Jane Skrevet 16. februar 2012 Skrevet 16. februar 2012 Skriv ned din beste oppskrift på ostekake. Alle smaker er lov. Jeg venter i spenning obidobi 1 Siter
FrkHoel Skrevet 16. februar 2012 Skrevet 16. februar 2012 Jeg venter i spenning! OSTEKAKEEE mmmm Siter
Lloyd Skrevet 16. februar 2012 Skrevet 16. februar 2012 http://www.tine.no/oppskrifter/kaker/is-og-ostekaker/29389.cms?ostekake-med-cottage-cheese Bunn: 4 dl små havregryn2 ss TINE Ekte Meierismør100 g mørk sjokolade (bytt evt ut med sukkerfri sjokolade)Fyll: 1 pakke dessertgelepulver (bringebær eller jordbær) (gele uten sukker)300 g TINE Cottage Cheese Original (1 beger)5 dl TINE Yoghurt Jordbær (magerkesam + funlight saft)Pynt: 2 dl friske hele bær Hørtes fantatisk ut Du har vel ikke kcal til dette også? Og hva betyr egentlig "spor", som nummer 2 i tråden sa? Er det liksom det samme som "bump"? Siter
Aulin Skrevet 16. februar 2012 Skrevet 16. februar 2012 Hørtes fantatisk ut Du har vel ikke kcal til dette også? Og hva betyr egentlig "spor", som nummer 2 i tråden sa? Er det liksom det samme som "bump"? Spor er at den skal komme opp i listen over "Fulgte tråder", slik at man lett finner tilbake til den Siter
IngunnE Skrevet 16. februar 2012 Skrevet 16. februar 2012 http://itstraining.bloggbyen.com/ostekake-med-granateple/ (ble en liten tull med at ostekremen ikke var stivnet da jeg helte over gelen, så det blandet seg, men GOD er den!) FrkHoel og Jane 2 Siter
Lloyd Skrevet 16. februar 2012 Skrevet 16. februar 2012 Spor er at den skal komme opp i listen over "Fulgte tråder", slik at man lett finner tilbake til den Så hvis jeg skriver "Spor" i begynnelsen av en setningen så vil tråden komme opp på mine fulgte tråder? :S Håper ikke det hørtes like dumt ut som jeg følte det gjorde. Eller bare sier man "spor" for at folk skal vite at man følger med? Siter
Aulin Skrevet 16. februar 2012 Skrevet 16. februar 2012 Så hvis jeg skriver "Spor" i begynnelsen av en setningen så vil tråden komme opp på mine fulgte tråder? :S Håper ikke det hørtes like dumt ut som jeg følte det gjorde. Eller bare sier man "spor" for at folk skal vite at man følger med? Trenger ikke skrive "spor", holder at du har ett eller annet innlegg i tråden Lloyd 1 Siter
trentrentren Skrevet 16. februar 2012 Skrevet 16. februar 2012 http://www.tine.no/oppskrifter/kaker/is-og-ostekaker/29389.cms?ostekake-med-cottage-cheese Bunn: 4 dl små havregryn2 ss TINE Ekte Meierismør100 g mørk sjokolade (bytt evt ut med sukkerfri sjokolade)Fyll: 1 pakke dessertgelepulver (bringebær eller jordbær) (gele uten sukker)300 g TINE Cottage Cheese Original (1 beger)5 dl TINE Yoghurt Jordbær (magerkesam + funlight saft)Pynt: 2 dl friske hele bær Akkurat denne oppskriften bruker jeg og!.. men har funnet ut at den er enda bedre med vanilje-yoghurt eller skogsbæryoghurt blandet med blåbær.. personlig da selvfølgelig :-) Siter
T-bone Skrevet 16. februar 2012 Skrevet 16. februar 2012 eller trykke "Følg tråden" oppe til høyre for første innlegg Siter
Anreka Skrevet 17. april 2012 Skrevet 17. april 2012 Akkurat denne oppskriften bruker jeg og!.. men har funnet ut at den er enda bedre med vanilje-yoghurt eller skogsbæryoghurt blandet med blåbær.. personlig da selvfølgelig går det an å bruke mager vaniljekesam i stedet for vanilje-yoghurt? Siter
Jane Skrevet 17. april 2012 Forfatter Skrevet 17. april 2012 går det an å bruke mager vaniljekesam i stedet for vanilje-yoghurt? Det kan du helt sikkert:) Jeg har erstatta yoghurt og cc med kesam mange ganger... Anreka 1 Siter
