Opheliia Skrevet 1. desember 2011 Del Skrevet 1. desember 2011 Spiser margarin jeg, dauer ikke av det, selv om det ikke er det optimale De gangene jeg spiser brødvarer blir det bremykt, og jeg stekere mat i cocosa, men enkelte ting gjør seg bare altså best i margarin, og jeg tenker som så...det skal for f**a være godt å spise maten du lager, ellers blir man aldri å holde på en kostholdsstil. Og ja...havregrøt med SMØR smaker ikke godt SMØR er best (og jeg spiser ikke havregrøt eller brødvarer..så jeg bruker bare smør i matlaging og i eggemelk. Høres grose ut? I know. Men det er godt ) Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1910-tomt-for-sm%C3%B8r-bruk-heller-margarin/page/2/#findComment-58007 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ubertass Skrevet 1. desember 2011 Del Skrevet 1. desember 2011 Spiste smør med skei da eg var liten. Jane 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1910-tomt-for-sm%C3%B8r-bruk-heller-margarin/page/2/#findComment-58015 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lily Skrevet 1. desember 2011 Del Skrevet 1. desember 2011 Spiste smør med skei da eg var liten. Ah, det er derfor du er så smørblid (etter profilbilde å dømme)? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1910-tomt-for-sm%C3%B8r-bruk-heller-margarin/page/2/#findComment-58030 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ubertass Skrevet 1. desember 2011 Del Skrevet 1. desember 2011 Gladgutt vettu ! Lily 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1910-tomt-for-sm%C3%B8r-bruk-heller-margarin/page/2/#findComment-58034 Del på andre sider Flere delingsvalg…
lillefrøken Skrevet 1. desember 2011 Del Skrevet 1. desember 2011 Spiste smør med skei da eg var liten. Jeg å! Gjør det enda jeg da (hvis smøret står ved siden av meg mens jeg kokkelerer vel og merke.. tar en liten smak her og der ) ubertass 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1910-tomt-for-sm%C3%B8r-bruk-heller-margarin/page/2/#findComment-58673 Del på andre sider Flere delingsvalg…
bmbb Skrevet 1. desember 2011 Del Skrevet 1. desember 2011 Kan noen fortelle meg hva den store magiske forskjellen er? har aaldri tenkt på om det er meierismør eller margarin jeg bruker, ei heller at det er forskjell i smaken.. har bare tatt det som er i kjøleskapet? eventuelt blanda hvis jeg har hatt litt igjen av hver.. Smør er smør.. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1910-tomt-for-sm%C3%B8r-bruk-heller-margarin/page/2/#findComment-58691 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vegard L Skrevet 1. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 1. desember 2011 Kan noen fortelle meg hva den store magiske forskjellen er? har aaldri tenkt på om det er meierismør eller margarin jeg bruker, ei heller at det er forskjell i smaken.. har bare tatt det som er i kjøleskapet? eventuelt blanda hvis jeg har hatt litt igjen av hver.. Smør er smør.. Og margarin er margarin. Smør er et naturprodukt, margarin er et kjemiske produkt, kort fortalt. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1910-tomt-for-sm%C3%B8r-bruk-heller-margarin/page/2/#findComment-58695 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velvet Skrevet 1. desember 2011 Del Skrevet 1. desember 2011 Såpass hadde jeg fått med meg, ble litt dumt at jeg kalte begge smør.. Men det jeg lurer på er hva som er forskjellen i forhold til smak og konsistens på ting man baker Mulig jeg skyter på noens sjel her, men bakverk av smør smaker pyton . Får en sånn fremtredende, heslig smørsmak som omtrent legger seg som ett lag i ganen. Etter min mening bmbb 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1910-tomt-for-sm%C3%B8r-bruk-heller-margarin/page/2/#findComment-58735 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ubertass Skrevet 2. desember 2011 Del Skrevet 2. desember 2011 De gangene jeg spiser brødvarer blir det bremykt For å quote en eldre post du har da, så er Bremykt 70% smør og 30% rapsolje og eit av hovedmomenta til Fjordland når det kommer til Bremykt er den gode smørsmaken. Smør smelter forøvrig ved lavere temperatur enn din kroppstemperatur, så det vil nok ikkje legge seg som eit belegg på samme måte som feks kaldt sauefett. Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1910-tomt-for-sm%C3%B8r-bruk-heller-margarin/page/2/#findComment-58936 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sungrazer Skrevet 2. desember 2011 Del Skrevet 2. desember 2011 kaldt sauefett. mmmmh - kaldt sauefett! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1910-tomt-for-sm%C3%B8r-bruk-heller-margarin/page/2/#findComment-58940 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Deportista Skrevet 20. desember 2011 Del Skrevet 20. desember 2011 Vet du dette om margarin? Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1910-tomt-for-sm%C3%B8r-bruk-heller-margarin/page/2/#findComment-78319 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velvet Skrevet 21. desember 2011 Del Skrevet 21. desember 2011 Vet du dette om margarin? Ja, det visste jeg Deportista 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1910-tomt-for-sm%C3%B8r-bruk-heller-margarin/page/2/#findComment-78742 Del på andre sider Flere delingsvalg…
heisveis Skrevet 25. desember 2011 Del Skrevet 25. desember 2011 Mulig jeg skyter på noens sjel her, men bakverk av smør smaker pyton . Får en sånn fremtredende, heslig smørsmak som omtrent legger seg som ett lag i ganen. Etter min mening LEARN 2 BAKE, FFS! Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1910-tomt-for-sm%C3%B8r-bruk-heller-margarin/page/2/#findComment-82329 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Velvet Skrevet 26. desember 2011 Del Skrevet 26. desember 2011 LEARN 2 BAKE, FFS! Nja. Jeg prøver, men er ikke så glad i sånn der kjøkkentjeneste heisveis 1 Siter Lenke til kommentar https://forum.fitnessbloggen.no/topic/1910-tomt-for-sm%C3%B8r-bruk-heller-margarin/page/2/#findComment-82594 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.