Aurelius Skrevet 10. februar 2014 Del Skrevet 10. februar 2014 De fleste vet jo at god mat blir bedre med ekstra fettm sukker og salt. MEN - hørte også en gang en kjent kokk som sa at gode kokker kan lage nydelig mat av de tre komponentene, men en meisterkokk trenger ikke det it takes a great chef to make brilliant food with brilliant content (brilliant in this context; healthy og fitness inspired) Forsåvidt enig med deg i at det kreves en awesome kokk for å lage awesome mat, men at et superkokk ikke skulle trenge å justere smaken til det han serverer synes jeg høres litt underlig ut. Men det kan jo hende det skyldes st jeg ikke er særlig awesome kokk.av meg enda heller:) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/4/#findComment-948173 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Inger-Lise Skrevet 10. februar 2014 Del Skrevet 10. februar 2014 Viktigste er smaken! De fleste av oss spiser jo ikke akkurat middag på restaurant annenhver dag og da tør jeg tippe de fleste av oss ikke dauer av en ekstra smørklatt i sausen! Aurelius 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/4/#findComment-948184 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Inger-Lise Skrevet 10. februar 2014 Del Skrevet 10. februar 2014 Men! Du som er kokk, ofte sies det (også av Ramsey, hehe) at "testen" på em god kokk er å koke egg! Også i masterchef Australia og New zealand sa sjefskokken dette og hadde det som test, hardkokt, bløtkokt, omelett og porsjert. At egg liksom var ultimate kokke-testen, også på en del restauranter. Stemmer dette, er det liksom en sjargong innen yrket om å koke /tilberede perfekte egg? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/4/#findComment-948186 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurelius Skrevet 11. februar 2014 Del Skrevet 11. februar 2014 jeg har hørt det samme,.men da om å lage omelett/eggerøre. ihvertfall når det gjelder franske kjøkkener så har egg en litt spesiell status siden det et veldig små marginer mellom føkket og fantastisk. At dette er en test i mer oldschool franske kjøkken har jeg ingen problemer med å tro på. Her i Norge er det nok ikke like fremtredende. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/4/#findComment-948221 Del på andre sider Flere delingsvalg…
fjellsirkling Skrevet 11. februar 2014 Del Skrevet 11. februar 2014 Forøvrig, kokosmelk i grønn smoothie, nam! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/4/#findComment-948238 Del på andre sider Flere delingsvalg…
selters Skrevet 5. mars 2014 Del Skrevet 5. mars 2014 Delfiafett er herdet. Men gjør det det farlig? http://bramat.no/kosthold/livsstil/101-derfor-er-transfett-farlig "Forskjell på fullherdet og delvis herdet fett Når oljer herdes, vil dobbeltbindingene i de umettete fettsyrene omdannes til enkeltbindinger, og dermed blir de umettete fettsyrene omdannet til mettet fett. Hvis fettet bare blir delvis herdet, vil noe av oljen omdannes til mettet fett, mens resten vil omdannes til transfett. Ved fullherding av fett, vil det derimot bare dannes en type mettet fett som heter stearinsyre. Denne typen fett øker ikke kolesterolet i samme grad som transfett eller andre typer mettet fett." Så lenge fettet er fullherdet, skal det ikke være noen fare. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/27707-hvilken-fettkilder-bruker-dere/page/4/#findComment-967492 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.