Madeleine Skrevet 13. oktober 2011 Skrevet 13. oktober 2011 Hjemmelaget spinatsuppe med egg! :-) [ATTACH]774[/ATTACH] Tor og Hanna89 2 Siter
Fredrik Skrevet 13. oktober 2011 Skrevet 13. oktober 2011 250-300g kyllingkjøttdeig 120g ost 65g tortillachips 2/3 glass santa maria taco sauce Såeeh, sunnheten selv Viktoria Moen 1 Siter
Therese Skrevet 13. oktober 2011 Skrevet 13. oktober 2011 [ATTACH]776[/ATTACH] Svin indrefilet stek med sopp, løk og div krydder(salt, pepper, timian og orientalsl curry), ris og salat Cheesecake 1 Siter
Oddis Skrevet 13. oktober 2011 Skrevet 13. oktober 2011 Hjemmelaget pizza :thumbsup: Cheesecake 1 Siter
Madeleine Skrevet 14. oktober 2011 Skrevet 14. oktober 2011 Pasta carbonara med spinatblader [ATTACH]804[/ATTACH] Tor 1 Siter
Gjest Skrevet 15. oktober 2011 Skrevet 15. oktober 2011 1 stk sjokolade-fluff og 1 stk Michael Scott Cheesecake, Lily og Spower 3 Siter
fitness Skrevet 15. oktober 2011 Skrevet 15. oktober 2011 1 stk sjokolade-fluff og 1 stk Michael Scott [ATTACH=full]829[/ATTACH] sjokolade-fluff med melkesjokoladeprotein? Siter
Andy Skrevet 15. oktober 2011 Skrevet 15. oktober 2011 1 stk sjokolade-fluff og 1 stk Michael Scott [ATTACH=full]829[/ATTACH] Hvordan fikk du den sååå fluffy? Hvilke ingredienser og hvor mye av hver? Siter
ninnen Skrevet 15. oktober 2011 Skrevet 15. oktober 2011 4 egg og to sjokoladebiter:) og et glass pepsi max! Siter
Christine Skrevet 15. oktober 2011 Skrevet 15. oktober 2011 1 stk sjokolade-fluff og 1 stk Michael Scott [ATTACH=full]829[/ATTACH] å herre.. mine ser ikke så gode ut Siter
Gjest Skrevet 15. oktober 2011 Skrevet 15. oktober 2011 sjokolade-fluff med melkesjokoladeprotein? Nope, 100% kakao Siter
Christine Skrevet 15. oktober 2011 Skrevet 15. oktober 2011 Nope, 100% kakao bare eggehvitte og kakao..? pisker du alt sammen med håndmikser eller?... Siter
fitness Skrevet 15. oktober 2011 Skrevet 15. oktober 2011 å herre.. mine ser ikke så gode ut mine ser heller ikke så gode ut... Siter
Gjest Skrevet 15. oktober 2011 Skrevet 15. oktober 2011 Hvordan fikk du den sååå fluffy? Hvilke ingredienser og hvor mye av hver? Hehe, det er ganske enkelt. Supernøye mål og fremgangsmåte på min fluff er: Man tager 2 eggehviter, noen dråper natreen (kanskje 3-5 dråper), ca. 1ss sukrin og 1ts (5g kakao). 1. Stivpisk eggehvitene sammen med natreen og sukrin (full guffe på vispen) 2. Ha oppi 5g kakao, og pisk videre (ikke på full guffe, og ikke for lenge) Fluffen får en slags sjokolademousse-aktig konsistens. Veldig, veldig nam. Har prøvd å lage uten sukrin før (kun flytende søtning) men da ble den ikke like bra. OBS: Det kan ikke komme NOE plomme i "røra". Kun hvittene. Kommer det så mye/lite som 2-3 "dråper" med eggeplomme i bolla, så får du ikke pisket fluffen like bra. Den blir mer.. rennende. Ikke fluffete, med andre ord. Hanna89 1 Siter
Andy Skrevet 15. oktober 2011 Skrevet 15. oktober 2011 Har pleid å kjøre det med to hvitter og litt sjokoladeproteinpulver før, men det blei en ganske klein "fluff". Dvs det blei ikke ordentlig fluff. Brukte vanlig miksmaster tho, mulig man må ha en kjøkkenmaskin med en sånn stror visp og større motor? Siter
Gjest Skrevet 15. oktober 2011 Skrevet 15. oktober 2011 Har pleid å kjøre det med to hvitter og litt sjokoladeproteinpulver før, men det blei en ganske klein "fluff". Dvs det blei ikke ordentlig fluff. Brukte vanlig miksmaster tho, mulig man må ha en kjøkkenmaskin med en sånn stror visp og større motor? Jeg bruker en vanlig elektrisk håndvisp. Har du oppi sukrin da? Jeg har i hvert fall erfart at sukrin er et must for å få den mer fyldig og sjokolademousseaktig. Har ikke prøvd med proteinpulver før, kun kakao. Bruker forresten 100% Confecta bakekakao. fitness 1 Siter
fitness Skrevet 15. oktober 2011 Skrevet 15. oktober 2011 Prøvde istad, og min blir bare ikke fluffy Ender opp med cottage cheese og kakaopulver hver gang, men det er litt godt det og:D Siter
Madeleine Skrevet 15. oktober 2011 Skrevet 15. oktober 2011 Hjemmelaget pizza! Mmmm... [ATTACH]838[/ATTACH] Cheesecake 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.