Gå til innhold

Gabrielle

Medlemmer
 • Innholdsteller

  390
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Gabrielle

 1. Sikker på at det ikke bare er vann? Spiser du mye karbs? Test lavkarbo en-to uker og se om magen har mindre under huden.
 2. Det finnes vin og sjokolade med lite karbo
 3. Det er akkurat de ja:) Varierer type søtningsmiddel av frykt for risikoen ved overkonsum. Natreen suketter kan man ikke bruke mange av før man er over grensa derfor bruker jeg flytende sukralose istedenfor halvparten av sukettene. Jeg liker te veldig søt og drikker mye av det og tygger mye tyggis og spiser helst en questbar daglig. Men jeg har slutta med sukker og all form for rus for svært mange år siden, bruker ikke medisiner, røyk og pepsi max har jeg slutta med også, så kanskje leveren fikser gifta uten overbelastning. Håper det. Tror det finnes lite litteratur/forskning på dette. Jeg kunn
 4. Ja, jeg er usaklig og det er det en grunn til, og den er at om en person ønsker å la seg overbevise vil han lete opp kunnskap som kan støtte det opp. Om noen ikke vil la seg overbevise hjelper det ikke hva jeg kommer med av såkalte bevis. Jeg er dessuten lite opptatt av bevis og sannheter fordi sannheten er relativ og ingenting er sikkert.
 5. Om du trenger kunnskap kan du finne den selv. Bevise? Jeg trenger ikke bevise noe for deg.
 6. quest bar, tyggis og kunstig søtet te.
 7. ren stevia (mest konsentrert) har minst ettersmak men det smaker ikke godt og trenger en smak som kamuflerer, slik du har blitt tipset om.
 8. Jeg strekker gjerne strikken litt langt for å vise hva jeg mener. Det er bra Robert skal det. Jeg aner ikke hva dere driver med bak kulissene. Jeg ser bare at tråder stenges veldig kjapt.
 9. Som om det løser noe som helst. Akkurat som det å stenge tråder ikke løser noe. Spørsmål vil dukke opp igjen og igjen. Deal with it!
 10. Det får du finne ut av selv.
 11. Ja denne: Desert Essence, Shampoo, Coconut, 8 fl oz (237 ml) - iHerb.com sinnsykt herlig lukt. Finnes også i balsam og andre lukter, som bringebær(lukter jordbær), eple m.fl. Helt herlige og snille mot håret.
 12. Jeg synes moderatorene påtar seg for mye ansvar ved å stenge tråder om sf. og unnskylde seg med at dette ikke er et forum om sykdom og at dere vil "beskytte" den syke og andre syke mot farlig synsing fra jenta i veien. Dessverre er det umulig å komme unna sykdom. Sykdom er en uunngåelig skyggeside av hva forumet vil motivere til. Om dere føler dere maktesløse i forhold til problematikken hjelper det ingen å stenge tråden. Hva med å lære mer om sf. i stedet for å stenge trådene siden temaet kommer opp hele tiden? Jeg innbilder meg også at dere er såpass høye på pæra av all kunnskapen dere har t
 13. Shampo for farget hår. Mange av de fra iherb som er snillere mot miljøet bevarer fargen bedre.
 14. vet du hva som gjør at det går over?
 15. trykk forsiktig ved stilken. om den gir etter for presset er den spiseklar. Den skal være så myk inni at du kan bruke skje for å ta den ut av skallet, og skallet skal gi slipp på kjøttet. Husk salt på. Spis kun det med grønn farge:)
 16. Nei ikke for å få i seg minimumsanbefalingen. Da holder det til og med å innta 80 g torsk/hyse dgl. En fiskeburger på 125 g om dagen (inneholder hyse og laks) f.eks.Omega-3 i ulike fiskeslag - NIFES
 17. selv om en person har en tittel som psykolog er ikke det ensbetydende med at denne kan hjelpe. Det var poenget mitt.
 18. Er det større sjanse for en som kommer i overgangsalderen tidlig å få skjørt skjelett enn en som får det senere da (hvis de to liksom får samme mengde styrketrening, d vitamin osv.? Det kan jo ikke være farlig å miste mensen når det skjer naturlig for alle kvinner en gang fra en er 40-60 år.
 19. Kvinner i en mannsverden får kanskje nødvendigvis kluss med hormonene???
 20. lage marsipan av mandelmelet? eller steke den ferdige marsipandeigen som kjeks? Ikke ille det, meeen ikke som vanlig marsipan selvsagt:)
 21. Det spørs på hva du spiser (ikke spiser). Ikke noe vits i å anbefale f.eks omega 3 tilskudd om du spiser ofte makrell i tomat og laks/ørret, kalsium om du spiser mye gulost eller d-vitamin om du bor vinterhalvåret nær ekvator. Men mange mangler sink, jod (fåes via torsk) magnesium, omega 3 og d vitamin.
 22. grønnsaks-smoothie isåfall, eller med litt lavkarbobær som bringebær/jordbær og proteinpulver, sorry ingen oppskrift i hodet mitt. sjekk tabell over karboinnholdet i diverse matvarer så ser du selv
 23. jeg tror balansen kan gjenopprettes vha akupunktur.
 24. Etter to akupunkturbehandlinger har jeg fått bemerkelsesverdig god kontakt med alle muskler som en bieffekt av behandlingen. Jeg har tydeligvis fått energien godt ut i periferien av kroppen.
×
×
 • Opprett ny...