Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest =xXx=

Frokost i dag (helt sant): hel boks CC, musli/bær/rosin blanding (3 porsjoner), 1 egg, 150 gr kalkun, salat, agurk, 8 lapper/sveler med brunost og sirup. Måtte refylle, holdt på å gå i bakken. Nå er jeg mett nå. Gidder ikke spise før i morra (yup, dette er ikke sundt/bra kosthold. Angrer litt, ja). Men energien er på vei tilbake. Ha en fortreffelig dag folkens!

Annonse

Oh god :s

Rotten shark is chosen instead of fresh shark meat because the meat of the Greenland shark is poisonous when fresh.

It has a particular ammonia smell, similar to many cleaning products.

Those new to it will usually gag involuntarily on the first attempt to eat it because of the high ammonia content.

Chef Anthony Bourdain described hákarl as "the single worst, most disgusting and terrible tasting thing" he has ever eaten. After eating hákarl, Ramsay spat it out.

*Suddently I'm not hungry anymore*

Det lukter verre enn det smaker. Smaken er en blanding av søt og salt fisk, litt sur ettersmak. Konsistensen er helt OK, kanskje litt vel myk, men egentlig synes jeg ikke at det smakte så forferdelig som jeg trodde det skulle. Jeg spiste en 6-7 terninger før jeg kastet det i søpla. Har ikke smakt gravlaks eller surströmming eller noe sånt, så jeg kan ikke sammenligne det med noe. Heldigvis er råtten hai lite representativ for maten på Island da. Det er nesten mer vanlig å tilby det til turister enn at det spises ved middagsbordet, i følge fyren bak kassa.

Det lukter verre enn det smaker. Smaken er en blanding av søt og salt fisk, litt sur ettersmak. Konsistensen er helt OK, kanskje litt vel myk, men egentlig synes jeg ikke at det smakte så forferdelig som jeg trodde det skulle. Jeg spiste en 6-7 terninger før jeg kastet det i søpla. Har ikke smakt gravlaks eller surströmming eller noe sånt, så jeg kan ikke sammenligne det med noe. Heldigvis er råtten hai lite representativ for maten på Island da. Det er nesten mer vanlig å tilby det til turister enn at det spises ved middagsbordet, i følge fyren bak kassa.

Omtrent som når folk spør meg hva som er "typisk norsk".. da er det smalahove og akevitt :whistle:

Hva krydder har du på tunfisken?

Min frokost : 2 scoops Star Nutrition Whey 80... -_-

Lager en slags tunfiskrøre som jeg lager en STOOR posjon av. typ ganger den med 3, så har jeg for flere dager:

2 bokser tunfisk

1 liten dæsj lett majo

1 dæsj tomatpuree

1 dæsj soyasaus

pepper

gjerne purre eller løk

ellers pleier jeg å kryddre med det meste, men sursøt saus er digg, samt dill, koriander eller taco krydder.

Annonse

Lager en slags tunfiskrøre som jeg lager en STOOR posjon av. typ ganger den med 3, så har jeg for flere dager:

2 bokser tunfisk

1 liten dæsj lett majo

1 dæsj tomatpuree

1 dæsj soyasaus

pepper

gjerne purre eller løk

ellers pleier jeg å kryddre med det meste, men sursøt saus er digg, samt dill, koriander eller taco krydder.

Ahh, skal prøves ;)!

Jeg pleier å lage tunfisksalat med løk, majones, litt sitronpepper evnt limejuice og salt og pepper :) og stangselleri.

Men begynner å gå litt lei, så takk for tips! :D

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...