Gå til innhold

Dwarniel

Medlemmer
 • Innholdsteller

  827
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

Dwarniel vant dagen sist 5. august 2013

Dwarniel hadde mest likt innhold!

Om Dwarniel

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 29. okt. 1992

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://solblirsterk.blogg.no

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Dwarniel

  .

  Dobbeltpost: Jeg kan også gå god for Frk. Hoel i tillegg. Har aldri hatt henne som coach, men vet at hun er omtenksom, hjelpsom og sitter på veldig mye kunnskap. Alle de kvalitetene jeg ser etter i en coach. Veldig godt mulig at jeg ville forsøkt henne hvis jeg ikke allerede var hos StrongBody og var så utrolig fornøyd med dem.
 2. Dwarniel

  .

  Ja, jeg har blitt coachet av Gunnar i 2 år og har bare bra erfaringer og gode ord å si om han Markedet for coaching begynner å bli stort, så gjør research og velg den coachen som gir deg en god magefølelse. Husk at det ikke er noe galt i å bytte coach hvis du er misfornøyd. Selv prøvde jeg tre stykker før jeg slo meg til ro hos StrongBody. Bare vær ærlig om hva du føler og trenger, god kjemi er veldig viktig! En stor del av coaching er jo tross alt dette med support når man har det litt tungt, for livet går gjerne i bølgedaler for oss alle og dette påvirker fort motivasjonen. Da er det kj
 3. Jeg har laget en ny video sammen med tre andre debutanter som stiller for samme team som meg Jeg og Else Nordfra i bodyfitness og Mathias Fjellheim (fra forumet!) og Jens Jensen i Athletic Fitness. Ingen close-ups på rumpe i markløft og knebøy 101032178 Jeg liker slutten Fortsatt Windows movie maker!! haha, håpløst... Håper dere liker denne også :happy: mæ Fine Else <3 Neste gang blir det ekkel og svett chestday-douchebag-bro - video!
 4. http://www.solblirsterk.blogg.no Trening, bodyfitness debut 2015, psykisk helse, oppskrifter etc
 5. Hvis jeg kunne gått tilbake i tid og gitt meg selv en ørefik, så ville jeg gjort det. Har hatt enorme problem med ryggen i etterkant. Klart, jeg ville sikkert hatt problematikk uten korsettbruken også, men den har nok forverret det hele ganske kraftig. Og det gjorde som sagt ikke noe videre for midjen min heller. Hold dere unna "waist-training". Et "fitnessbelte" eller et korsett som pynt av og til er ikke farlig, men la være å bruke det bevisst for å forsøke å gjøre midjen mindre. Det gjør mer skade enn nytte.
 6. Jeg brukte korsett med stålspiler hver dag i et år da jeg var 15. (brukte det fordi jeg syntes det var fint og fordi jeg var ung/dum, ikke for å få smalere midje.) Det utgjorde ikke noe særlig på midjen min, har alltid hatt veldig markant timeglassform. Jeg fikk ryggproblem da. Ikke noe jeg anbefaler. Bruker bare korsett på spesielle anledninger der jeg skal pynte meg nå.
 7. Takk Ikke som jeg har sett.. men jeg tror jeg skal lage fler ^^,
 8. Tusen takk for tilbakemeldinger :happy: Så gøy at så mange likte den Var jo ikke noe seriøst som sagt, så dette er supergøy!
 9. Tusen takk :happy: Så moro at dere likte den! Tusen takk :happy: Ja, det var ikke superlett, hahaha - Ikke det mest avanserte programmet, og notorisk for å henge seg opp og slette alt du har forsøkt å lage I'll keep that in mind Takk
 10. Hihihi, tusen takk <3 Tusen takk for tips. :happy: Hele greia var veldig spontan, og ment som en morsom greie for bloggleserne mine. Ikke noe forsøk på å få til noe profft som de andre fitness-babesa legger ut med andre ord. Som sagt, kamerastativ og Windows movie maker, haha! Men jeg skal ha det i hodet hvis jeg bestemmer meg for å gjøre det igjen.
 11. Hahaha, awesome forslag!! Jeg får lage en skikkelig skitfilm
 12. Det var vel for å vise en annen side av jenter som trener styrketrening. Annet enn fokus på kropp og rumpe. (Ikke at jeg personlig synes det er noe galt, men) Og så har jeg jo en stor blogg, så leserne mine er veldig interessert i å få se treningen min. Ville gjerne dele den med dere også ettersom det, som sagt, har vært så stort fokus på dette med treningsvideoer i det siste. God helg <3
 13. Det har vært så mye snakk om "fitporn" og motivasjonsvideoer her inne, så jeg tenkte jeg skulle dele min motivasjonsvideo for å høre hva dere synes om den. First of all:Jeg er åpent bifil, så jeg har obviously ingenting mot jenter som lager sexy treningsvideoer, jeg synes bare det er bare hyggelig med litt eyecandy. http://forum.fitnessbloggen.prod.hw.no/uploads/emoticons/default_giggle.png' alt=':giggle:'> Fikk også et par kritiske kommentarer på at den forrige treningsvideoen min var for sexy (til tross for at jeg prøvde hardt på å ikke gi videoen de vibbene) - Derfor tok jeg med meg
 14. Til pass for deg når du ikke muta til tross for advarsel. You'll survive
×
×
 • Opprett ny...