Gå til innhold

Birgit Sorteberg

Medlemmer
 • Innholdsteller

  771
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Birgit Sorteberg

 1. Nei, men nå har jeg flytta fra Oslo, så blir poenget med salget borte
 2. På grunn av flytting selger jeg min kjære tanita fitnessvekt, som har fulgt meg i tykt og tynt! Ble kjøpt i 2010 for ca 1000kr, selges for 300kr Vekten måler vekt (selvfølgelig), fett% og muskelmasse. Du kan også lage en egen profil med alder, kjønn og aktivitetsnivå som er med å regner ut hvilemetabolismen. Disse tallene er selvfølgelig ikke 100% riktig, men kan gi en pekepinn på utviklinga. Selges kun til personer i Oslo.
 3. Deltid i Oslo: VI GIR DEG KOMPETANSEN DU TRENGER FOR JOBB I TRENINGSBRANSJEN!
 4. "AE har bestemt seg for å ta inn flere studenter PT Florida V13. Så vi har nå lagt til 25 ekstra plasser. 10 av disse er allerede tatt. Så da er det 15 igjen" Blir plutselig ganske mange på tur da
 5. Det skjønner jeg veldig godt, så du får legge det frem på den måten at det er "faen meg triste greier", så burde legen komme med konkrete alternativer(mener nå jeg ) Lykke til!
 6. Jeg er ikke rette personen til å svare på dette, men tolker det som at blodtrykkøkning og trykket som kommer ved vektløfting er årsaken til at det er en mulighet for at brokk kan komme tilbake. Er nok absolutt noe du må ta opp med legen, men trening uten de tyngste vektene kan være en muliget?
 7. Syns jeg absolutt er en god idé Dette er vissnok et gym vi får tilgang til: Fitness & Training at RDV Athletic Club | MVP Sports Clubs (30´000kvm med treningssenter, er ikke det til å glise av så veit ikke jeg )
 8. Vi som reiser på våren drar 19.februar og kommer tilbake 23. mai (om jeg husker riktig), så ca 3 mnd
 9. Jeg hadde Michael en periode, følte ikke jeg fikk noe særlig ut av samarbeidet. Dette er selvfølgelig avhengig av begge parter, men enden på visa var at jeg ikke følte jeg fikk det jeg betalte for. Som person er han helt konge, men opplevde flere episoder hvor han fokuserte på mobilen/kaffen i stedet for meg. Med andre ord må du finne en PT hvor samarbeidet fungerer begge veier!
 10. Det blir kjempebra, jobber allerede med brunfargen :whistling:
 11. Dette er langt fra sangen i mitt liv, men mitt navn er Birgit, jeg er oppvokst ved Krøderfjorden og jeg blir "rau og fin i kjakon" De få gangene jeg er i hjembygda for en real fest så blir det allsang med denna sangen og jeg blir alltid like rau og fin i kjakon
 12. Kjøpte BCAA Xtend med smaken raspberry blue (649,-), men falt ikke i smak Vet ikke hvor mye som er igjen, men bøtta veier hvertfall 1.1 kg, så er hvertfall en del igjen. Selges i Oslo for 300,- (sender ikke med post)
 13. Heihei Hvor har du planer om å studere? Jeg er ferdig utdannet ernæringsfysiolog fra Bjørknes Høyskole nå i juni, og kan vel si at det er statens kostråd som det undervises mest i. Men med nyere forskning kommer ny viten og det stilles flere spørsmål rundt ulike råd og mer fokus på at folk er forskjellig Våre forelesere er veldig obs på å ikke være for bastante, men det er nok forskjellig ved ulike undervisningssteder!
 14. Stormberg har restesalg i nettbutikken sin
 15. Jeg liker konseptet av feminine kvinner med muskler, men ved body building blir det for mye mann uansett hvor mye sminke, smykker, negler og glitter som påføres. Jeg er veldig fasinert av muskler og forstår ønsket om å ha mye, men da i den mengden som er "normal" for kvinnekroppen. Gi meg bikinikroppene
 16. 550kr så får du en pose som er åpnet(men nesten full og oppbevart i boks) i tillegg 1 pose veier ca 385g, den åpna posen veier ca 330g.
 17. Klarer ikke redigere den andre tråden jeg opprettet,så da lager jeg en ny! Fikk vite at TN har tilbud på proteintilskuddet, derfor senker jeg prisen til 600kr istedet:) Dette er altså 6 poser(2,25kg) med jordbærsmak! Har en dunke med QNT Zero Carb Metapure(sjokolade smak) utgått i desember(nesten full) som gis bort gratis hvis det er interesse(til den som kjøper prozymet) Selges kun til personer i Oslo!
 18. Fikk selv senebetennelse i skuldere i november og brukte lang tid før jeg oppsøkte legen.. Først februar begynte jeg med rehabiliteringsøvelser og egenmassasje(med tennisball), så angrer på at jeg ikke begynte før!
×
×
 • Opprett ny...