Kråkebålla Skrevet 21. mars 2014 Del Skrevet 21. mars 2014 Sorry hvis noe alla denne finnes her, men jeg fant ingen når jeg prøvde, så lager en jeg. Flytt den hvis det er ønskelig for noen altså. Jeg har lenge prøvd å få meg til å like avokado, men får det liksom ikke til. Er det noen av dere som har noen oppskrifter og/eller triks som kan gjøres for at den skal bli spiselig? Legg gjerne inn bilder av det dere pleier å lage med eller av den. Tusen takk på forhånd til dere som kan hjelpe. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28741-avokado-trenger-hjelp-og-inspirasjon/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Espen-h Skrevet 21. mars 2014 Del Skrevet 21. mars 2014 På brødskive med salt og pepper Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28741-avokado-trenger-hjelp-og-inspirasjon/#findComment-980278 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kråkebålla Skrevet 21. mars 2014 Forfatter Del Skrevet 21. mars 2014 På brødskive med salt og pepper Skjærer du bare skiver av den eller moser du den og smører den? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28741-avokado-trenger-hjelp-og-inspirasjon/#findComment-980279 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Astriiiixxx Skrevet 21. mars 2014 Del Skrevet 21. mars 2014 Most utover riskjeks med litt pepper på, ender alltid opp i matkrangel med katta, for hun eeeeelsker den komboen. I kyllingsalat. I sushi. som guacamole(maaaasse hvitløk og chili<3<3). I taco. som marinade til reker<3 Most sammen med tunfisk, risnudler og karry<3 Viktigste er at den er moden, ellers er den dritt Interbellum, Stephanie F og Kråkebålla 3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28741-avokado-trenger-hjelp-og-inspirasjon/#findComment-980297 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lena Ludvigsen Skrevet 21. mars 2014 Del Skrevet 21. mars 2014 Hadde samme problemet - har en RÅGOD guacamolelignende greie som passer godt til kylling; 1/2 boks lettrømme/kesam + 1/2 pose holiday dip og 1/2 avokado. Lag dip og mos inn avokadoen:D Om du har en skvett sitronsaft oppi unngår du at den blir ekkel i fargen om den står litt Kråkebålla 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28741-avokado-trenger-hjelp-og-inspirasjon/#findComment-980310 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kråkebålla Skrevet 22. mars 2014 Forfatter Del Skrevet 22. mars 2014 Most utover riskjeks med litt pepper på, ender alltid opp i matkrangel med katta, for hun eeeeelsker den komboen. I kyllingsalat. I sushi. som guacamole(maaaasse hvitløk og chili<3<3). I taco. som marinade til reker<3 Most sammen med tunfisk, risnudler og karry<3 Viktigste er at den er moden, ellers er den dritt Ahh! Takk for svar. Må prøve riskjeksvarianten jeg da å se om det er en vinner. Eneste jeg digger den som er som guacamole. Umulig å ha i salat som små biter. (da plukker jeg dem bare ut. HAHA) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28741-avokado-trenger-hjelp-og-inspirasjon/#findComment-980432 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kråkebålla Skrevet 22. mars 2014 Forfatter Del Skrevet 22. mars 2014 Hadde samme problemet - har en RÅGOD guacamolelignende greie som passer godt til kylling; 1/2 boks lettrømme/kesam + 1/2 pose holiday dip og 1/2 avokado. Lag dip og mos inn avokadoen:D Om du har en skvett sitronsaft oppi unngår du at den blir ekkel i fargen om den står litt Den må prøves i kveld ! Lena Ludvigsen 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28741-avokado-trenger-hjelp-og-inspirasjon/#findComment-980434 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mona2.0 Skrevet 22. mars 2014 Del Skrevet 22. mars 2014 På brødskiva med stekt egg, majones og salt og pepper <3 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28741-avokado-trenger-hjelp-og-inspirasjon/#findComment-980453 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pirathege Skrevet 22. mars 2014 Del Skrevet 22. mars 2014 Guacamole! Det er så godt det jeg bruker en moden avocado, saften av en lime, ett hvitløksfedd, salt og ca tre spiseskjeer mager kesam .) Frøken Larsen 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28741-avokado-trenger-hjelp-og-inspirasjon/#findComment-980456 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kråkebålla Skrevet 22. mars 2014 Forfatter Del Skrevet 22. mars 2014 Takk for hjelp. Ser frem til den dagen jeg kan si jeg liker avokado. Frøken Larsen 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28741-avokado-trenger-hjelp-og-inspirasjon/#findComment-980475 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stine smurfine Skrevet 22. mars 2014 Del Skrevet 22. mars 2014 Hva er det du ikke liker med avokado? Konsistens, smak, "fettfølelsen"? