MiniIngrid Skrevet 8. mars 2012 Skrevet 8. mars 2012 Testet denne: http://www.vg.no/mat-og-drikke/oppskrift/oppskrift.php?id=3681 NAM! Mine ble dessverre ikke like fine, men smakte veldig godt! Siter
MiniIngrid Skrevet 8. mars 2012 Skrevet 8. mars 2012 Dessert akkurat inntatt- Therese sine pannekaker som var supergode! Siter
DC_Flisen Skrevet 8. mars 2012 Skrevet 8. mars 2012 okey skulle aldri trykket meg inn her, for noen fristelser:cry: katari 1 Siter
Gjest Skrevet 8. mars 2012 Skrevet 8. mars 2012 klarer aldri å bestemme meg for hva jeg skal spise jeg..kveldsen ble en halv skål havregrøt, ca 100 g kylling med agurk og gullerot, et halvt eple og bittelitt eggefluff Siter
Thess Skrevet 8. mars 2012 Skrevet 8. mars 2012 Stekte eplebiter i sukrin og kanel, toppet med mager vaniljekesam:D Jækla digg, går annet snop en høy gang;) Anya 1 Siter
mrmuscle-44 Skrevet 8. mars 2012 Skrevet 8. mars 2012 Kjapt tips til dere på PF. På lowcarb dager kan du feks kjøre dette til middag. Tar maks 10 min å lage, og smaker ok. Stek en pk svinestrimler (ca 350g) 5 egg lages til omelett med spinat. Bland inn en kuttet paprika og chilli. Stek alt på plate. Ca 100g protein, 50g fett og 10g carb. Approx 1000 kcal. Siter
Cheesecake Skrevet 8. mars 2012 Skrevet 8. mars 2012 3 retters, kun 1 måltid idag:p 2 bokser tuna og 250g cherrytomater 1 kyllingfilet, 1 boks champignon, 750g poteter, 3 gulerøtter 1 boks cc, 1 kesam med 40g myo-protein, 2 epler og litt havrepuffs+ 1 stran..... Takk for maten! Anya 1 Siter
The Duke Skrevet 9. mars 2012 Skrevet 9. mars 2012 fem eggs omelet med en uharvelig mengde hvitløkspulver og en sjokoladebananshake Siter
ErikH Skrevet 9. mars 2012 Skrevet 9. mars 2012 Mager kesam, linser, nøtter, mandler og gryn i mange varianter og en liten banan. Uhlen og Anya 2 Siter
Krie Skrevet 9. mars 2012 Skrevet 9. mars 2012 Tid for fredagskos (litt eksperimentering med rester jeg hadde i skap og skuffer fra uken :thumbsup: ); vaniljeskyr, skyr naturell, bananbiter, litt kakaopulver/ og 70% sjokoladebiter, knuste macadamia- og cashewnøtter. Søtet litt ekstra med sukrin. Svosj, inn i frysen en halv times tid og vips : deilig "is" Bringebær og mer nøtter for å toppe herligheten:blush: Søtsuget stillet......................for nå! Uhlen og Anya 2 Siter
Gjest Skrevet 9. mars 2012 Skrevet 9. mars 2012 sjokolade pudding, NAM, men har desverre ikke bilde da. Men lå fire gelatinplater i bløt i noen minutter, tok de opp av vannet og smeltet de med 3-4 spiseskjeer kokende vann. Stivpisket 3 eggehviter med 3-4 spiseskjeer sukrin, og helte gelatinplatene oppi mens jeg pisket..tilsatte deretter ca 15 g kakopulver og satt i kjøleskapet..Må prøves, NAM Siter
Krie Skrevet 9. mars 2012 Skrevet 9. mars 2012 "fat-skinny- going fit skrev: sjokolade pudding, NAM, men har desverre ikke bilde da. Men lå fire gelatinplater i bløt i noen minutter, tok de opp av vannet og smeltet de med 3-4 spiseskjeer kokende vann. Stivpisket 3 eggehviter med 3-4 spiseskjeer sukrin, og helte gelatinplatene oppi mens jeg pisket..tilsatte deretter ca 15 g kakopulver og satt i kjøleskapet..Må prøves, NAM Håper bilde kommer snart Siter
Lars85 Skrevet 9. mars 2012 Skrevet 9. mars 2012 650g biff+500g grovkutta pommes frites fra hoff+saus funker en fredag:D Og, ja det er blod på tallekenen.. biffen er allerede drept;) Erik Thorkelsen, AdelH, nyx og 2 andre 5 Siter
Gjest Skrevet 9. mars 2012 Skrevet 9. mars 2012 skal se om jeg får tatt neste gang, blir garantert laget igjen Siter
Krie Skrevet 9. mars 2012 Skrevet 9. mars 2012 "Andrew skrev: Har lagd min første "starter" hva synes dere? [ATTACH=full]14180[/ATTACH] Det der så utrolig fristende ut:):thumbsup: Er det fisk? (hovedingrediensen) Siter
Krie Skrevet 9. mars 2012 Skrevet 9. mars 2012 "fat-skinny- going fit skrev: skal se om jeg får tatt neste gang, blir garantert laget igjen Venter i spenning:thumbsup: Siter
Gjest Skrevet 9. mars 2012 Skrevet 9. mars 2012 "Kristin E skrev: Det der så utrolig fristende ut:):thumbsup: Er det fisk? (hovedingrediensen) Ja, er drit billig, seifilet fra firstprice Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.