Gå til innhold

Stoppet opp! Tips?


Jørgen94

Anbefalte innlegg

Hei! Jeg trener opptil 5 dager i uken, med et 3 splitts program jeg trives godt med. Legger også inn et par kondisjonsøkter i ny og ne. Jeg trives godt med programmet jeg følger, så vil ikke bytte det ut. På de fleste øvelsene kjører jeg 3 sett, 8 reps. Problemet er at jeg føler jeg har veldig lite fremgang! Vil også øke litt i volum, i og med jeg er ganske tynn, men markert. Jeg bruker kreatin, og proteinpulver, noen som anbefaler noe annet av kosttilskudd?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Skal du bygge muskler må du ofre noe, og går du ikke opp i vekt spiser du ikke nok om det er muskelmasse du vil ha. Med mindre du ønsker en lang progresjon opptil 10 år så kan du ta den linjen.

Visst ikke du vil det så øk inntaket av mat.

Sånn som du spiser nå er vedlikehold, og du kommer ikke til å bygge muskler på den måten.

Dessverre er det sånn at vi må ofre noe for målsetningen vår. Enkelt og greit.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg trives godt med programmet jeg følger, så vil ikke bytte det ut.

Dette er et stoooort rødt flagg. Hvis du trives så godt med det, så utfordres du ikke nok. I Tony Gentilcores ord: Det du hater mest å gjøre, er det du har mest utbytte av. Gleden bør komme av resultater, ikke kun treningen. Var jeg deg ville jeg funnet meg et nytt program. Og vil du opp i volum, må du spise mer mat. Du kan ta kreatin til det tyter ut av øra på deg, det vil ikke hjelpe degrann hvis du ikke spiser nok mat til å gå opp i vekt. Drit i kosttilskuddene til du ser resultater ved trening og kosthold alene.

Som sagt, var jeg deg, ville jeg funnet et nytt program , helst et fullkroppsprogram som du gjør 3 dager i uka. Thats it. Hvis du trener for mye og gjør kardio, vil aldri kroppen din få en mulighet til å vokse. Det er kanskje en tøff pille å svelge at man bare skal trene 3 ganger i uka og spiser mye mat, men hjelper det hvis jeg sier at ALLE av verdens mest kjente coacher sier det samme? Ripptoe, Cressey, Boyle, Gentilcore, DeFranco, you name it.

Les disse to artiklene av Ripptoe om hvorfor nybegynnere ikke får resultater med treningen:

http://www.t-nation.com/free_online_article/most_recent/who_wants_to_be_a_novice_you_do&cr=

http://www.t-nation.com/free_online_article/most_recent/a_cold_slap_in_the_newbie_face_recover_more_grow_more&cr=

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er ikke et problem å trene 5 ganger i uken. Fra Sept 2011 til Jan 2012 trente jeg 6 dager i uken med fullkroppsprogram.

Det som er alfa omega for å få fremgang på styrketreningen er kostholdet ditt, man kan ikke ha et inntak som tilsvarer en slapp dag foran TVn når man har en hard økt på gymmen.

Nå så trener jeg selv 5 ganger i uken med 5x5 (se loggen min) og merker fremgang, men skal også sies at jeg går under kategorien "stutttjukk" og har litt å ta av. Er man tynn så bør man enkelt å greit bare spise mere enn hva man trener for å ha skikkelig fremgang.

Kutt også ut kardioøkter, den hemmer restitusjonen som du trenger til styrketreningen, du kan også skaffe deg ZMA som du slenger i deg før du skal sove, de fremmer restitusjonen og gir deg en skikkelig god natts søvn.

Man kan ikke ha pose og sekk så enten kardio eller styrke :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...