marber Skrevet 6. januar 2012 Del Skrevet 6. januar 2012 Mildt sagt ELSKER kyllingfilet, men begynner å gå litt tom for ideer... Noen som har noen sunne, kalorifattige og fristende oppskrifter å komme med? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2833-kyllingretter/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
mseather Skrevet 6. januar 2012 Del Skrevet 6. januar 2012 chicken tikka masala ? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2833-kyllingretter/#findComment-93439 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Goldie Skrevet 6. januar 2012 Del Skrevet 6. januar 2012 Ovnsbakte kyllinglår med grønnsaker rundt? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2833-kyllingretter/#findComment-93446 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Minelly Skrevet 6. januar 2012 Del Skrevet 6. januar 2012 Skal prøve meg på disse oppskriftene jeg..: (kristine weber) Gratinert kyllingbryst med ost og pesto -Kyllingfilet -ost -pesto -grønnsaker -peanøtter Lag en liten lomme i kyllingfileten og legg i ost,smør deretter pesto over. Inn i ovnen på 180 grader i 30 min,serveres med frisk salat og salte peanøtter. Red curry chicken: -kyllingfilet -red currypaste -parmesan -rødløk -spinat -ananas Stek kyllingfiletene raskt i stekepanne med salt og pepper,smør de inn med red currypaste og strø litt parmesanost over,deretter inn i ovnen på 220grader i 15-20 min. Serveres med stekt rødløk i olivenolje,spinat og ananas. Panert kylling med kremet spinat: -kylling -krydder(salt,pepper,chili,muskat) -egg -mandelmel -parmesan -spinat -skyr eller mager kesam -basilikum -sjalottløk -hvitløk Dypp kyllingfilet i sammenvispet egg,deretter i en blanding av mandelmel og parmesan. Stek i smør ( feks usalta meierismør) til den får en gylden stekeskorpe. Stek sjalottløk og hvitløk i samme panne. Serveres med kremet spinat som består av hakket spinat,skyr,basilikum,sjalottløk og hvitløk(som du tidligere brunet i panna),salt,pepper,chili og muskat. Gleder meg til å teste denne^^ Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2833-kyllingretter/#findComment-93505 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Karine Skrevet 7. januar 2012 Del Skrevet 7. januar 2012 Favorittkrydderet mitt over alle krydder til kylling heter Jamaican Jerk. DU kan finne det her: http://www.iherb.com/Frontier-Natural-Products-Organic-Jamaican-Jerk-Salt-Free-Blend-2-50-oz-71-g/35371?at=0 Jeg pleier å marinere kylling i det over natten, og ovnsbake den neste dag. Ha litt salt på, legg på en seng av løk & ha oppi en skvett vann. Får saftig kylling med god "sjy". Som tilbehør pleier jeg å ha brun ris & sorte bønner, som lager seg mens kyllingen steker, samt brokkoli eller andre grønnsaker. Jeg lager som regel med kyllinglår, da de har mye mer smak enn filetene og jeg ikke er på diett. Stor porsjon ris & bønner (3-4 pers): 1 løk, hakkes og stekes blank (blir godt med squash i biter i tillegg) Ha deretter i: 2 ts malt spisskummen 1ts gurkemeie 2,5dl ris Stek til risen er dekket av krydder / olje Tilsett 5dl svak kyllingbuljong ca 1/2 ts salt (+chili & noen hakkede korianderstilker hvis du liker det) Kok under lokk til risen er mør. Tilsett en liten håndfull hakkede mandler (evt gresskarfrø) en boks avrente svarte bønner korianderblader (evt persille) (Basert på en oppskrift fra veganmisjonen.) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2833-kyllingretter/#findComment-94087 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Banan Arne Skrevet 7. januar 2012 Del Skrevet 7. januar 2012 Jeg pleier å ta å lage spagghetti med kyllingkjøttdeig. Og en sånn dolemio krukke.. veldig enkelt.. hehe Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2833-kyllingretter/#findComment-94112 Del på andre sider Flere delingsvalg…
StineB Skrevet 7. januar 2012 Del Skrevet 7. januar 2012 Jeg er veldig fan av maggi juicy chicken! Veldig enkelt og veldig godt, og du slipper å tilsette noe fett. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2833-kyllingretter/#findComment-94164 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stig Ingebrigtsen Skrevet 7. januar 2012 Del Skrevet 7. januar 2012 Findus har noen fine og enkle kylling ferdigretter som jeg bruker en del. Pleier å steike opp en ekstra 200-400g kylling og tilsette de for å få nok kalorier. http://www.findus.no/produkter/ferdigretter.asp Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2833-kyllingretter/#findComment-94167 Del på andre sider Flere delingsvalg…
