Gå til innhold

Du må ikke trene med tunge vekter for å bygge muskler.


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Morsomt at ho som påstar dette ikke har muskler i det hele tatt! Forøvrig florerer det med slike sitater og treningsmyter:

" Trener du pilates et par timer i uken, er det ikke nødvendig å drive annen styrketrening ved siden av. Pilates er styrketrening god nok"

Lenke til kommentar
Del på andre sider

"lange, slanke musler"

Nøff said.

Drittkjerring, IMHO!

Ja, du vil kunne få en effekt av pilates. Er det ideelt for styrke/muslevekst? Lite sannsynlig. Hvorfor velge en omvei fra A-B? Selvfølgelig, om man driver med pilates primært fordi man liker å drive med pilates, er det jo helt greit. Men å prakke det på sindige mennesker bør man holde seg for god for.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Var borti pilates en gang, i forbindelse med opptrening etter et lårbeinsbrudd. Sikkert greit hvis man sliter med en skade og ikke kan belaste musklene noe, men er man frist bør man bruke belastning for å få god effekt av treningen.

Uten å ha kilder på det mener jeg å huske at T-nation hadde en artikkel om en fysioterapaut som fikk inn mange med ryggplager. Mange av dem hadde prøvd pilates før de kom til han, så han mente at mange av de ugunstige posisjonene de hippieinstruktørene tvinger deg inn i faktisk ikke er spesielt bra for ryggen, men jeg kan ta feil der altså.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

"Pilates er styrketrening god nok. Men alle som trener pilates bør løpe et par ganger i uken eller drive annen kondisjonstrening i tillegg, anbefaler den tidligere danseren, som nå har drevet Pilates Room siden 2003."

...tidligere danseren....Og her har du svaret på hvorfor hun har den kroppen hun har! nuff said

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Joseph Pilates utviklet treningsformen på begynnelsen av 1900-tallet. Han drev med styrketrening, yoga og boksing. Når han var 32 år gammel livnærte han seg som profesjonell bokser og sirkusartist. Pilates ble brukt mye under første verdenskrig for å trene opp soldater med krigsskader. Pilates ble primært utviklet som en lett treningsform som skulle hjelpe skadde soldater å komme seg igjen. Treningsformen kombinerte balanse og styrketrening og i 1926 åpnet Pilates et senter i New York, hvor treningsformen siden det har vokst.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...