Gå til innhold

Westby

Medlemmer
 • Innholdsteller

  223
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Westby

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 13. aug. 1990

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://skjebergsenteret.spenst.no/
 1. Absolutt enig. Håper at dem blir "tvunget" til å velge noe annet.
 2. Han er nok dyktig når det gjelder trening. Men at fortsatt så mange etter at det ble kjent fortsatte og bruke han er også noe å lure på... Man støtter på en måte doping spør du meg.
 3. Ikke rart at Robert håver inn penger nå på Elitept... Grei gjeld han blir sittende med
 4. Westby

  Samler du på noe?

  Samler på snusbokser faktisk litt spesielt, men har blitt en vane. Har nesten 700 bokser nå trur jeg. Eget bruk for det meste. Så jeg håper at Siv Jensen Og Erna får gjennomslag på forslaget om pant på snusbokser!
 5. Om du tar først standard, og tar atletisk etterpå og verdiene er nokså like på fettprosent osv, så blir du målt som atletisk. Er det store forskjeller, så blir du ikke målt som atletisk i følge maskinen.
 6. Robert Eilertsen ble dømt han å jo. Interessant med tanke på all avstand han har mot doping.
 7. Crossfit var litt masete "ohh,aaahhh,ooohhh,ahh" Syns det blir litt "Johan" å ule når man trener. Men er absolutt en ting å prøve og faller nok i smak for en del!
 8. Ny Bodypower er åpnet på Nordbycenteret. er kupp på 100% gold whey standard nå, 299,- svenske for 2,3kg. er helt i starten av centeret. på den nye delen. er ca 600kvm, bra utvalg
 9. Ford escort. mondeo, Corolla, Almera,. Bruk finn.no avansert søk. Så sortere du etter pris:-) "bestemor" eid er en mulighet å lete etter.
 10. Helt enig med Niolai, Det er viktig å skille seg ut. Jobber selv på Spenst og har 100% stilling. Jobbet snart 1 år som PT og trives godt med det. Men jobbe 100% som PT er ikke lett, med tanke på det å få nok kunder og det og være engasjert,blid, positiv, motiverende osv i 8 timer på en dag, det tar på Har selv andre timer vel og merke, så det ikke går helt rundt oppi knotten
 11. stangen lander for langt frem. du tipper litt fremover. senk hoftene. blikk skrått ned. bredere fotstilling kan hjelpe. husk det heter Deadlift. start løftet kontrollert.
 12. Veldig få spa besøk og få leger. Derfor jeg spør deg da din bedreviter.
 13. Hvem spa avdelinger er dette? Og hvem leger? Jeg klarer ikke å finne noen. Kan du gi meg noe info?
×
×
 • Opprett ny...