Gå til innhold

textsurfer

Medlemmer
 • Innholdsteller

  321
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Du slår meg som en ypperlig kandidat for Rippetoes Starting strength! Du finner eboka for noen slanter på amazon.
 2. Dette virker interessant, men jeg ser ikke helt forskjellen på dette og biorytmedietten. Noen som kan forklare forskjellen til en psmf-sløv fyr? Jeg ser også at det kan bli en utfordring å trykke i seg nok karbs mellom trening på ettermiddag/tidlig kveld og sengetid. Noen tanker?
 3. Vil en riskoker gjøre samme nytte?
 4. Trenger man egentlig mer utstyr enn temperaturkontrollen fra freshmealssolutions og en kokeplate for å lage mat sous vide? SousVideMagic Temperature Controller Kokeplate 1500 W - Jula – Alt for hjemmefiksere til proffe
 5. Jeg bruker en sekvens av Eirik Sandvik som inneholder squat to stand, goblet squat, sideliggende hofteabduksjon og glute bridge. Funker fint for meg, men jeg kjører bøy før mark.
 6. Kjøpte inn noen pakker frossent hvalkjøtt her om dagen, og brukte det i en wok i går. Kjempegodt. 80 kr kiloet..
 7. Stemmer sånn nogenlunde. 20-25 rep på aktiveringssettet - ti sek pause - fem/tre reps - ti sek pause - fem/tre reps osv. Når det blir tyngre reduseres repantallet på aktiveringssettet.
 8. Takk for tommelen! Tåhev og sidehev er ikke prioriterte øvelser, men det er det som er så fint med myoreps. En fullstendig serie tar bare et par-tre minutter.
 9. Ble litt lei av SS før påske, og tenkte å prøve noe nytt. Jeg har hatt lyst til å teste Børge Fagerlis myoreps-metode en stund nå, men uten å gå bort fra de tunge baseløftene. Resultatet ble en kombinasjon. Jeg tok utgangspunkt i Gunnars bastard-variant av SS og bruker MR der det passer. A Knebøy 3x5 Press 3x5 Markløft 1x5 - en gang i uka Tåhev MR20-25+15 Dips MR9-12+15 Chins MR5+15 Lying triceps extension MR20-25
 10. Finnes det noe ala SS med fokus på overkropp?
 11. Hukommelsen min svikter meg, men du har kanskje rett i det. Ang "brytekampen" så ville nok Joakim tatt Barth på bakken da sistnevnte var syv kilo lettere. Men jeg har forståelse for at de vil prøve seg utenfor sitt eget element også.
 12. Det var Margareths taktikk for å styre kampen inn på hennes premisser som imponerte meg mest. De andre bakkekjemperne har jo ikke engang forsøkt å styre kampen inn på sitt spesialområde. Det er dårlig ressursutnyttelse.. Noen som kan forklare meg hvorfor ikke bryterne bare rusher motstanderen og kaster dem i bakken? De kan vel få seg et par trøkker, men det får de jo mens de står også..
×
×
 • Opprett ny...