Gå til innhold

Hva drømte du i natt?


VegarL

Anbefalte innlegg

Hvem har vell ikke hatt helt space`a drømmer, du våkner og bare

[ATTACH]105474[/ATTACH].

Hva drømte du i natt?:D

Eller en eller annen drøm du husker godt.

- Kan starte sjæl med noe jeg drømte i natt..

Husker to ting. Jeg var i gymsalen på skola, plutselig skulle kjøre markløft, insane vekter. Hadde visst funnet ut en ny markløftteknikk som gjorde løftene sykt lette, jo jeg hadde korte lårbein og lange armer..

Etter løftet tok jeg hele greia i ei hånd og gikk rundt x)

2. Den er litt sjuk på en måte...var vell 3-4 stk, huskeri kke hvem..Ene personen skulle ha tarmskylling..Og han som jobba der tok fram ene slangen, og slo på vannet, var som en jævla høyttrykksspyler og så stappa han den oppi rattataen på hu ene :huh:.. Og så våkna jeg..haha!

post-1458-14440941261732_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Drømte at en masse dresskledde menn kom klatrende opp husveggen, og inn igjennom takvinduet mitt i 5etg, leiligheta blei helt stappa, og så begynte de å synge nasjonalsangen, da jeg våkna skjønte jeg fort at de hadde skrudd høytalerene på full guffe nede på birkelunden, og at det var grunerløkka mannskor som var skyldig i jævelskapet som vekket meg...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Drømte at en masse dresskledde menn kom klatrende opp husveggen, og inn igjennom takvinduet mitt i 5etg, leiligheta blei helt stappa, og så begynte de å synge nasjonalsangen, da jeg våkna skjønte jeg fort at de hadde skrudd høytalerene på full guffe nede på birkelunden, og at det var grunerløkka mannskor som var skyldig i jævelskapet som vekket meg...

:roflmao:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1: drømte at jeg var på et filipinsk kjøpesenter i filipinene, og når jeg skulle betale så beskyldte de meg for å ha stjelt ting. Jeg nekta, men da de sjekka lommene mine hadde jeg masse shit oppi der som jeg aldri hadde sett før. Jeg snudde meg og så på hushjelpen min(jepp, hadde hushjelp i drømmen:p) og hun hadde et ondskapsfult smil, så jeg skjønte med engang at hu prøvde å fucke med meg. Jeg prøvde å forklare meg til butikkfolka på japansk(?) og tilslutt sa eieren qt han hadde studert under Cal Lightman(Liar) og så at jeg faktisk snakket sant.. Jeg fikkk gå min vei, og ble hentet av min rike japanske far( skjønner ikke hvorfor han var japansk) i hans limo, så ble vi kjørt til et typ asiatisk hus uten vegger, og jeg klikka fordi at kattene mine kom til å stikke av og ble super stressa.. Så skulle jeg snakke til hushjelpa og endte opp med å ha sex med henne -,- men så ble jeg forbanna igjen etterpå siden hu prøvde å få meg tadd for tyveri, så jeg slo hu ned også gikk jeg tilbake til de andre... (tror ikke det er helt sunt med slike drømmer :S)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skulle på butikken for å kjøpe inn en manglende ingrediens til middagen ( Spagetti og kjøttdeig ) Når jeg kom på butikken så hadde de ikke det jeg skulle ha, så jeg måtte til neste butikk. Der klarte jeg ikke huske hva det var jeg skulle ha, ikke snakk om, ramsa opp ingrediensene høyt, men kunne ikke klare å komme på hva det var. Når jeg våkna var jeg griiise frustrert.

Husker enda ikke hva det var:p

Edit: Her om dagen våknet jeg av at jeg lo :roflmao:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ofte hatt halvvåken drømmer(som jeg liker å kalle det), hvor jeg i søvne gjør masse ting, men greia er at innerst inni hjernen er jeg våken og ser hva jeg gjør og prøver å fortelle resten av hjernen min at jeg drømmer, og at jeg skal legge meg igjen, men kroppen vil ikke høre etter og jeg husker nesten alt dagen etter... Skikkelig plagsomt.

