Gå til innhold

monica

Medlemmer
 • Innholdsteller

  47
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Mine tips er å spise sunn mat med mye grønnsaker for å få det til å vokse fort, og gode hårprodukter. Jeg har ikke problemer med å få langt hår, det vokser raskere enn ugress, hehe! Men tørt hår har jeg hatt og det hjalp å gå over til bedre produkter og ikke bruke shampo kjøpt på Rema. Jeg bruker produkter fra Joico og Redken og det hjalp utrolig mye! Jeg stusser også håret mitt selv hver 3 måned. Det finnes videoer på youtube som viser hvordan du kan gjøre det selv.
 2. Holderu koken frøken ? :)

 3. Jeg har brukt en del tusenlapper på eget utstyr og trener hjemme.
 4. Jeg trener også RYP og jeg så ikke synlige resultater selv før etter 4 måneder. Det er bare å være tålmodig og fortsette med programmet. Og spise mer!
 5. Dype knebøy hjelper! Jeg ville ikke forandret på kostholdet hvis du veier så lite i forhold til høyde.
 6. Jeg fester også hestehalen lavt slik at strikken ikke kjennes når jeg ligger. Jeg pleier også å dra hestehalen halveis gjennom strikken slik at håret ikke henger løst ned på ryggen.
 7. Jeg ble anbefalt av læreren min å trene styrke på grunn av mange tunge løft i jobben. Det har hjulpet meg kjempe mye! :thumbsup:
 8. Noe taco-ish her også + dessert med bær.
 9. Jeg har også opplevd dette ved jogging. Sterke magesmerter slik som du beskriver. Jeg vet ikke hvorfor det skjedde men kanskje det var gått for lang tid siden siste måltid. Jeg begynte å spise et måltid 2 timer før joggeturen og med litt mer karbohydrater. Har aldri opplevd det igjen etter det.
 10. Koslig og se at det kommer respons på tråden min! Takk skal du ha :-)

×
×
 • Opprett ny...