Gå til innhold

Ingvild B

Medlemmer
 • Innholdsteller

  39
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Ingvild B

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 01. sep. 1991

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Uansett hvor lame du synes temaet til denne tråden er, så er hensikten å skape diskusjon for de som ønsker det. Du får bare gå et annet sted siden "you don't give a fuck."
 2. http://elitedaily.com/life/culture/reasons-why-the-fitness-culture-on-social-media-needs-to-be-stopped/ Til dere som ikke gidder å gå inn på artikkelen (dog det anbefales): Hot topic servert på sølvfat. Er dere enige/uenige i det som blir lagt frem? Eventuelt hvorfor/hvorfor ikke?
 3. Bøtte og bøtte, tror vi går med boks jeg. 457g, 60 serveringer. Nå blir det jo minus 2 scoops:)
 4. Kjøpte en boks BCAA i smaken fruit punch for et par dager siden. Den ble åpnet i går, og det er tatt kun to scooper. Årsaken til at jeg selger den er fordi jeg ikke hæler smaken. Enkelt og greit :-) Pris: 200,- (vil si det er en bra pris på nesten full boks BCAA!) Er ikke interessert i å sende noe i posten, så ønsker å selge den til noen som bor i Trondheim eller kan møte meg der.
 5. Helt greit, men jeg anbefaler deg å lese den linken allikevel.
 6. Javel, mulig jeg sa noe feil om at de "ikke har utspring i hudpleie," så beklager det. Allikevel mener jeg denne linken er veldig riktig. Hilde Christina er en veldig anerkjent hudpleier, og i tillegg har jeg hørt det samme fra de som virkelig har slitte med huden sin som har innhentet seg kompetanse innen dette feltet. "Om det ikke funker for deg" kan du spare deg for, for det er nok ikke "bare meg" det ikke funker for, selv om det funker for deg. Nå drar jeg ikke alle under en kam og sier at de ikke får bruke andre produkter og at de ikke fungerer, for det gjør det nok for noen. Det er ikke
 7. Det er merker som MD Formulations, Decleor, Matis o.l. som faktisk fungerer hvis man virkelig sliter med uren hud :-) Selv om det frister å kjøpe noe fra parfymerier eller H&M.
 8. Slenger med et tilleggsspørsmål jeg Er veldig glad i avokado selv, og spiser det nesten hver dag. Noen ganger foretrekker jeg bare en halv, så lurer på om noen har tips til hvordan man skal oppbevare den andre halvdelen uten at den blir brun så himla fort? Eller er det uunngåelig?
 9. Endelig flere med melkeproteinintoleranse! Trodde jeg var alene her i verden. Jeg venter på soyaprotein fra Iherb som jeg ikke har fått enda :-)
 10. Har ikke lest alle svarene som er her, men Hilde Christina har ekstremt mange gode artikler og tips angående hudpleie. Noen er heldigere enn andre når det kommer til urenheter. De kan fint klare seg med billigere rens som man får kjøpt på Cubus, H&M og matbutikker. Noen er litt mer uheldig, og burde holde seg langt unna slike produkter. Ja, jeg vet at produktene fra Parfymelle, Esthetique, Kicks og så videre har kjente og dyre merker, men de er ikke nødvendigvis bra. Jeg har vært borti alt fra Clinique, Clarins, Shiseido, apotekvarer og andre dyre merker, men det hjalp ikke spesielt. G
 11. Ingvild B

  Dagens negative

  Never again. Dette ble en brå avskjed.
 12. Ingvild B

  Dagens negative

  Fant ut at 2xu tightsene er så gjennomsiktige at hele treningssenteret har sett ræva og trusa mi utallige mange ganger. FML.
 13. Barnevernspedagog, siste året.
 14. Ingvild B

  Dagens negative

  Kom på hvorfor jeg drikker maks 3 ganger i året.
 15. Ingvild B

  Dagens negative

  Ble direkte kjeftet på av en gammel mann i dag. Han har tydeligvis tatt seg friheten til å reservere parkeringsplass på en offentlig vei.
×
×
 • Opprett ny...