Kråkebålla Skrevet 21. mars 2014 Skrevet 21. mars 2014 Sorry hvis noe alla denne finnes her, men jeg fant ingen når jeg prøvde, så lager en jeg. Flytt den hvis det er ønskelig for noen altså. Jeg har lenge prøvd å få meg til å like avokado, men får det liksom ikke til. Er det noen av dere som har noen oppskrifter og/eller triks som kan gjøres for at den skal bli spiselig? Legg gjerne inn bilder av det dere pleier å lage med eller av den. Tusen takk på forhånd til dere som kan hjelpe. Siter
Kråkebålla Skrevet 21. mars 2014 Forfatter Skrevet 21. mars 2014 "Espen Hjertner skrev: På brødskive med salt og pepper Skjærer du bare skiver av den eller moser du den og smører den? Siter
Astriiiixxx Skrevet 21. mars 2014 Skrevet 21. mars 2014 Most utover riskjeks med litt pepper på, ender alltid opp i matkrangel med katta, for hun eeeeelsker den komboen. I kyllingsalat. I sushi. som guacamole(maaaasse hvitløk og chili<3<3). I taco. som marinade til reker<3 Most sammen med tunfisk, risnudler og karry<3 Viktigste er at den er moden, ellers er den dritt Kråkebålla, Interbellum og Stephanie F 3 Siter
Lena Ludvigsen Skrevet 21. mars 2014 Skrevet 21. mars 2014 Hadde samme problemet - har en RÅGOD guacamolelignende greie som passer godt til kylling; 1/2 boks lettrømme/kesam + 1/2 pose holiday dip og 1/2 avokado. Lag dip og mos inn avokadoen:D Om du har en skvett sitronsaft oppi unngår du at den blir ekkel i fargen om den står litt Kråkebålla 1 Siter
Kråkebålla Skrevet 22. mars 2014 Forfatter Skrevet 22. mars 2014 "Astrid Kristine skrev: Most utover riskjeks med litt pepper på, ender alltid opp i matkrangel med katta, for hun eeeeelsker den komboen. I kyllingsalat. I sushi. som guacamole(maaaasse hvitløk og chili<3<3). I taco. som marinade til reker<3 Most sammen med tunfisk, risnudler og karry<3 Viktigste er at den er moden, ellers er den dritt Ahh! Takk for svar. Må prøve riskjeksvarianten jeg da å se om det er en vinner. Eneste jeg digger den som er som guacamole. Umulig å ha i salat som små biter. (da plukker jeg dem bare ut. HAHA) Siter
Kråkebålla Skrevet 22. mars 2014 Forfatter Skrevet 22. mars 2014 "Lena Ludvigsen skrev: Hadde samme problemet - har en RÅGOD guacamolelignende greie som passer godt til kylling; 1/2 boks lettrømme/kesam + 1/2 pose holiday dip og 1/2 avokado. Lag dip og mos inn avokadoen:D Om du har en skvett sitronsaft oppi unngår du at den blir ekkel i fargen om den står litt Den må prøves i kveld ! Lena Ludvigsen 1 Siter
Mona2.0 Skrevet 22. mars 2014 Skrevet 22. mars 2014 På brødskiva med stekt egg, majones og salt og pepper <3 Siter
Pirathege Skrevet 22. mars 2014 Skrevet 22. mars 2014 Guacamole! Det er så godt det jeg bruker en moden avocado, saften av en lime, ett hvitløksfedd, salt og ca tre spiseskjeer mager kesam .) Frøken Larsen 1 Siter
Kråkebålla Skrevet 22. mars 2014 Forfatter Skrevet 22. mars 2014 Takk for hjelp. Ser frem til den dagen jeg kan si jeg liker avokado. Frøken Larsen 1 Siter
Stine smurfine Skrevet 22. mars 2014 Skrevet 22. mars 2014 Hva er det du ikke liker med avokado? Konsistens, smak, "fettfølelsen"? Siter
Kråkebålla Skrevet 22. mars 2014 Forfatter Skrevet 22. mars 2014 "Stine smurfine skrev: Hva er det du ikke liker med avokado? Konsistens, smak, "fettfølelsen"? Smaken, og litt konsistensen, men hadde den smakt digg så hadde jeg ikke tenkt på konsistensen. "fettfølelsen" har ikke vært i hodet engang. Da hadde jeg heller droppa å spise det. Jeg syns det er utrolig godt som guacamole, så kunne tenkt meg å lære meg å like det til andre ting også. Stine smurfine 1 Siter
Stine smurfine Skrevet 22. mars 2014 Skrevet 22. mars 2014 Skjønner Jeg liker jo avokado, men jeg synes det er utrolig godt å spise den oppskåret med litt balsamico over. Tipset må vel være å blande det ut med noe annet, om det er smaken som er problemet, sterke krydder, hvitløk osv. Lykke til! Siter
Lisa Skrevet 22. mars 2014 Skrevet 22. mars 2014 Vet ikke om det er godt alene, men på taco er det knall! Sikkert også godt som tilbehør til annen mat. Most Avokado, salt, pepper, litt kesam/rømme og lime/sitronsaft. Aner ikke mengder, så smak deg frem. Siter
Kråkebålla Skrevet 22. mars 2014 Forfatter Skrevet 22. mars 2014 Ok, har noen ting å teste ut nå, så blir spennende. Tusen takk. Siter
Natalie Skrevet 22. mars 2014 Skrevet 22. mars 2014 Knekkebrød+egg+cc+avokado+salt og pepper (helst kvitløkspepper <3) Kan fint ha avokado ved sida av mange forskjellige matretta, eller blanda i salaten:) SterkBalanse 1 Siter
Ingvild B Skrevet 22. mars 2014 Skrevet 22. mars 2014 Slenger med et tilleggsspørsmål jeg Er veldig glad i avokado selv, og spiser det nesten hver dag. Noen ganger foretrekker jeg bare en halv, så lurer på om noen har tips til hvordan man skal oppbevare den andre halvdelen uten at den blir brun så himla fort? Eller er det uunngåelig? Siter
FitFish Skrevet 22. mars 2014 Skrevet 22. mars 2014 sammen med stenen, og med sitronsaft på pleier å funke for meg Ingvild B Ingvild B 1 Siter
vesen Skrevet 22. mars 2014 Skrevet 22. mars 2014 Prøv å stek avokadoen i skiver i stekepanne, med noe krydder du liker. Veldig godt ved siden av stekt kjøtt, fisk eller egg. Siter
enaid Skrevet 23. mars 2014 Skrevet 23. mars 2014 "Ingvild B skrev: Slenger med et tilleggsspørsmål jeg Er veldig glad i avokado selv, og spiser det nesten hver dag. Noen ganger foretrekker jeg bare en halv, så lurer på om noen har tips til hvordan man skal oppbevare den andre halvdelen uten at den blir brun så himla fort? Eller er det uunngåelig? oppbevar den i vann! ikke noe tull. Jeg pleier å helle litt vann over til og med guacamolen, gjør du det forsiktig blander det seg ikke noe særlig. Så lenge all overflate er dekket av vann så vil ikke avokadoen oksidere (reaksjonen som skjer når avokadoen reagerer med luft) og bli brun Ingvild B 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.