Populært innlegg Thomas HardyBoy Rossland Skrevet 9. september 2012 Populært innlegg Skrevet 9. september 2012 Hei, Dette er en proteinbrownie som ikke er tørr, som ikke smaker kjipt og som du kan spise med latterlig god samvittighet! Midten blir flytende, så ja... Sjokolade Fondant 1 scoop ON Casein Chocolate Supreme ( 34 gram ) 3 ts bake kakao 3 ts kokosmel 1/2 ts bakepulver 3 ts sukrin+ 1 eggehvite Mix alt godt sammen i en liten bolle sammen med litt vann så du får en fast, fin deig som nesten smuldrer. Pakk plastikk over bollen og putt i mikro på full effekt, tid kan variere litt fra mikro til mikro men alt fra 40 sekunder til 1 min og 20 sekunder er bra. må prøves fram for å finne riktig konsistens. Kan også lages i ovn på 175 grader i ca 6-10 minutter, legg deigen i muffinsformer f.eks 212 kcal 32 g protein 6 g karb 6 g fett m@rtin, Truls, M. B. og 52 andre 55 Siter
Thomas HardyBoy Rossland Skrevet 9. september 2012 Forfatter Skrevet 9. september 2012 Den så sinnsykt god ut! den er overraskende god.... har endt opp med å spise 3 på rappen...... Cheesecake og eelise 2 Siter
Krembolle Skrevet 9. september 2012 Skrevet 9. september 2012 Funker det med Raw Kakao tror du? Hmm Siter
Thomas HardyBoy Rossland Skrevet 9. september 2012 Forfatter Skrevet 9. september 2012 Funker det med Raw Kakao tror du? Hmm bakekakao er ganske raw kakao skulle jeg tru, så ser overhooode ikke noe problem med det Siter
Krembolle Skrevet 9. september 2012 Skrevet 9. september 2012 Bra, er det eneste kakaoen jeg har! Ser bare et problem nå, jeg eier ikke en mikrobølgeovn! Kvisten og eelise 2 Siter
Thomas HardyBoy Rossland Skrevet 9. september 2012 Forfatter Skrevet 9. september 2012 Bra, er det eneste kakaoen jeg har! Ser bare et problem nå, jeg eier ikke en mikrobølgeovn! prøv 180 grader i ovn... 20 min ish, stikk en pinne eller noe inn for å se om den er ferdig Krembolle 1 Siter
Krie Skrevet 9. september 2012 Skrevet 9. september 2012 Den kaka der skal prøves!! Takk for deling av oppskrift stipisker du eggehvitene før du blander med resten? Siter
Linn Cesilie Tovås Skrevet 9. september 2012 Skrevet 9. september 2012 åhh fy fader den så farlig god ut Tigeren og Thomas HardyBoy Rossland 2 Siter
Thomas HardyBoy Rossland Skrevet 9. september 2012 Forfatter Skrevet 9. september 2012 Den kaka der skal prøves!! Takk for deling av oppskrift stipisker du eggehvitene før du blander med resten? Deler det jeg mener er godt nok for kresne ganer nei her blandes alt bare godt sammen! Enklere blir det bare ikke Titanium, M. B. og Krie 3 Siter
Krie Skrevet 9. september 2012 Skrevet 9. september 2012 Deler det jeg mener er godt nok for kresne ganer nei her blandes alt bare godt sammen! Enklere blir det bare ikke Ah, det gjør jo det hele bare enda bedre, hihi Har satt opp denne som dessert en av dagene for kommende uke!! YAY! Gleder meg Thomas HardyBoy Rossland 1 Siter
Mona Elisabeth Skrevet 9. september 2012 Skrevet 9. september 2012 Takk for oppskrift Thomas HardyBoy Rossland 1 Siter
A9ta Skrevet 9. september 2012 Skrevet 9. september 2012 Kan man bruke protein istede for casein? Siter
Thomas HardyBoy Rossland Skrevet 10. september 2012 Forfatter Skrevet 10. september 2012 Kan man bruke protein istede for casein? Du kan prøve, men veit ikke om det blir det samme :/ Siter
StiligeCecilie Skrevet 10. september 2012 Skrevet 10. september 2012 Bra, er det eneste kakaoen jeg har! Ser bare et problem nå, jeg eier ikke en mikrobølgeovn! Gi beskjed om det virker i ovn! Har ikke mikro jeg heller... Siter
02-snapper Skrevet 10. september 2012 Skrevet 10. september 2012 funker også å blande i mager kesam og ekstra hvitte --> litt mer volum Siter
Thomas HardyBoy Rossland Skrevet 10. september 2012 Forfatter Skrevet 10. september 2012 funker også å blande i mager kesam og ekstra hvitte --> litt mer volum klart det funker, men poenget med denne var å lage den mest mulig fri for kalorier og rettet mot folk som er på diett =) Aequitas 1 Siter
Petter Lysaker Skrevet 10. september 2012 Skrevet 10. september 2012 Genialt! Takk skal du ha, you just made my day Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.