Aurelius Skrevet 8. mars 2014 Forfatter Skrevet 8. mars 2014 Du som er kokk Aurelius Hva er ditt syn på følgende jeg diskuterte med en kompis. Man har hørt fra barndommen at man skal skjære med fibrene i kjøttet for at det skal være lettere å skjære (evt kan man ikke steke biff), men jeg mener man skal skjære på TVERS av fibrene fordi da er det mørest når man tygger det. Du har helt rett,kjøtt skal skjæres på tvers av fibrene. Tiwas og Matsb 2 Siter
Matsb Skrevet 9. mars 2014 Skrevet 9. mars 2014 Du som er kokk Aurelius Hva er ditt syn på følgende jeg diskuterte med en kompis. Man har hørt fra barndommen at man skal skjære med fibrene i kjøttet for at det skal være lettere å skjære (evt kan man ikke steke biff), men jeg mener man skal skjære på TVERS av fibrene fordi da er det mørest når man tygger det. Tenk hvor funky snittflata på biffen hadde sett ut om man skjærte langs fibrene Siter
Aurelius Skrevet 9. mars 2014 Forfatter Skrevet 9. mars 2014 Tenk hvor funky snittflata på biffen hadde sett ut om man skjærte langs fibrene Det hadde ikke bare sett litt forunderlig ut, da jeg var lærling så hjalp jeg til i oppvasken når ene servitørlærlingen skulle ta fagprøven. Da klarte ene nepskrellet av en kokkelærling å skjære indrefileten sin med kjøttfibrene(noe som med tanke på hvor enkel i strukturen indrefileten er,burde være fullstendig umulig.) Resultatet; totalt uspiselig og seigt som et helvete. wingeer 1 Siter
Matsb Skrevet 9. mars 2014 Skrevet 9. mars 2014 Det hadde ikke bare sett litt forunderlig ut, da jeg var lærling så hjalp jeg til i oppvasken når ene servitørlærlingen skulle ta fagprøven. Da klarte ene nepskrellet av en kokkelærling å skjære indrefileten sin med kjøttfibrene(noe som med tanke på hvor enkel i strukturen indrefileten er,burde være fullstendig umulig.) Resultatet; totalt uspiselig og seigt som et helvete. Haha.. korsn klar man det ? :/ en klump med mørbrad eller flatbiff... kan æ til nød se at han kan skjær feil.. men entrecote/ytre/indrefilet... no way Aurelius 1 Siter
Aurelius Skrevet 9. mars 2014 Forfatter Skrevet 9. mars 2014 Haha.. korsn klar man det ? :/ en klump med mørbrad eller flatbiff... kan æ til nød se at han kan skjær feil.. men entrecote/ytre/indrefilet... no way My point exactly:p og dette var en kis som hadde jobbet som souschef på et av byens hoteller i et halvår allerede og;p Matsb 1 Siter
wingeer Skrevet 18. mars 2014 Skrevet 18. mars 2014 MER. Stephanie F, Aurelius, ThereseHag og 1 annen 4 Siter
Aurelius Skrevet 18. mars 2014 Forfatter Skrevet 18. mars 2014 Allright, siden det er fremmet ønske om mere; vil dere ha en tung,eller en lett dessert? Sjokolade blir det uansett,men denne gangen skal dere få bestemme (: FatUnicorn 1 Siter
BluebearWebcoaching Skrevet 18. mars 2014 Skrevet 18. mars 2014 Allright, siden det er fremmet ønske om mere; vil dere ha en tung,eller en lett dessert? Sjokolade blir det uansett,men denne gangen skal dere få bestemme Tung og feit hører hjemme i magen min! (litt masse ) FatFighter Malm og Aurelius 2 Siter
Raptorial Skrevet 18. mars 2014 Skrevet 18. mars 2014 Allright, siden det er fremmet ønske om mere; vil dere ha en tung,eller en lett dessert? Sjokolade blir det uansett,men denne gangen skal dere få bestemme Blitt sommer... Foretrekker lett da, egentlig. Lett men mørk Siter
Dovendyret Skrevet 18. mars 2014 Skrevet 18. mars 2014 Aaaah sjokolade! elsker når det er litt ustekt og "fudge" ish.. melis1988 og Aurelius 2 Siter
Aurelius Skrevet 18. mars 2014 Forfatter Skrevet 18. mars 2014 Okey, men da vil jeg helst allergjerne at en av dere der ute etterprøver min oppskrift og ser om dere klarer å lage digg mat dere og!(: Hvem har lyst? Monarc, FrkDiaz og FatUnicorn 3 Siter
Raptorial Skrevet 18. mars 2014 Skrevet 18. mars 2014 Okey, men da vil jeg helst allergjerne at en av dere der ute etterprøver min oppskrift og ser om dere klarer å lage digg mat dere og! Hvem har lyst? Jeg anbefaler at begge to tar turen innom Oslo sånn at jeg kan være smaksdommer, iallefall. FatUnicorn og Astriiiixxx 2 Siter
Dovendyret Skrevet 18. mars 2014 Skrevet 18. mars 2014 Kan lage, servere til venna mine og komme med rapport! Men vær så snill kom med noe digg fudge greier.. Får helt abstinenser av å tenke på det Aurelius og melis1988 2 Siter
Aurelius Skrevet 18. mars 2014 Forfatter Skrevet 18. mars 2014 Jeg anbefaler at begge to tar turen innom Oslo sånn at jeg kan være smaksdommer, iallefall. Du misforstår, det er ikke meningen at dette skal være en "se hvor mye flinkere jeg er enn deg til å lage mat"-greie, men heller en oppfordring til å ta del i de oppskriftene jeg legger ut her:) Jeg skriver ikke i denne tråden for min egen del,jeg kan jo lage disse greiene rimelig greit fra før av,men håpet bak gjennomgangen og bildene er nå at flere får lyst til å prøve noe annet enn diplom-is og proteinfluff:) FatUnicorn og Interbellum 2 Siter
Aurelius Skrevet 18. mars 2014 Forfatter Skrevet 18. mars 2014 Kan lage, servere til venna mine og komme med rapport! Men vær så snill kom med noe digg fudge greier.. Får helt abstinenser av å tenke på det Fudge, som i sånn karamellgodis-ting? Eller bare jævlig heavy sjokoladedessert? Siter
Dovendyret Skrevet 18. mars 2014 Skrevet 18. mars 2014 Fudge, som i sånn karamellgodis-ting? Eller bare jævlig heavy sjokoladedessert? Jævlig heavy sjokodessert! Aner ikke hvorfor jeg skriver fudge egentlig Siter
Raptorial Skrevet 18. mars 2014 Skrevet 18. mars 2014 Du misforstår, det er ikke meningen at dette skal være en "se hvor mye flinkere jeg er enn deg til å lage mat"-greie, men heller en oppfordring til å ta del i de oppskriftene jeg legger ut her:) Jeg skriver ikke i denne tråden for min egen del,jeg kan jo lage disse greiene rimelig greit fra før av,men håpet bak gjennomgangen og bildene er nå at flere får lyst til å prøve noe annet enn diplom-is og proteinfluff:) Jeg misforstod ingenting. Jeg vil bare ha dobbelt opp FatUnicorn, melis1988, slettet og 1 annen 4 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.