VegarL Skrevet 7. januar 2012 Del Skrevet 7. januar 2012 "Maggi juicy chicken" ? Det er genialt, blir saftig som fæen. fitnesspuuzen 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2833-kyllingretter/#findComment-94182 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 8. januar 2012 Del Skrevet 8. januar 2012 Kverne kyllingen til kyllingkjøttdeig og bruke den som vanlig kjøttdeig Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2833-kyllingretter/#findComment-95447 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 8. januar 2012 Del Skrevet 8. januar 2012 Kverne kyllingen til kyllingkjøttdeig og bruke den som vanlig kjøttdeig Jeg tar de litt kjapt i foodprossesoren siden jeg ikke har kvern.. Bare å kjøre til den er i småbiter, stoppe FØR den blir helt til "farse". Om man ikke vil ha den sånn da Men jeg liker litt tyggemotstand.. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2833-kyllingretter/#findComment-95530 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 8. januar 2012 Del Skrevet 8. januar 2012 Jeg kan gå god for alle kyllingrettene til Frøken Weber Kjempegode oppskrifter. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2833-kyllingretter/#findComment-95532 Del på andre sider Flere delingsvalg…
marber Skrevet 8. januar 2012 Forfatter Del Skrevet 8. januar 2012 Nam! Mye godt her nå Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2833-kyllingretter/#findComment-96052 Del på andre sider Flere delingsvalg…
doingading Skrevet 9. januar 2012 Del Skrevet 9. januar 2012 Bruker å lage denne, veldig kjapt å lage, men om det er så kalorifattig vet jeg ikke.... Kyllingfilet som jeg kutter opp i mindre biter, krydrer med sitronpepper og kyllingkrydder Bruker fullkornsris, selvom jeg liker hurtigrisen bedre...:thumbsdown: Bretagne kyllingsaus med creme fraiche En god salat (krutonger, røde bønner, crispy salat, fetaost, sitronsaft jeg skviser over, mais,paprika, agurk, brokkoli, gulrot) Ikke den mest sunne, men tror ikke det er den største kaloribomba som finnes da Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2833-kyllingretter/#findComment-96889 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 9. januar 2012 Del Skrevet 9. januar 2012 Findus har noen fine og enkle kylling ferdigretter som jeg bruker en del. Pleier å steike opp en ekstra 200-400g kylling og tilsette de for å få nok kalorier. http://www.findus.no/produkter/ferdigretter.asp Synes disse er veldig gode og lettvinte. Men så har jeg lurt litt på om det er 105 kcal pr 100 gr tilbredt vare eller frossen? En porson blir jo mer enn 300 gr når den er tilbredt. Vet du? Om det virkelig er så lite kcal i en porson er det jo genialt Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2833-kyllingretter/#findComment-97285 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stig Ingebrigtsen Skrevet 9. januar 2012 Del Skrevet 9. januar 2012 Synes disse er veldig gode og lettvinte. Men så har jeg lurt litt på om det er 105 kcal pr 100 gr tilbredt vare eller frossen? En porson blir jo mer enn 300 gr når den er tilbredt. Vet du? Om det virkelig er så lite kcal i en porson er det jo genialt Det må nok være frossen vekt det er snakk om, nå har jeg ikke en pose foran meg her, men kan ikke forestille meg noe annet. Jeg spiser alltid en hel pose uansett Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2833-kyllingretter/#findComment-97292 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 9. januar 2012 Del Skrevet 9. januar 2012 Det må nok være frossen vekt det er snakk om, nå har jeg ikke en pose foran meg her, men kan ikke forestille meg noe annet. Jeg spiser alltid en hel pose uansett Ok. Skal spise en halv pose idag til middag så får veie maten da og se:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2833-kyllingretter/#findComment-97302 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hoppsann Skrevet 10. januar 2012 Del Skrevet 10. januar 2012 Maggi Juicy Chicken er som nevnt ovenfor her helt fantastisk godt!! Mange smaker å variere mellom også slik at man ikke blir så lei Ellers så er det jo bare å variere hvilket krydder du ha på, så kan du spise så mye kylling du bare orker uten å bli lei (nesten, he-he)... Liker også å variere litt mellom lår og filet innimellom Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2833-kyllingretter/#findComment-98782 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tinken Skrevet 10. januar 2012 Del Skrevet 10. januar 2012 Jeg syntes denne oppskriften var veldig fristende http://www.dinmat.no/Finn-oppskrifter/Oppskrifter/Middag/Fj%C3%A6rkre/Kylling/Kyllingfilet-med-eple-og-bacon/%28no_of_portions%29/2/ og har kyllingen i ovnen i skrivende stund! Men om den er så kalorifattig er et annet spørsmål... Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2833-kyllingretter/#findComment-99061 Del på andre sider Flere delingsvalg…
erdetsunt Skrevet 25. februar 2013 Del Skrevet 25. februar 2013 Kyllingfilet er i seg selv sunt, med tilberedningsmåten er viktig. Mindre steking og grilling gir sunnere kyllingretter, fordi det dannes kreftfremkallende stoffer ved steking og grilling av kylling, spesielt av fete deler av kylling Kylling oppskrift på en sunnere måte | Er det sunt? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/2833-kyllingretter/#findComment-682836 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.