anbefaler å steke på maks varme ovnen din klarer, og eventuelt steinplate Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/333-oppskrift-p%C3%A5-proteinpizza-anyone/#findComment-5299 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 17. september 2011 Del Skrevet 17. september 2011 Link til oppskrift Ikke akkurat restaurantkvalitet med tanke på smak, men synes den funker bra så lenge man har en shitload med pizzafyll på. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/333-oppskrift-p%C3%A5-proteinpizza-anyone/#findComment-5318 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mr. M Skrevet 18. september 2011 Del Skrevet 18. september 2011 Hva med denne? Har ikke prøvd selv, så garanterer hverken smak eller resultat. Den enkle løsningen er denne, om det passer inn i dine makrotall. Har prøvd familieversjonen, og den smaker greit. Proteinet kommer fra en solid porsjon karbonadedeig/kylling/biffkjøtt på toppen. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/333-oppskrift-p%C3%A5-proteinpizza-anyone/#findComment-5354 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Monica7 Skrevet 18. september 2011 Del Skrevet 18. september 2011 Nå lager ikke jeg noe proteinpizza bunn, men lager veldig tynn bunn, og kan fortsatt hive på ett lasse med proteinrikt fyll. Til en langpanne bruker jeg ca 150-200 g glutenfritt mel, 70 g havregryn og 50 g sesamfrø, solsikkeolje ca 1/2 dl og vann. Det her er bare en ca oppskrift, for jeg lager alltid på slump. Og her liker barn og jeg godt denne. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/333-oppskrift-p%C3%A5-proteinpizza-anyone/#findComment-5526 Del på andre sider Flere delingsvalg…
IdaL007 Skrevet 26. september 2011 Del Skrevet 26. september 2011 Anbefaler deg og se på oppskriftene til Kristine på www.dedication.blogg.no Eks: http://dedication.blogg.no/1305814504_pizzaparty.html http://dedication.blogg.no/1312232409_proteinpizza.html Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/333-oppskrift-p%C3%A5-proteinpizza-anyone/#findComment-9026 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 12. oktober 2011 Del Skrevet 12. oktober 2011 Min versjon av proteinrik/lavkarbo pizzabunn. Næringsinnhold i pizzabunnen: 290 kcal 62g protein 3,5g karbs 3g fett Ingredienser: 3 eggehvitter, 50g soyaprotein, 50g soyamelk (eller f.eks. kesam mager om du heller vil det), 10g kruskakli og ca. 3ts tørrgjær og vann til ønsket/riktig konsistens. Jeg har også oppi finhakket hvitløk, timian, oregano og litt salt i røra/deigen. Det gjør seg også med 1-2ss sukrin i røra. Høres rart ut, men er faktisk amaazing med bittelitt søt pizzabunn. Fremgangsmåte: Bland eggehvitene, melk/kesam, litt lunket vann og gjær. Tilsett resten av ingrediensene. La røra/deigen stå litt, ca. 20-30min. Bunnen forstekes i ovnen i ca. 10min på 170-175 grader. Ut igjen - ha på ønsket fyll. Inn igjen til den ser ferdig ut. Jeg har fått til bedre pizzabunner før, men denne smaker i hvert fall godt og er superenkel å lage. Og massevis av proteiner. Kristianne og Keegil 2 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/333-oppskrift-p%C3%A5-proteinpizza-anyone/#findComment-17409 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Nicolai Roness Skrevet 12. oktober 2011 Del Skrevet 12. oktober 2011 Nå lager ikke jeg noe proteinpizza bunn, men lager veldig tynn bunn, og kan fortsatt hive på ett lasse med proteinrikt fyll. Til en langpanne bruker jeg ca 150-200 g glutenfritt mel, 70 g havregryn og 50 g sesamfrø, solsikkeolje ca 1/2 dl og vann. Det her er bare en ca oppskrift, for jeg lager alltid på slump. Og her liker barn og jeg godt denne. dropp solsikkeoljen og bruk olivenolje ikke extra virgin, den tåler ikke varme. fader, ble i tvil om det er extra virgin eller "vanlig" olivenolje som ikke tåler varme... noen innspill? er temmelig sikker på at det er extra virgin som ikke tåler varme Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/333-oppskrift-p%C3%A5-proteinpizza-anyone/#findComment-17433 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marita Skrevet 12. oktober 2011 Del Skrevet 12. oktober 2011 Extra virgin som ikke tåler varme Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/333-oppskrift-p%C3%A5-proteinpizza-anyone/#findComment-17434 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thomas HardyBoy Rossland Skrevet 25. oktober 2011 Del Skrevet 25. oktober 2011 Etter mange forsøk med pizzabunner så har jeg kommet fram til en veldig enkel og grei løsning... Santa Maria Økologiske Fullkorns Tortilla lefser.. helt supre som pizza bunner! så topper jeg med alt jeg vil av proteinkilder, blant annet 5% fett gulost Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/333-oppskrift-p%C3%A5-proteinpizza-anyone/#findComment-27054 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Christoffer L. Skrevet 25. oktober 2011 Del Skrevet 25. oktober 2011 Herregud folkens, har dere ikke smakt denne? http://myrevolution.no/s/den-ber%C3%B8mte-b%C3%B8rges-proteinpizza/ Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/333-oppskrift-p%C3%A5-proteinpizza-anyone/#findComment-27329 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mads Skrevet 25. oktober 2011 Del Skrevet 25. oktober 2011 Jeg har. Likte ikke helt bunnen, to grunner: MYE styr for å lage den (dog, går nok fortere å lage den andre gangen jeg lager den), og den smakte litt rart. VELDIG mettende (orker maks 3 normale biter per måltid). Men sunn jo! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/333-oppskrift-p%C3%A5-proteinpizza-anyone/#findComment-27360 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Christoffer L. Skrevet 25. oktober 2011 Del Skrevet 25. oktober 2011 Haha, jeg spiste 6 stykker en dag (pwo) =) mirin'? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/333-oppskrift-p%C3%A5-proteinpizza-anyone/#findComment-27361 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Brukernavn007 Skrevet 25. oktober 2011 Del Skrevet 25. oktober 2011 Herregud folkens, har dere ikke smakt denne? http://myrevolution.no/s/den-berømte-børges-proteinpizza/ Vurderer å prøve meg på denne på torsdag...pizzatorsdag? Kan funke det!:cool: Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/333-oppskrift-p%C3%A5-proteinpizza-anyone/#findComment-27362 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nano Skrevet 26. oktober 2011 Del Skrevet 26. oktober 2011 Laga meg meatza nå i helgen, og er frelst! Var helt utrolig godt. Bunn av kjøttdeig og om du er helt crazy kan du fyre på med bacon/biff el.l på toppen. Er jo fyllet som er godt uansett, så gjør ikke meg noe at bunnen mangler The Shrinking Line 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/333-oppskrift-p%C3%A5-proteinpizza-anyone/#findComment-27578 Del på andre sider Flere delingsvalg…
jallajalla Skrevet 26. oktober 2011 Del Skrevet 26. oktober 2011 til en porsjonspizza (tar 3 minutter) blander jeg 30 g havregryn 1 ss bakepro 1 ss soyamel 5-10 g kruskakli 1 ts bakepulver Salt krydder. Hell kokende vann over havregrynen mens du måler opp det andre. Blant alt sammen (Skal være omtrent som havregrøt i konsistensen), smør utover ett bakepapir. Inn i ovnen på maks varme i 5 min. topp med feks mengder kjøtt og ost DONE Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/333-oppskrift-p%C3%A5-proteinpizza-anyone/#findComment-27599 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.