Gå til innhold

Fez

Medlemmer
 • Innholdsteller

  362
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Fez

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 16. des. 1990

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg har også strekkmerker på rumpa enda ingenting tilsier at jeg burde ha det, den er ikke stor engang. Venninnene mine fikk veldig brede hofter og stor rumpe i puberteten og fikk store rød/blå strekkmerker der som senere har blitt hudfarga. Jeg fikk aldri det, men etter jeg ble "stor" ser jeg at jeg også har strekkmerker, men veit ikke når de dukka opp og de har alltid vært hudfarget. Tror det bare er en del av pakka når det kommer til rumpe:)
 2. Fez

  Dagens negative

  Legger meg til å sove først nå, og jeg begynner på jobb kl 7 i morra fml, hvorfor lærer jeg aldri:(
 3. Fez

  Dagens Glade

  Hoho, skal prøves ut, thx!
 4. Det er helt opp til deg selv hva du kan spise, også avhenger det av hvordan type lavkarbo "diett" du følger. I teorien : alt av kjøtt, fisk, fugl, qlle grønnsaker som vokser over jorda + løk, bær i begrensede mengder, fete meieriprodukter, div oljer ol. - kqn spises. Alt av snavvel, korn produkter, ris, godteri, rotgrønnsaker ol. burde man holde seg unna. Men igjen, skal du spise 100g karbohydrater/dag så kan du spise noe kornprodukter ol, vil du spise ketogent kan du ikke spise det. Så alt avhenger av hva du ønsker:) Sjekk ut lavkarbo.no der står det masse nyttig om temaet og de ha div "
 5. Jeg begynte på lavkarbo for noen år siden, spiste max 20g karbs om dagen + gluten og kaseinfritt (begynte med sånn kosthold av andre grunner enn slanking opprinnelig) og jeg gikk ked 10kg på 3mnd uten å lide et sekund. Finere hud og bedre mage fikk jeg også. Men den ganger var eneste treninga jeg fikk en sal time "styrke 45" 2-3ggr i uka, det gikk helt fint:p
 6. Fez

  Dagens Glade

  Hmm, never tried, ikke så stor fan av jaeger, men skal teste det ut så fort jeg får mulighet, hvordan forhold bruker du mellom jaeger og red bull a?
 7. I natt drømte jeg at jeg var på besøk til bestevenninna mi og typen hennes, da de var med i et reality tv-show hvor de måtte bade med blåhval. Jeg var på et rom sammen med en av mennene som jobba der, da han begynte å ta på meg, så jeg ba han om å stoppe også prøvde han å slå meg ut, men da blocka jeg og ga han ballespark og knocka han ut, så sprang jeg. Han meldte fra til politiet om at han var blitt overfalt uten grunn, så jeg måtte rømme fra dem. Jeg hadde på meg reflex vest og lue for some reason, og prøvde å gå på trikken, men hele systemet var fucka så jeg tapte masse tid, men kom meg en
 8. Jeg har gjespa sikkert 20 ganger mens jeg leste igjennom tråden her:)
 9. Fez

  Dagens Glade

  Nemlig, så blander man bare svakt nok, med en god vodka (jeg foretrekker stolichnaya et eller anna) og vips kan man drikke det som om det var brus:)
 10. Fez

  Dagens Glade

  Tror alle kan finne noe man liker hvis man eksperimenterer(omg plutselig husket jeg ikke hvordan det ordet skrives) med div sprit og alkohol;) er mye jeg ikke takler å drikke selv men vodka og battery/burn/red bull er drit godt!
 11. Vel, er en tråd hvor folk deler sin personlige smak dette så; nei jeg synes ikke det er noe fint. Er selv 175cm høy og kunne av og til tenkt meg å bruke flate pensko, men nei, da er det finere å bli 185cm høy med fine høyhelte sko. Jeg synes ikke ballerina sko er fint på jenter med større fot enn str 37ish.. Men hvis du liker det, så liker du det:) Jeg elsker harems bukser, og det er noe 90% av fb hater ifølge tråden her;)
 12. Bleika det først ned til blondt og farga over med lys askeblond. Ble grått/sølv/hvitt.. Veldig fornøyd, men askeblond fargen sitter dårlig i drt bleika håret og må derfor freshes opp ganske ofte:(
 13. Fez

  Game of Thrones

  Jamie er egentlig snill innerst inne, og han er veldig kjekk. Jeg synes også at Eddard var kjekk, og jon snow:D og tyrion er en kjekkas:)
 14. Fez

  Game of Thrones

  Men synes du ikke orlando bloom er litt "oppbrukt"? Jeg liker veldig godt at de fleste skuespillerne ikke er så kjent(for meg iallefall)
 15. Fez

  Game of Thrones

  Vel, historien om alt det der avdekkes mer og mer, men er ikke et eget kapittel viet til det, men det kommer vel etter bøkene og serien er ferdig, for å tjene mer penger:)
×
×
 • Opprett ny...