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28741-avokado-trenger-hjelp-og-inspirasjon/#findComment-980480 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kråkebålla Skrevet 22. mars 2014 Forfatter Del Skrevet 22. mars 2014 Hva er det du ikke liker med avokado? Konsistens, smak, "fettfølelsen"? Smaken, og litt konsistensen, men hadde den smakt digg så hadde jeg ikke tenkt på konsistensen. "fettfølelsen" har ikke vært i hodet engang. Da hadde jeg heller droppa å spise det. Jeg syns det er utrolig godt som guacamole, så kunne tenkt meg å lære meg å like det til andre ting også. Stine smurfine 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28741-avokado-trenger-hjelp-og-inspirasjon/#findComment-980481 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stine smurfine Skrevet 22. mars 2014 Del Skrevet 22. mars 2014 Skjønner Jeg liker jo avokado, men jeg synes det er utrolig godt å spise den oppskåret med litt balsamico over. Tipset må vel være å blande det ut med noe annet, om det er smaken som er problemet, sterke krydder, hvitløk osv. Lykke til! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28741-avokado-trenger-hjelp-og-inspirasjon/#findComment-980483 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lisa Skrevet 22. mars 2014 Del Skrevet 22. mars 2014 Vet ikke om det er godt alene, men på taco er det knall! Sikkert også godt som tilbehør til annen mat. Most Avokado, salt, pepper, litt kesam/rømme og lime/sitronsaft. Aner ikke mengder, så smak deg frem. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28741-avokado-trenger-hjelp-og-inspirasjon/#findComment-980486 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kråkebålla Skrevet 22. mars 2014 Forfatter Del Skrevet 22. mars 2014 Ok, har noen ting å teste ut nå, så blir spennende. Tusen takk. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28741-avokado-trenger-hjelp-og-inspirasjon/#findComment-980512 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Natalie Skrevet 22. mars 2014 Del Skrevet 22. mars 2014 Knekkebrød+egg+cc+avokado+salt og pepper (helst kvitløkspepper <3) Kan fint ha avokado ved sida av mange forskjellige matretta, eller blanda i salaten:) SterkBalanse 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28741-avokado-trenger-hjelp-og-inspirasjon/#findComment-980594 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ingvild B Skrevet 22. mars 2014 Del Skrevet 22. mars 2014 Slenger med et tilleggsspørsmål jeg Er veldig glad i avokado selv, og spiser det nesten hver dag. Noen ganger foretrekker jeg bare en halv, så lurer på om noen har tips til hvordan man skal oppbevare den andre halvdelen uten at den blir brun så himla fort? Eller er det uunngåelig? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28741-avokado-trenger-hjelp-og-inspirasjon/#findComment-980604 Del på andre sider Flere delingsvalg…
FitFish Skrevet 22. mars 2014 Del Skrevet 22. mars 2014 sammen med stenen, og med sitronsaft på pleier å funke for meg Ingvild B Ingvild B 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28741-avokado-trenger-hjelp-og-inspirasjon/#findComment-980624 Del på andre sider Flere delingsvalg…
vesen Skrevet 22. mars 2014 Del Skrevet 22. mars 2014 Prøv å stek avokadoen i skiver i stekepanne, med noe krydder du liker. Veldig godt ved siden av stekt kjøtt, fisk eller egg. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28741-avokado-trenger-hjelp-og-inspirasjon/#findComment-980663 Del på andre sider Flere delingsvalg…
enaid Skrevet 23. mars 2014 Del Skrevet 23. mars 2014 Slenger med et tilleggsspørsmål jeg Er veldig glad i avokado selv, og spiser det nesten hver dag. Noen ganger foretrekker jeg bare en halv, så lurer på om noen har tips til hvordan man skal oppbevare den andre halvdelen uten at den blir brun så himla fort? Eller er det uunngåelig? oppbevar den i vann! ikke noe tull. Jeg pleier å helle litt vann over til og med guacamolen, gjør du det forsiktig blander det seg ikke noe særlig. Så lenge all overflate er dekket av vann så vil ikke avokadoen oksidere (reaksjonen som skjer når avokadoen reagerer med luft) og bli brun Ingvild B 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/28741-avokado-trenger-hjelp-og-inspirasjon/#findComment-981071 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.