Newbie Skrevet 25. juni 2012 Skrevet 25. juni 2012 Jeg lurer litt, er det bare meg som er snål (sikkert) ? Eller flere som har slik erfaring? - jeg likte ikke kaffi...begynte med kakao blandet med bittelitt kaffi og økte etterhvert til det kun var kaffi...nå ELSKER jeg kaffi... -jeg syntes kesam og cc var blæ...men tvinga det i meg fordi det var sunt...nå kunne jeg levd kun på det...namnam - Sukkerfri brus og saft var også grusomt, men måtte ufrivillig slutte da kroppen reagerer negativt på sukker...nå FATTER jeg ikke åssen jeg kunne drikke sånn sirup.. ++++ andre rare tilfeller..... Hva skjer inni hodet siden man tar slike usvinger i smak o.l.? Flere som har erfart dette?? Bris, Bjørn Stian Ratvik, Natalie og 3 andre 6 Siter
123abc1 Skrevet 25. juni 2012 Skrevet 25. juni 2012 Er man veldig sulten , så smaker også mat man ikke liker , godt.. Ja kroppen er tilpasningsdyktig og det er også smaksløkene våre De kan trenes opp akkurat som mange andre egenskaper. Siter
Aisha Skrevet 25. juni 2012 Skrevet 25. juni 2012 "Thookdee skrev: Er man veldig sulten , så smaker også mat man ikke liker , godt.. Ja kroppen er tilpasningsdyktig og det er også smaksløkene våre De kan trenes opp akkurat som mange andre egenskaper. Sant. Bortsett fra oliven. Jeg spiser oliven hver gang jeg får sjansen, men liker det enda ikke. Jeg vil!! Siter
Newbie Skrevet 26. juni 2012 Forfatter Skrevet 26. juni 2012 "Aisha skrev: Sant. Bortsett fra oliven. Jeg spiser oliven hver gang jeg får sjansen, men liker det enda ikke. Jeg vil!! Samme som meg med tunfisk...nytt forsøk, og like crappy hver gang.. Siter
timich Skrevet 26. juni 2012 Skrevet 26. juni 2012 "Aisha skrev: Sant. Bortsett fra oliven. Jeg spiser oliven hver gang jeg får sjansen, men liker det enda ikke. Jeg vil!! Det gjorde jeg også, fra rundt 20-års alderen. Syns det smakte pyton hver gang. Nå elsker jeg endelig alle slags oliven! Jeg er 35 år:p Siter
LittleMissSunshine Skrevet 26. juni 2012 Skrevet 26. juni 2012 "Newbie skrev: Jeg lurer litt, er det bare meg som er snål (sikkert) ? Eller flere som har slik erfaring? - jeg likte ikke kaffi...begynte med kakao blandet med bittelitt kaffi og økte etterhvert til det kun var kaffi...nå ELSKER jeg kaffi... -jeg syntes kesam og cc var blæ...men tvinga det i meg fordi det var sunt...nå kunne jeg levd kun på det...namnam - Sukkerfri brus og saft var også grusomt, men måtte ufrivillig slutte da kroppen reagerer negativt på sukker...nå FATTER jeg ikke åssen jeg kunne drikke sånn sirup.. ++++ andre rare tilfeller..... Hva skjer inni hodet siden man tar slike usvinger i smak o.l.? Flere som har erfart dette?? Det er jo en kjempefin måte du har brukt å tilnærme deg de nye tingene på da, det må jeg si. Man kan "lure" hodet til alt mulig tror nå jeg! Jeg er ikke så kjempeglad i kokte grønnsaker f.eks, men pøser på med masse chilikrydder og annet spice og da går det ned på høykant (det blir ikke heelt det samme som du har gjort da, men et eks på å "gjøre noe bedre med det man ikke liker så godt"). Siter
Aisha Skrevet 26. juni 2012 Skrevet 26. juni 2012 "timich skrev: Det gjorde jeg også, fra rundt 20-års alderen. Syns det smakte pyton hver gang. Nå elsker jeg endelig alle slags oliven! Jeg er 35 år:p Jeg begynte også rundt 20. Er bare 28 enda, så da er det vel derfor! timich 1 Siter
Therese Skrevet 26. juni 2012 Skrevet 26. juni 2012 Var også sånn jeg lærte å like meg kaffe, var veldig glad i cappuchino med sukker - eller det var vel heller melk og sukker med litt kaffe Men til slutt dristet jeg meg til kaffe med melk og litt mindre sukker osvosv.. (så gikk jeg også over fra sukker -> kunstig søtning - ah, the knowledge..) Det eneste jeg ikke klarer, for ellers spiser og smaker jeg på alt - er crabsticks og lakris(noe lakris går, men tyrkesshots etc..) Siter