Et par eksempler:

- barneskolen, etter "onsdagsklubben" hadde sovna og sov naken med hodebøyle på(reggistryne) når jeg "våknet" og alle vennene mine var på rommet mitt og fortsatte festen, mens jeg lå i sengen og prøvde å gjemme meg og hodebøyla mi, den våkne delen av hjernen min som skjønte at jeg bare drømte/så syner prøvde å fortelle resten av hjernen at jeg bare kunne legge meg til å sove og at drt var ingen der, men tok et psr timer før jeg sovna/havna i drømmeløs tilstand igjen.

- Ungdomsskolen, hadde fått webcam og hadde videochatta med en kompis rett før jeg la meg. Når jeg "våkna" igjen så var hele veggen på rommet mitt en dataskjerm og jeg videochatta med han samme duden, og han begynte å vise frem penisen sin til meg og jeg endte med å sende melding til han fyren, i søvne "Nei, Marius æ vil itj sje kuken din".... "våkenhjernen" klarte ikke å stoppe meg i tide da.

- Hadde en jentekjæreste(var bifil i noen mnd som 16åring) og mamma kunne ikke vite om det. Jeg hadde vært med denne jenta på kvelden og dro senere hjem for å sove. "våkna" på natta og var sikker på at hu skulle komme inn vinduet straks, men jeg sov naken og jeg måtte finne undertøy asap, og jeg rota rundt på hele rommet og leita i hauger av klær mens våkenhjernen prøvde å få meg til å legge meg igjen, for ingen kom på besøk, tror jeg fikk overtalt kroppen 3 ganger til å legge seg, men gang på gang tok drømmen over og jeg begynte å lete etter undertøy igjen. Til slutt klarte jeg å sove igjen.

Er en del år siden jeg har hatt en slik drøm, nå er jeg flinkere til å kontrollere mine egne drømmer slik som jeg vil med visse begrensninger, og hvis jeg våkner kan jeg sove og gå tilbake til drømmen igjen. Feks, i den filipiner drømmen jeg skrev om over var jeg klar over at jeg drømte by the time jeg kom til det asiatiske huset og jeg valgte å ha sex med hu dama fordi jeg kunne gjøre det, men er alltid ufrivillige detaljer som dukker opp i drømmen som ødelegger litt for meg, så klarer ikke gjøre nøyaktig som jeg vil. Hu hushjelpa fikk feks mensen på slutten som ikke var planen min, og da stoppa jeg-,-

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest QueenWinther

Drømte at tysklæreren min dyttet meg hardt inn i en vegg, sånn at jeg måtte til helsesøster - og helsesøster var damen jeg hadde som vertsmor i tyskland i høst.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Drømte at jeg ble kidnappet (sammen med en del andre folk) og lenka fast til en seng i et eller annet hus. Kidnapperne drev på å feita oss opp, uvisst hvilken grunn de hadde til dette. Tror de skulle spise oss, brøt meg ut av rommet på et tidspunkt og fant amputerte kroppsdeler osv. Samtidig kom lederen deres inn til det rommet hvor jeg var fanga for å overbevise meg om at jeg burde gjøre dette frivillig. Til slutt greide jeg å rømme, men jeg reka rundt i skog jeg gikk meg vill i.

Så våkna jeg (på ekte..) fordi en humle ville gi meg en klem i dag tidlig. Den fikk ikke det.

De fleste psychodrømmene mine pleier ikke å være så makabre som dette :confused: Var vel mer et mareritt, kjente det var godt sola skinte da jeg våkna.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I natt drømte jeg at jeg hadde en svartprikk mellom øyebryna jeg skulle klemme ut, og plutselig kom det ut en hard 5cm lang klump, med 3cm i diameter ut av hullet... Jeg gikk rundt å viste den til alle for det var jo helt sykt og ekkelt, plutselig ble klumpen forvandlet til et museaktig dyr, en art jeg aldri hadde sett før, så jeg ville sette den fri i naturen men kattene mine fulgte etter meg overalt så jeg rakk ikke sette den fri før alarmen på mobilen ringte...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1. Drømte om små grønne menn med masse hår og store øyner som liksom var "pollen". Så krøket de seg sammen til pittesmå korn, hoppet inn i meg (gjennom munnen osv) og utvidet seg igjen til full størrelse (typ stinky i mummi). Det var altså pollen som prøvde å drepe meg fra innsiden. Life of pollenallergy<3

2. Drømte om en penis som hadde bein og armer og ansikt som jeg hadde seriøse samtaler med, han leide gjesterommet vårt. Jævelen spiste alle kesamene mine og glemte alltid å lukke døren ut så hundene stakk av. Irriterende fyr.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...