Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg pleier bare å skjære den i båter, krydre den med ettellerannet krydder, ha over litt olivenolje, og sette den i varmluftsovn på 200 grader i 30 minutter. Da blir den sprød og god og kan brukes som tilbehør til hvasomhelst.

Annonse

Del i småbiter og kok opp med terningar av gulrot og kålrabi (tøm av og spar på kokevatnet, kjempefin base til suppe), mos til rotstappe (blir ekstra godt med litt olje, pluss salt og pepper)

Eller mos og spe med kokevatnet + hakka tomat og tilsett torsk = kjempefin kvardagsbacalao

  • 3 uker senere...

Annonse

Fikk jo vann i munnen bare av å se på den herligheten :eek: Hvor mange grader og hvor lenge kjører du det i ovnen? :)

Tror jeg hadde ovnen på 225 grader og tiden avhenger av størrelsen på søtpoteten - de varierer VELDIG i størrelse...

  • 2 måneder senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...