ErikH Skrevet 18. april 2012 Skrevet 18. april 2012 Denne her ser farlig god ut. Her kommet oppskrift på en ostekake som er supergod! og ikke minst..... super sunn 2 bokser cottage cheese 2 egg 50 g vanilje protein 6 eggehviter 5-6 ss Sukrin+ eller vanlig sukrin 1 ts bourbon vanlije pulver (kan sløyfes) 1. Mos cottage cheesen sammen med vanilje protein og 2 egg til en fin ostemasse (jeg brukte blender) 2. Stiv pisk 6 eggehviter med sukrin, å dette må være stiiiiivt! Jeg gjorde det i en kjøkken maskin. 3. Vend eggehvitene inn i ostemassen, her trenger du en stor bolle. 4. Hell i en 24cm smurt form, og stek på 160 grader til kaken har stivnet og gjennomstek. Avkjøles og nyyyytes gjerne med sukkerfritt syltetøy PS: Smaker best dagen etter når den er godt avkjølt i kjøleskap! God fornøyelse! Næringsinnhold: 1000 kcal 149 g protein 12 g karbohydrater 38 g fett Deler du kaka i 8 blir det pr stykke: 125 kcal 19 g proteiner 2 g karbohydrater 5 g fett [ATTACH]20409[/ATTACH][ATTACH]20410[/ATTACH] http://forum.fitnessbloggen.no/threads/cheesecake.6859/#post-246447 Thomas HardyBoy Rossland og Shenjing 2 Siter
Lachfaderen Skrevet 10. juni 2013 Skrevet 10. juni 2013 Noen som har flere oppskrifter på sunn ostekake? Siter
PlastBox Skrevet 10. juni 2013 Skrevet 10. juni 2013 Gerds ostekake - Lavkarbo.no :: Karbojunkie Ikke min, men eneste ostekaka jeg har spist som jeg faktisk syntes var god, og alle andre likte den veldig godt også. Smakskombinasjonene er uendelige, da oppskriften bruker f.eks. Fun Light saft som smakssettning. Siter
Lena Ludvigsen Skrevet 11. juni 2013 Skrevet 11. juni 2013 Prøvde meg på en av Thomas HardyBoy Rossland sine oppskrifter på den for en stund siden! Ble syyykt godt iallefall. Bunn: 80 g havregryn 30 g sukrin 30 g sukrin gold 15 g mandelmel Bland grynene, sukrin og mandelmel og bre utover i en kakeform. Strø over sukrin gold. (Sukrinet vil smelte og gjøre at det blir en fast bunn) stek i ovnen på 175 grader i 15 minutter. ostefyll: 5 plater gelatin 1 dl skummet melk 400 g cottage cheese (Jeg brukte en fra sverige, men passer jo perfekt nå som vi har fått store begere her:-D) Masse dråper stevia vanilje. Tror jeg pøste skikkelig på, sikkert 3 -4 rør eller noe. Ha melka, cottage cheese og søtningen i en mikser og blend til klumpene er borte. Kok opp vann med gelatinplater og tilsett i blandingen, og miks litt til så det fordeler seg godt. Når bunnen har kjølt seg ned kan du helle blandingen over og sette kaken i fryseren. Smaker godt med fun light -gele til siden! Ps. Jo lengre den står i fryseren, jo hardere vil toppblandingen bli. Lar du den stå for lenge må du antageligvis la den tine litt når du tar den ut! Lachfaderen, Thomas HardyBoy Rossland, Maylin og 1 annen 4 Siter
DenLan Skrevet 11. juni 2013 Skrevet 11. juni 2013 Prøvde meg på en av Thomas HardyBoy Rossland sine oppskrifter på den for en stund siden! Ble syyykt godt iallefall. [ATTACH=full]109259[/ATTACH] Bunn: 80 g havregryn 30 g sukrin 30 g sukrin gold 15 g mandelmel Bland grynene, sukrin og mandelmel og bre utover i en kakeform. Strø over sukrin gold. (Sukrinet vil smelte og gjøre at det blir en fast bunn) stek i ovnen på 175 grader i 15 minutter. ostefyll: 5 plater gelatin 1 dl skummet melk 400 g cottage cheese (Jeg brukte en fra sverige, men passer jo perfekt nå som vi har fått store begere her:-D) Masse dråper stevia vanilje. Tror jeg pøste skikkelig på, sikkert 3 -4 rør eller noe. Ha melka, cottage cheese og søtningen i en mikser og blend til klumpene er borte. Kok opp vann med gelatinplater og tilsett i blandingen, og miks litt til så det fordeler seg godt. Når bunnen har kjølt seg ned kan du helle blandingen over og sette kaken i fryseren. Smaker godt med fun light -gele til siden! Ps. Jo lengre den står i fryseren, jo hardere vil toppblandingen bli. Lar du den stå for lenge må du antageligvis la den tine litt når du tar den ut! skal prøves i helgen Lena Ludvigsen 1 Siter
4321yawaworht Skrevet 11. juni 2013 Skrevet 11. juni 2013 Følg denne gruppen: Facebook Sunne ostekake- og andre kake- og dessertoppskrifter er en daglig begivenhet (nesten). Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.