Espen Espelund Skrevet 23. mars 2012 Del Skrevet 23. mars 2012 Hvem klarer å få dette vidunderet til 19kr velsmakende? Jane 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Olaf G. Skrevet 23. mars 2012 Del Skrevet 23. mars 2012 Everything tastes better with bacon! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 23. mars 2012 Del Skrevet 23. mars 2012 Jeg! Steker opp fisken og ønsket mengde/type grønnsaker (går som oftest i brokkoli, paprika og løk. Sukkererter når jeg er rik, men det er jeg som oftest ikke når jeg spiser hvit fisk til middag uansett), lar det steke til det er..tja.. nesten ferdigstekt, heller oppi nok lett kokosmelk til at det akkurat ikke blir suppe og krydrer med karri til røra blir gul og sterk. Til slutt drypper jeg noen dråper lime over og serverer med ris. Har man ikke ris, spiser man det som det er. Poteter/pasta = not approved. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
GrommiZ Skrevet 23. mars 2012 Del Skrevet 23. mars 2012 Seifileet med løk, poteter og gulrotsalat er jo alright.. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
linek86 Skrevet 23. mars 2012 Del Skrevet 23. mars 2012 Stek den i panna, krydre med sitronpepper, dill, salt. Server med ønsket karbokilde (jeg er veldig glad i rotmos(potet, sellerirot, gulrot) inntil hvit fisk og brokkoli. Ellers så funker det fint å tine den og ta den i ovnen også Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Therese Skrevet 23. mars 2012 Del Skrevet 23. mars 2012 Jeg spiser en blokk om dagen, skjønner ikke hvor folk har det fra at det ikke er godt! Jeg ovnssteker/baker alltid og bruker enten salt/pepper (+evt timian, basilikum eller oregano) eller sitronpepper Lotta og linek86 2 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Therese Skrevet 23. mars 2012 Del Skrevet 23. mars 2012 Det jeg hadde av bilder med seifilet Espen Espelund og monica 2 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jane Skrevet 23. mars 2012 Del Skrevet 23. mars 2012 Passa meg noe bra den tråden her... Kjøpte seifilèt på Rema 1000 i dag Men veit ikke helt hva slags tilbehør jeg skal ha. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Espen Espelund Skrevet 24. mars 2012 Forfatter Del Skrevet 24. mars 2012 Det beste jeg har funnet til nå er å la den koke i en boks grovhakka tometer. Bonus når tingene er enkelt og greit å få ned på kortest mulig tid. pakksakene 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Imu Skrevet 24. mars 2012 Del Skrevet 24. mars 2012 Det har jeg lurt på også, men tror det er best med løk surret i smør over, og gjerne paprika og brokkoli stekt i smør også. Jeg liker best hardere konsistens på mat, så det går mye i kylling og finnbiff, og av og til røkelaks, fordi den er seig. Og påleggslaks fra lerøy er så god at jeg spiser den uten et "burde" som motivasjon. Når man steker fisk sammen med fløte er det også godt, gjerne ovnstekt da, sammen med løk. GrommiZ 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tanki Skrevet 25. mars 2012 Del Skrevet 25. mars 2012 Fiskekaker!!! Mos tint blokk med stavmikser og tilsett 1-2 egg + krydder. Bland. Pakk boller med hendene. Stek! Absolutt ikke verst Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.