Gå til innhold

Tinken

Medlemmer
 • Innholdsteller

  179
 • Ble med

 1. Jeg har vært på Bali med Active Education nå i høst! Mange opplevde at de brukte langt mer penger enn det man hadde regnet med, inkludert meg selv. Men det er alt hva man gjør det til selv, det er billig å bo og leve på Bali så det går ann å bruke mye mindre penger, OG det går ann å bruke langt mer! Hvis noen er interessert i mer informasjon og tips så er det bare å sende meg en privat melding!
 2. Jeg synes det er mest skremmende at de som faktisk tar en utdannelse om trening ikke vet bedre, jeg!
 3. Medstudent på PT-studiet da vi fikk spørsmål om situps var effektivt for å få sixpack: Man må ikke ta rette situps for da samler alt fettet seg i en klump nederst på magen!!
 4. Tinken

  OL tråden

  Tenkte akkurat det samme, for et begredelig spill av Norge! Håper virkelig de hever seg MANGE hakk til onsdag!
 5. Tinken

  OL tråden

  Siden du sier det, så drasset jeg meg avgårde på trening og skal gjøre mitt beste for å fortsette med dette utover OL. Og ja, det er motiverende å trene selv, men det er også vanskelig å dra på trening når det er så mye man MÅ se (og man er nødt til å jobbe på dagtid).
 6. Tinken

  OL tråden

  Hurra! Søren at jeg ikke fikk sett! Vet du tilfeldigvis når de spiller neste gang? Sitter og lager en oversikt i excel over hva jeg får med meg og når, så har jeg min egen plan liggende. Nerd?
 7. Tinken

  OL tråden

  Sitter på jobb og får ikke sett. Så at de tok første settet, hvordan har det gått videre?
 8. Tinken

  OL tråden

  Elsker sommer-OL! Er bare så altfor mye artig å se på, takk og lov for opptaksfunksjon! Kommer til å følge med på en god del håndball, Spinnangr og Skarlund (som dessverre tapte mot Brasil idag) i sandvolleyball, turn, kampsport, hestesport, sykling og... det meste annet! Lurer på når man skal få tid til å trene... Er det tillat med en aldri så liten sport-på-tv-ferie fra treningen?
 9. Lurer også på hvem det er som har sittet og "funnet ut" hva slags trening som passer til hvilket stjernetegn, for ikke å snakke om; fått ideen til å gjøre det det!
 10. Å, så mange fantastiske oppskrifter! Prøvde vafler igår, de var kjempegode! Gleder meg til å teste ut flere av oppskriftene dine!
 11. Kommentaren til "Bundolo" under denne artikkelen her; http://www.dagbladet.no/2012/05/31/tema/helse/klikk/21858140/ "En annen ting: Hvordan kan noe fungere i et underskuddstillstand? En kropp kan ikke leve når den ikke har det lille kalorioverskuddet den trenger til å sette det ene benet fremfor det andre, ergo er dette med kaloriunderskudd helt feil, på samme måte som en bil ikke kan kjøre om det er et underskudd av drivstoff, den bare stopper. Enkelt og greit." :rofl:
 12. Fra artikkelen: "De fleste kvinner anser en manual på rundt fem kilo for å være tung"?! Hvor i alle dager har de det fra?
 13. Når man får treningstøy i påskeegget, og ikke noe snop...
×
×
 • Opprett ny...