Gå til innhold

sneipen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  159
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Muskler i ryggen vil ta mer av belastningen ved bredt grep.
 2. sneipen

  Dagens negative

  Hekseskudd i korsryggen når jeg tok knebøy. Kunne ikke slippe vektene, så måtte fullføre rep og sette dem ifra meg.. Kjente det i kronjuvelene, hehe.
 3. sneipen

  Er du handy?

  Ja, gjør det meste selv. Liker det, selv om det har vert tider der frustrasjonen har kommet ut i form av en rekkefølge fine ord som muligens en hardbarka nordlending ville sett på som poesi da det kommer fra en "søring".
 4. Hmm, du vet du er trøtt når du trur det står dynamisk utløysning. Trykker av ren pervers nysgjerrighet, leser første setning før man endelig forstår at man muligens har lest feil.. Haha.
 5. Er det en ting jeg bryr meg lite om er det mote, sikkert for lite. Arbeidsbukser med tilbehør til slitne joggebukser, alt ifra vernesko til slitne joggesko, og en småsliten hettejakke som jeg er glad i.
 6. Tror jeg bør være forsiktig med å uttale meg om dette, men tar sjansen. Jeg er for likestilling, men slik likestilling fremstilles i dag er tull. Likestilling = kvinner skal ha fordelene fra begge kjønn, pluss noen ekstra. Ikke noe av det negative, det er kjønnsdiskriminering ifølge hardbarka feministiske likestillingsforkjempere. Jeg synes menn burde ha flere rettigheter rundt dette med å få barn. I dag har menn få rettigheter til ingen rettigheter. Det er feil, viss man er for likestilling og ønsker ett mer kjønnsnøytralt samfunn.
 7. sneipen

  Dagens negative

  Greide ikke siste rep. i benkpress i dag... Arh, hater når det skjer.
 8. sneipen

  Dagens Glade

  Vært røykfri 3 veker nå. :happy:
 9. Har bare prøvd kreatin, tror det hadde effekt på meg. Men jeg gidder ikke å stresse med det.
 10. sneipen

  Dagens negative

  Har bihulebetennelse med tannverk....
×
×
 • Opprett ny...