BluebearWebcoaching Skrevet 1. januar 2013 Skrevet 1. januar 2013 Lomper med makrell i tomat + grønnsaker Lompe med laks + grønnsaker + kesam som dressing Mager kesam med fun light, hakkede nøtter og vaniljeessens Lompe med skinke, ost, grønnsaker + kesam som dressing Meatza (Pizza med bunn av karbonade,- eller kyllingkjøttdeig) som du har laget dagen i forveien Proteinkaffe med cocosa og eventuelt nøtter på siden Grillet kylling (kjøp ferdiggrillet, riv av et bryst.. fråtse som en huleboer) med salat (ikke bare tenk brokkoli her.. det finnes 900 0000000 grønnsaker, hvorfor skal man bare spise kål, spinat og brokkoli?!?!) Lloyd, Torsty, ingvildv og 2 andre 5 Siter
BluebearWebcoaching Skrevet 1. januar 2013 Skrevet 1. januar 2013 Hvorvidt noe er sunt eller usunt kommer an på konteksten, altså hvem, hva, hvor, når, hva annet, hvor mye osv. Preach it, sistah! Siter
thooomas Skrevet 1. januar 2013 Skrevet 1. januar 2013 Lager meg lapper av kokkosmelk, egg og myoprotein. Lager gjerne opp for et par dager av gangen mens jeg først er igang Siter
BluebearWebcoaching Skrevet 1. januar 2013 Skrevet 1. januar 2013 Lager meg lapper av kokkosmelk, egg og myoprotein. Lager gjerne opp for et par dager av gangen mens jeg først er igang Oppskrift? Siter
Keegil Skrevet 1. januar 2013 Skrevet 1. januar 2013 Dette er muligens åpenbart, men en god idé kan være å ikke tenke så mye på hva slags mat som passer til frokost, hva slags mat som passer til lunsj og hva slags mat som passer til middag. Hvis noen sier til meg at de synes det er kjipt å spise frokost og lunsj og at de ikke klarer å finne på noe skikkelig å spise til disse måltidene, men at de elsker middagsmat, så pleier jeg å fortelle dem at de bare kan spise tre middager i stedet. Å lage seg noe mer enn brødskiver til frokost eller lunsj betyr bare å lage en litt større porsjon middagsmat dagen før, putte restene i tupperwarebokser, slenge dem i kjøleskapet og spise/ta med neste morgen. Ikke gjør det vanskeligere enn det egentlig er. Forsøk å gi litt blaffen i distinksjonen frokost/lunsj/middagsmat, det vil gjøre ting lettere for deg. Og forøvrig er det ikke noe galt med innslag av brød i et kosthold heller. Tamara, Lloyd, Ninian og 8 andre 11 Siter
Astriiiixxx Skrevet 1. januar 2013 Skrevet 1. januar 2013 Jeg spiser biff til frokost flere dager i uka, men det er bare fordi de stadig har tilbud på det på meny(kort holdbarhet fra ferskvaredisken), og jeg liker kjøttet rått, så det går fort Snatch, Keegil, SlayerDad og 2 andre 5 Siter
Keegil Skrevet 1. januar 2013 Skrevet 1. januar 2013 Jeg spiser biff til frokost flere dager i uka, men det er bare fordi de stadig har tilbud på det på meny(kort holdbarhet fra ferskvaredisken), og jeg liker kjøttet rått, så det går fort Tarald, FatUnicorn og Astriiiixxx 3 Siter
Andy Skrevet 8. januar 2013 Skrevet 8. januar 2013 Foruten det jeg så var nevnt.. Mager kesam eller cottagecheese med bær og nøtter etc er fint og enkelt å lage. Andre ting som kan tilsettes for annen smak/næringssammensetting: funlight saft, kokosmelk, kokosolje, kanel, syltetøy, div essenser osv. Tamara 1 Siter
Tamara Skrevet 8. januar 2013 Skrevet 8. januar 2013 tunfisk, stekt med valgfrie grønnsaker evnt bønner, frukt med sukkerfri youghert. Siter
TEW Skrevet 10. januar 2013 Skrevet 10. januar 2013 Jeg har hatt bra resultater med «Bakerns Multifiber» karbohydrat redusert brød. Jeg har skåret det opp i passe tynne skiver som jeg har fryst ned. Jeg har spist kun en tynn skive som inneholder rundt 5 karbohydrater, sammen med frokost. Har følgende næringsinnhold pr. 100g: 278 kcal.Protein 20g. Karbohydrat 23g, hvorav sukkerarter 3g.Fett 12g, hvorav mettede fettsyrer1,3g,enumettede fettsyrer 3,7g,flerumettede fettsyrer 5,3g.Kostfiber 6g. I tillegg har jeg når jeg har vært på ferie, ute og reist osv. tatt med meg et par frosne pakker av «rundstykker» fra spisdegslank.no. Pr 100g: 170 Kcal, 2,9g Karbohydrat. 13,4g Fett. 10,2g Protein. 16.4g Kostfiber. Har gått ned +/- 55 kg så langt, så det har fungert bra for meg. Tamara og LiftOff 2 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.