nolita Skrevet 26. juni 2012 Skrevet 26. juni 2012 Jeg har lært meg å like oliven, vin, sukkerfri brus og rosenkål. Hehe! De tingene jeg per idag ikke liker (svart kaffe, kokt gulrot, agurk, paprika, snegler, innvoller o.l.) er ting jeg egentlig ikke har noe behov for å like, hehe. Oliven er forresten helt fantastisk! blir helt ekstatisk når jeg kommer over ferske, store oliven - gjerne med hvitløksfyll eller mandel inni. Kan lett droppe lørdagsgodis for et par never oliven *sikle* Siter
Elena S Skrevet 26. juni 2012 Skrevet 26. juni 2012 Det er utrolig hva man kan lære seg å like! Det er så utrolig mye jeg hadde hata før, men som jeg begynte å spise pga allergi, og nå elsker Siter
Krie Skrevet 26. juni 2012 Skrevet 26. juni 2012 Jeg spiser det meste (alt går i grisen:blush:), men eksempler på mat som tidligere har gitt meg brekningsfornemmelser er rømme, kesam (til og med vaniljekesam, kan du skjønne?? ). Oliven strevde jeg også lenge med. Når man første gang setter tenna i en oliven og forventer at det skal smake som en blå drue, blir man jo litt skuffet for å si det mildt, hehe Som trådstarter har jeg også "tvunget" meg selv til å spise disse matvarene noen ganger...og som sant som sagt: vips nå elsker jeg det!!! Har til og med lært meg til å like å drikke akevitt med pinnekjøttet på julaften :unsure: Siter
Newbie Skrevet 26. juni 2012 Forfatter Skrevet 26. juni 2012 Så morro at flere også har det slik! " trene " på tunfisk fremover da...og oliven...hehe Siter
Anna Skrevet 26. juni 2012 Skrevet 26. juni 2012 "Newbie skrev: Så morro at flere også har det slik! " trene " på tunfisk fremover da...og oliven...hehe Et lite tips er å krydre tunfisken med masse digg krydder;) da er tunfisksmaken så godt som borte! Siter
Newbie Skrevet 26. juni 2012 Forfatter Skrevet 26. juni 2012 "Anna skrev: Et lite tips er å krydre tunfisken med masse digg krydder;) da er tunfisksmaken så godt som borte! Hva slags krydder da?? Jeg får helt brekninger av følelsen av kattemat..ler Siter
Anna Skrevet 27. juni 2012 Skrevet 27. juni 2012 Avhengig av hvilken kryddersmak du liker:) f.eks. Sitronpepper, tandoori, carry, nacho cheddar (den fra kernel seasons).. Det er også veldig godt å blande i koriander (fersk) med sitronpepper og rømme:) da kan jeg garantere tunfisksmaken blir borte! Bare husk å ta i nok;) Siter
Marly Skrevet 6. juli 2012 Skrevet 6. juli 2012 Newbie, min favoritt tunfisk-rett: lag smellgod pastasaus-tunfiskgryte! Sopp og løk freses litt, litt mer enn et halv glass rema1000 pastasaus (5,90 uten masse rart i) og en boks tunfisk varmes i kjele. Server med salat og litt ost på toppen, kongemat te ca 15 spenn. Ellers funker det å steike den skikkelig (og jeg mener skikkelig!) tørr, og teppebombe den med chicken & steak krydder! Smaker kylling (tørr vel og merke.. Siter
Newbie Skrevet 7. juli 2012 Forfatter Skrevet 7. juli 2012 Takker....skal vurdere å tørre å prøve...hehehe Siter
Chi Skrevet 13. juli 2012 Skrevet 13. juli 2012 "Newbie skrev: Hva slags krydder da?? Jeg får helt brekninger av følelsen av kattemat..ler Stek tunfisken i panne og bruk krydder, da får du både vekk smak og konsistens som minner om kattemat. Siter
Estella Skrevet 13. juli 2012 Skrevet 13. juli 2012 "Newbie skrev: Hva slags krydder da?? Jeg får helt brekninger av følelsen av kattemat..ler Jeg brukte king oscar tunfisk med sitron og pepper og tomat og basilikum til å venne meg til tunfisk. Siter
Velvet Skrevet 14. juli 2012 Skrevet 14. juli 2012 "Newbie skrev: Samme som meg med tunfisk...nytt forsøk, og like crappy hver gang.. Tunfisk smaker crap, MEN den tunfisken i karrisaus er faktisk spiselig. Synd den har gluten i seg Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.