Peter M. Skrevet 24. juli 2012 Skrevet 24. juli 2012 Dette spørsmålet finner jeg helt sikkert svar på her inne på forumet et sted, men jeg er rett og slett litt for lat til å lete Men det jeg altså lurer på er om det er noen av dere som vet hvordan jeg kan få kesam til å smake bedre? Er det noen andre matvarer jeg kan blande det med? Inkludere det på brødskiva også for eksempel? Jeg har lest at det visstnok skal være godt med fun light bringebær, men det må jo være andre ting også Siter
Storoe Skrevet 24. juli 2012 Skrevet 24. juli 2012 Både Kesam og Cottage Cheese er fin å blane med Fun Ligth, personlig synes jeg det er best med smaken wild berries. Genialt å bare tømme en skvett oppi boksen om du har det travelt, og kanskje en neve nøtter i tillegg. Jeg spiser ikke så mye Kesam, men derimot går det i bøtter og spann av CC. Har du prøvd proteinpulver av forskjellige smaker? Skinke? Dill? Vårløk? Vaniljeessens? Siter
McBain Skrevet 24. juli 2012 Skrevet 24. juli 2012 Fun light i alle smaker funker fint. Hell oppi en dæsj, og rør til det er jevnt. Tar 2 min. Vil anbefale mager kesam naturligvis. Siter
rudboy Skrevet 24. juli 2012 Skrevet 24. juli 2012 Sukkerfritt/lett syltetøy i diverse varianter =) Siter
qqq Skrevet 24. juli 2012 Skrevet 24. juli 2012 Fun light eller holiday dipmix alt etter formål. Selv er jeg fan av denne: 400 grams hamburger av karbonadedeig Stekte potetbåter Hell 1 boks mager kesam blandet i holday dipmix over mmm ca 120 gram protein og masse masse kalorier Tuba 1 Siter
Moniique Skrevet 24. juli 2012 Skrevet 24. juli 2012 Perfekt dessert - 1 boks mager kesam 10g kakao 20g ditt favoritt proteinpulver noen dråper stevia Rør godt og sett i fryseren ei lita stund Topp med hakka nøtter, rista gresskarkjerner el.ll av det du liker NAM NAM... Mons 1 Siter
LittleMissSunshine Skrevet 24. juli 2012 Skrevet 24. juli 2012 Jeg bruker ofte kesam (mager naturell) til middagen, enten det er kjøtt eller fisk. Krydrer den med salt og pepper, men kan se for meg at den blir enda bedre om jeg mikser litt agurkbiter og hvitløk oppi - da blir det som tzatziki Siter
Peter M. Skrevet 24. juli 2012 Forfatter Skrevet 24. juli 2012 Gode forslag, prøver noen senere! Jeg prøvde forresten å gå etter mine egne instinkt nå nettopp og mikset 200g kesam med 2 blåbær yoghurt porsjonsbeger, kjempegodt! Anbefales vikelig LittleMissSunshine 1 Siter
MarenH Skrevet 24. juli 2012 Skrevet 24. juli 2012 Ha frosne bær sammen med kesam og litt vann oppi en bolle, og miks det sammen med en stavmikser Siter
Gjest Skrevet 24. juli 2012 Skrevet 24. juli 2012 Mager kesam kan blandes med honning! Blir litt karbohydrat av det selvsagt, men føler at det er godt innenfor Siter
Gabrielle Skrevet 24. juli 2012 Skrevet 24. juli 2012 Det eneste gode jeg har fått til med kesam er å bruke det i sjokoladekake istedenfor smør. Synes det smaker så surt. Siter
d33pz Skrevet 24. juli 2012 Skrevet 24. juli 2012 Mulig det bare er meg, men jeg synes ikke kesam funker noe godt som erstattning for rømme, til dipmixer og i taco retter osv. Et bedre alternativ da er ekstra lett rømme kolle (selvom den innholder litt flere kalorier men fortsatt en god del mindre enn lett rømme) Til smoothier, bær og i kaker osv fungerer kesam bra, spesieltl den magre vanilje varianten. Siter
Kristin Charm Skrevet 24. juli 2012 Skrevet 24. juli 2012 Man tilsetter ganske enkelt litt søtning, også smaker det som Guds meget proteinrike gave til menneskene (les; Fitnessbloggenfolk). Siter
Fitplease Skrevet 24. juli 2012 Skrevet 24. juli 2012 Fun light ja.. mhmmm! Deilig! Også godt med bær som f.eks bringebær, jordbær, blåbær, og gjerne en miks av de 3 Jeg spiser forresten bare vanilje kesam. Det gjør det jo også litt bedre da Siter
eplekatt Skrevet 24. juli 2012 Skrevet 24. juli 2012 Kanel. I shit you not. Hiver oppi roughly 1ss kanel i kesamen og later som det er jul. Funker kvar gong. ™ og Marly 2 Siter
magerkesam Skrevet 24. juli 2012 Skrevet 24. juli 2012 Splenda, sukrin, stevia, jordbær, blåbær, bjørnebær, kanel, vaniljepulver, peanøttsmør, hakka nøtter og kakaonibs, syltetøy, anything goes! mayflower, Kristin Charm og eplekatt 3 Siter
™ Skrevet 25. juli 2012 Skrevet 25. juli 2012 Kok jasminris i (nok) vann blandet med kanel, kardemomme, stevia, vaniljeessens, avkjøl, rør inn en boks kesam (kanskje en boks per 100g ris), og sett blandingen i kjøleskapet. Etter en time eller 2 er det bare å slå seg løs, smaker MEGET godt Siter
eplekatt Skrevet 25. juli 2012 Skrevet 25. juli 2012 Splenda, sukrin, stevia, jordbær, blåbær, bjørnebær, kanel, vaniljepulver, peanøttsmør, hakka nøtter og kakaonibs, syltetøy, anything goes! Tenkte først "i alle DAGER, her har vi ein som har åte meir kesam enn snittet!" - .. så såg eg username. +1. qqq og magerkesam 2 Siter
L.C Skrevet 25. juli 2012 Skrevet 25. juli 2012 Fun light saft i wild berries smak, da blir det akkurat yoghurt! eplekatt 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.